Friss hírek

Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 17951778

2018. augusztus 17.
H K SZ CS P SZ V
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Ma Jácint napja van.
Holnap Ilona napja lesz.

Vona Gábor lemond a Jobbik pártelnöki posztjáról

Vona Gábor lemond a Jobbik elnöki posztjáról – tartva magát korábbi ígéretéhez, ezt ő maga jelentette be a választások eredményének tudatában. A párt elnöksége ma délután ül össze, akkor tervezik meg, hogy milyen feladatok állnak előttük. – Mindannyian át fogjuk gondolni, hogy mi történt – mondta.

A lemondást követően az elnökségnek ki kell írnia egy tisztújító kongresszust, amely megválasztja az új elnököt.

Újságírói kérdésre Vona Gábor leszövegezte, hogy Orbán Viktornak nem gratulált. – Sportszerű embernek tartom magam, de ez nem volt sportszerű verseny – mondta.

Köszönetet mondott a szavazóknak, kiemelve természetesen azokat, akik pártját támogatták. – Nem volt egyszerű ebben a kampányban a Jobbik mellett kiállni, nagyon sok hazugságot és karaktergyilkosságot kell elviselnünk – mondta. Ennek ellenére viszont ők a programjukkal kampányoltak, nem rongálták például mások plakátjait. (alapinformáció: mno.hu)

A többi ellenzéki párt vezetői is lemondtak, hiszen át kell rendezni a sorokat. Hogy a rengeteg választási csalásnak, a szavazatvásárlásoknak lesz-e következménye, az nem valószínű. Elképesztő dolog történt Londonban: vasárnap 18 órakor bezárták a szavazni akarók orra előtt az ajtót! Pedig állítólag több százan várakoztak még! Hiába, ők valószínűleg nem Fidesz szavazók! Budapesten addig tartottak nyitva a szavazókörök, amíg mindenki le nem szavazott. A levélszavazatokat szombaton számolják össze. Hogy mennyit fog változtatni a most nyilvánosságra hozott ideiglenes eredményen, az lehet, hogy még szombaton, de vasárnapra (április 15-én reggelre) biztos kiderül.

A magas részvétel sokak szerint kormányváltó hangulatot jelzett, de ez sajnos nem jött be. Egyelőre marad a jelenlegi állapot, vagyis még négy évig következmény nélküli ország maradunk. Amiatt se történik semmi, hogy 2020-ig az uniós pénzeket már kiosztották az államháztartás terhére. Amennyiben nem jön be a számítás, kevesebb pénz jön be az unióból, azt is a jövedelemhez alig jutó magyar adófizetőkre terhelik. A magyar választópolgár megelégedett annyival, hogy kapott 12 ezer forint gázszámla-csökkentést, és a nyugdíjasok megint kaptak 10 ezer forintnyi Erzsébet-utalványt.  

És arra is be lehet venni a ciánkapszulát, hogy az egyelő szüneteltetett gyalázatos Letelepedési kötvény forgalmazása ismét beindul, és az is a magyar adófizetőknek fog kárt okozni. A nagy arcból vajon sikerül-e visszavenni, az sem biztos. A március 15-ei („Mi szelíd és derűs emberek vagyunk. De nem vagyunk se vakok, se balekok. A választás után természetesen elégtételt fogunk venni erkölcsi, politikai és jogi elégtételt is.”) és a nagypénteki Orbán-beszédek az ellenfelek számára nem sok jót jeleznek előre. A kettős beszéd is megy tovább, a médiaúthenger is tovább dübörög, és maradnak a nyakunkon az oligarchák, az adóelkerülő offshore lovagok! 

A nagypénteki rádióbeszédről a korábbi cikkünk elérhető ITT

Békéscsaba, 2018. április 9.

F. I.

Emlékeztető: „A gonosz diadalához csak annyi kell, hogy a jók tétlenek maradjanak.” (Edmund Burke)

Emlékeztető: Szabolcs-Szatmár-Bereg megyét vissza kell venni az ukrán „jövevényektől”! Vajon hány ezren szavaztak le közülük tegnap a Fideszre??