Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 23940923

2019. október 22.
H K SZ CS P SZ V
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Ma Előd napja van.
Holnap Gyöngyi napja lesz.

Volner János otthagyta Toroczkaiékat

„ Soha nem lesz a Mi Hazánkból modern, nemzeti párt”

Fotó: Facebook

Volner János, a Jobbik frakciójából távozó országgyűlési képviselő Facebook-posztjában adott magyarázatot arra, hogy miért nem szertett volna soha a Mi Hazánk tagja lenni, és miért kerülte fél éve a párt színeiben történő közszereplést. 

A politikus ugyanakkor azt is közölte, kilépett a Mi Hazánk parlamenti képviselői csoportjából is, befejezve a párt külső támogatását.

Döntését ezzel magyarázta: „A lehető legrövidebben igyekszem indokolni a döntésem. Amikor a Mi Hazánk támogatása mellett döntöttem, bíztam abban, hogy modern, nemzeti elkötelezettségű, professzionálisan működő párttá válik. Mára egyértelművé vált, hogy ez soha nem fog teljesülni, hiszen a 10 évvel ezelőtti jobbikos szlogenek (és hibák) változtatás nélküli másolása jelenti a politikacsinálást.

Nem lehet a 2006-os és a Gárda-nosztalgiából az idők végezetéig megélni. Lassan egy évtizede nincsenek kormányon a balliberálisok, Orbán Viktor viszont zsinórban a harmadik ciklusát tölti miniszterelnökként. Nem bántó szándékkal írom, de sem rám, sem az értelmiségi barátaim intellektuális támogatására nincs szükség egy kormányzati szerepre esélytelen, a társadalomra érdemi hatást nem gyakorló, pár százalékos rétegpárt fenntartásához.”

A folytatás, illetve a teljes cikk sok elérhetőséggel ITT !

Forrás: alfahir.hu

Ebben a cikkben van egy fotó, amelynek tanúsága szerint Volner János a Mi Hazánk Mozgalom szekszárdi bemutatóján még főszereplő volt… A cikk elérhető ITT !

A Népszava szerint pártalapításra készülhet. Megmutatja, hogy lehet egy pártból hármat csinálni? Erről ITT !

Az index.hu cikke a témában ITT !

sokkaljobb-kommentár: Toroczkai vajon elindul az ásotthalmi polgármesteri székért? És vajon meg is választja a falu? Merre tovább Volner János? Az egykor népszerű politikus a Jobbik után elhagyja a Mi Hazánk Mozgalom nevű alakulatot is, és kilép a Négyek bandájából. Vajon hová fog ülni a parlamentben? Egy kispadra kellene végre! A Szent Koronára tett esküt megszegve hagyta el a Jobbik frakcióját. Az országgyűlési mandátumot amennyiben visszaadná, akkor azt lehetne rá mondani, hogy nem vesztette el az arcát. Így azonban nem kerek a dolog Volner úr!

Békéscsaba, 2019. szeptember 13.

F. I. – M. K. M.

Emlékeztető: „A négyes fogat tehát Toroczkai László ásotthalmi polgármester Mi Hazánk Mozgalom Pártja zászlaja alatt politizál tovább. A kormánypárti média és az ATV nem győzi őket behívni egy kis csevelyre. Egy darabig érdekesek lesznek a hatalomnak. Torgyán kisgazdapártja nélkül 1998-ban nem tudott volna hatalomra kerülni a Fidesz. Akkor még kétfordulós volt a választás, és a két forduló között megállapodott a Fidesz a kisgazdákkal. Két év múlva a kétéves költségvetéssel már ki is golyózták őket. Most nagyon fontos szerepük lesz a Négyeknek abban, hogy 2022-ig biztosítsák a Fidesznek a parlamenti kétharmadot. A napokban már együtt szavaztak arról, hogy Magyarország ne csatlakozzon az uniós ügyészséghez. Lehet, hogy a későbbiekben ők is hozzáférnek némi uniós pénzünkhöz?” (Részlet a Volner, Apáti, Dúró Dóra és Fülöp a Mi Hazánkban folytatja című cikkből) Toroczkai vajon indul az ásotthalmi polgármesteri székért? És vajon megválasztja a falu?