Friss hírek

Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 26304273

2020. április 03.
H K SZ CS P SZ V
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Ma Buda, Richárd napja van.
Holnap Izidor napja lesz.

Visszaszólt a Jobbikot kritizáló momentumosoknak Gyöngyösi Márton

Facebook-oldalán regált Gyöngyösi Márton a két momentumos EP-képviselő Jobbikkal kapcsolatos álláspontjára. A Jobbik elnökhelyettese azt kifogásolta, hogy az Azonnali  írásában Cseh Katalin és Donáth Anna is a néppártosodásában kételkedik. A politikusokat eredetileg azzal kapcsolatban kérdezték a Jobbikkal kapcsolatos véleményükről, hogy Türingiában az FDP-s miniszterelnök-jelölt nem vállalta be, hogy a szélsőjobboldali AfD támogatásával legyen kormányfő.

Aki a Jobbikot szélsőségesezi, az a Fidesz újabb kétharmadán dolgozik – írta Gyöngyösi Márton Facebook-posztjában, amelyben a két momentumos EP-képviselő kételyeire reagál. A jobbikos politikus elsőként a Jobbik és az AfD közötti párhuzammal kapcsolatban kritizálja a németországi elhatárolódási versenyt. A Jobbik EP-képviselője úgy fogalmaz, hogy nem ért egyet az AfD politikájával, ugyanakkor meglehetősen kontraproduktívnak tartja azt a hozzáállást, amit a hagyományos német középpártok tanúsítottak, miután a szélsőjobboldali alakulat a mérleg nyelvévé vált.

Szerinte akkor, ha a thüringiai polgárokat nem tudják megszólaltatni a mérsékeltebb pártok, akkor ennek következményére a hisztizés és címkézés helyett a több terepmunka és az emberekkel történő szorosabb kapcsolattartás jelenti a megoldást – azaz többet kell dolgozni.

A folytatás, illetve a teljes cikk további elérhetőségekkel ITT !

Forrás: alfahir.hu

Emlékeztető: „Az ellenzék arra készüljön fel, hogy a DK szavazóit azzal fogják riogatni, hogy ne szavazzanak a Jobbikra, mert azok nácik, kis nyilasok, stb. A Jobbikos szavazókat meg azzal, hogy összegyurcsányozzák magukat, ha az ellenzéki összefogásra szavaznak! Tehát marad egyetlen és örök lehetőség: a Fideszre szavazni! Mire 2022-ig eljutunk, már 1,3 millió körüli kettős állampolgár és egyre szaporodó létszámú határon túli (főleg ukrán) nyugdíjas fogja segíteni a Fidesz örökös győzelmeit, akiket szervezetten áthordanak szavazni a választási csalás egyre nagyobb dicsőségére!” (Részlet a Hollik István: Soha ne felejtsük el, valójában ki Gyurcsány Ferenc című cikkből)