Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 19873967

2019. január 23.
H K SZ CS P SZ V
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Ma Timót napja van.
Holnap Pál napja lesz.

Valami bűzlik, de nem Dániában! (videóval)

Kiderült, hogy bizony ukrán és orosz bűnözők is kapnak magyar útlevelet, mert nálunk pénzért minden kapható. Amerikában kb. hatvan személy tűnt el ilyen hamis magyar iratokkal. Nemsokára érkezik az új amerikai nagykövet, és valószínűleg szóvá teszi az emiatt kialakult helyzetet is. Ezt nevezik országimázs-építésnek?  

A Hír TV Célpont című tényfeltáró műsora kormányzati forrásokra hivatkozva számol be arról, hogy aki akart, Ukrajnában 15 ezer euróért eredeti születési anyakönyvi kivonatot vásárolhatott, amely alapján új személyi iratokat állítottak ki neki az ukrán hatóságok, jellemzően magyar felmenőkre utaló névvel, ezután pedig igényelhette a magyar állampolgárságot, amelyet meg is kapott. Azért indulhattak tiszta lappal, és úszták meg a felelősségre vonást, mert a nagy honosítási lázban Magyarországon senkit nem érdekelt a múltjuk, a magyar hatóságok ugyanis a nemzetbiztonsági átvilágítás során nem keresték meg az ukrán kollégáikat az ügyben, így nem derült ki, hogy az igénylők személyazonossága esetleg hamis. Ráadásul ahhoz képest, hogy 2011 és 2014 között több mint 623 ezer ember kért egyszerűsített honosítási eljárást, a magyar hatóságok humán erőforrást nem kaptak az átvilágításukhoz. A témafelelős Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, aki szerint kb. 10 százalék a magyar iratokhoz jutók közül az ilyen eset, ami elenyésző. Vagyis az 5-6 ezer bűnöző számára biztosított lehetőség nem számit.

Semjén már büszkén köszöntötte tavaly ősszel az egy milliomodik kettős állampolgárunkat. Nagy részük levélben leszavazhat a Fideszre…

Néhány évvel ezelőtt derült ki Svájcban, hogy magyar schengeni vízummal mennek ki Oroszországba a „lányok” dolgozni. Amikor lebuktak, kiderült, hogy akár négyezer darab ilyen vízum is kiadásra kerülhetett a moszkvai nagykövetségen. Következmény? Ugyan már. Vajon ki lehetett az elkövető?

A kettős állampolgársággal megadták a választójogot is, ami bizony jócskán éket ver, vagy már vert is az úgynevezett belső és külső magyarok között! Egyre több ukrán-magyar kettős állampolgár jár át magyar nyugdíjért, és áthordják őket törvényellenesen, szervezetten a Fideszre szavazni. Ennek a költsége is lassan már leveri a csillagos eget, 25 milliárd forint kiadást okoz évente, de egyre csak jönnek. Állítólag az elhalálozást nem jelentik be, és bankkártyával tovább szedi az elhunyt nyugdíját a család. A betegellátás is ingyenes nekik, holott itt soha se adót, se járulékot nem fizettek, nem dolgoztak itt. A szabolcsi nyugdíjasok nyugdíjának kétszeresét, akár háromszorosát is megkapják. Erről egy rövid részlet a Hír Tv Célpont című műsorából:  

Időnként még mindig előjönnek a 2004. december 5-ei sikertelen népszavazással. Mi is volt annak a népszavazásnak a kérdése? „Akarja-e, hogy az Országgyűlés törvényt alkosson arról, hogy kedvezményes honosítással – kérelmére – magyar állampolgárságot kapjon az a magát magyar nemzetiségűnek valló, nem Magyarországon lakó, nem magyar állampolgár, aki magyar nemzetiségét a 2001. évi LXII. törvény 19. paragrafusa szerinti magyarigazolvánnyal vagy a megalkotandó törvényben meghatározott egyéb módon igazolja?”

NÉPSZAVAZÁS NEM ALKOT TÖRVÉNYT! Be kellene már fejezni az ezzel való ostorozást! Amennyiben a népszavazás sikeres lett volna, a parlament elé került volna, és a szocialista többség leszavazza! A választójog megadása a kettős állampolgárság mellé bizony éket ver, vagy már vert is az úgynevezett belső és külső magyarok közé…Oszd meg és uralkodj?

Az ukrajnai lehetőségek egyre nagyobb költségeket és károkat okoznak nekünk. Ahelyett, hogy Antall Józsefék éltek volna 1991-ben a kedvező lehetőséggel, és visszavették volna Kárpátalját, mi odaadtuk Ukrajnának Szabolcsot! Tombol ott már nemcsak a nyugdíj-biznisz, hanem a cigaretta és a kábítószer-kereskedelem is. Vajon mikor fog a magyar kormány véget vetni a dáridónak?

Békéscsaba, 2018. május 11.

F. I.

Emlékeztető: „A magyarok helyett sajnos már a fél világot támogatja a nemzetinek mondott kormány Lázár úr! Az nem igaz, hogy Ön erről nem tud! Támogatjuk Vietnamot, Laoszt, a Fülöp-szigeteket, Mongóliát, Srí Lankát, Nigériát, Mianmart (ahol nem az üldözötteket támogatjuk, hanem az üldözőket!), és csak a jó ég tudja, kiket nem. Már Ghánában is sportkomplexumot építünk, és a határ mentén körbe sok helyen stadionok is épülnek az adónkból, amiket majd fenn is kell tartanunk. 2017 év végén 200 milliárd adóforintunkat szórták szét a szélben. Orbán Viktor Tusnádfürdőn ráijesztett az erdélyi magyarokra, mondván, ha nem a Fideszre szavaznak, elzáródnak a pénzcsapok. Sajnos idehaza az egészségügyre, az oktatásra, a szociális ágazatra és több más fontos célra nem nyílnak meg…” (Részlet a Lázár János ezúttal Romániából migránsozott című cikkből)

Emlékeztető: „A fideszes propaganda olyan egyszerű és primitív üzentekkel bombázta a magyar választókat, hogy „Orbán vagy turbán”, miközben Vonát úgy ábrázolták, mint egy muszlim főmuftit. Rendszeresen megzavarták lakossági fórumait, fizetett aktivisták kiabáltak be, hogy „Allah akbar”, vagy ezzel a felirattal ragasztottak matricát az országjárásra használt autójára, illetve müezzin imáját kapcsolták be sajtótájékoztatói közben. Persze az alávaló és gusztustalan – az egyébként az iszlámot is gyalázó – kampányban a kormánymédia arról mélyen hallgatott, hogy Orbánnak milyen üzleti kapcsolatai voltak szaúdi üzletemberekkel. Az sem került terítékre, hogy korábban nem volt rest méltatni az iszlámot.” (Részlet Az iszlám szent városainak őrzői elragadtatással értesültek Orbán Viktor győzelméről című cikkből)