Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 17255873

2018. június 19.
H K SZ CS P SZ V
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Ma Gyárfás napja van.
Holnap Rafael napja lesz.

Választási csalást ismert be Kövér László

Kövér László kiszivárgott beszéde csúnyán lebuktatta a Fideszt. Eddig is sejtettük, hogy a választókerületek megrajzolásánál egyetlen szempont vezérelte a korrupt kormánypártot, a saját hatalmi érdeke. A Fidesznek a korábbi körzetfelosztás alapján már 2014-ben sem lett volna kétharmada, ezért bűvészkedett a választókerületek átrajzolásával, valamint a kétfordulós választási rendszer eltörlésével. Kövér László most csak megerősítette, hogy a Fidesz a pénzért és a hatalomért bármire képes, legyen szó választási csalásról, vagy hazug propagandáról.

Mirkóczki Ádám, a Jobbik országgyűlési képviselője

Forrás: jobbik.hu

sokkaljobb-kommentár: Azt a bizonyos Fidesz-fazonra igazított választójogi törvényt még 2011-ben alkották meg, a 2014-es választás már az alapján zajlott le. Ennek köszönhetően 2014-ben úgy lett meg a kétharmados parlamenti többségük, hogy a választáson résztvevők 43 százaléka szavazott rájuk, ami matematikai képtelenség lenne normális országban, normál körülmények között! Menetközben aztán később elveszítették a kétharmadot az időközi választások során, ez azonban nem akadályozta őket abban, hogy a kétharmados törvényeket feles törvényekké degradálják! Ilyen volt például a gyalázatos plakáttörvény. Hoztak egy olyan rendelkezést is, amely szerint az Állami Számvevőszék által hozott határozatok ellen nincs fellebbezési lehetőség! Ilyen talán banánköztársaságban lehetséges, de jogállamban nem!

Sajnos megint ez alapján megyünk neki a választásnak, ami nem sok jóval kecsegteti az ellenzéket, a Fidesz mindent visz! A szebb jövőnket is, ha hagyjuk!

„Az a jó, ha az ellenzék nem rúg labdába” – mondta a csendőrőrmesterként is viselkedő házelnök azon a bizonyos zártkörű előadásában. Erről bővebben ITT

Békéscsaba, 2018. február 6.

F. I. – T. Z.

Emlékeztető: „Az igazi nagy bumm a 2010-es nagy fülkeforradalmi győzelem után következett, amikor szabályos törvénygyárat csináltak az Országgyűlésből, és a törvények nagy részét saját fazonjukra igazították... A legelképesztőbb talán az alaptörvény, amelyből kihagyták a magyar társadalom négy alaptételét. Nincs alkotmányos védelem alatt a magyar termőföld, a vízbázis, az egészségügy és a nyugdíj. A gyalázatos egykulcsos adót viszont levédték. A havi ötmilliós jövedelműek és a minimálbéresek egyaránt 15 százalékkal adóznak. Ezt nevezik magyar igazságnak! Elkészült a munkavállaló ellenes munkatörvénykönyv, és a fazonra igazított választójogi törvény. Ezzel a választójogi törvénnyel megy neki Magyarország a 2018. évi választásoknak. Eszerint a törvény szerint CSAK A FIDESZ lehet a nyerő amiatt is,  mert a határainkon túlról jelentős számú levélszavazat fog rájuk érkezni. Ezek alapján a szavazatok alapján dől el, hogy melyik párt lesz Magyarország legerősebb pártja, és ebből következően ki lesz a miniszterelnöke.” (Részlet Az első Orbán-kormány idején történt című cikkből)