Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 25725131

2020. február 24.
H K SZ CS P SZ V
12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829
Ma Mátyás napja van.
Holnap Géza napja lesz.

Választási értesítők sokasága ismeretlen nevekre!

Senki által nem ismert nevekre szóló választási értesítőket dobáltak be Debrecenben

Keresztesy Gergő, a Jobbik Ifjúsági Tagozat elnöke a Facebook-oldalán arról írt, hogy egy ismerőse arról tájékoztatta: olyanok nevére kaptak választási értesítőt, akiknek soha semmi közük nem volt az ingatlanukhoz. Mint megtudtuk az egyébként Berettyóújfalun induló képviselőjelölttől, Debrecenből érkezett a visszajelzés.

Korábban Gödön is 14 ismeretlen személy számára dobtak be választási értesítőt. A közösségi oldalon terjedő képek szerint – vélhetően – ukrán nevek szerepelnek címzettként. (alfahir.hu)

„Ha még mindig nem értenéd,hogy miért fontos,hogy te is ott legyél a szavazáson!Gödön 14 ismeretlen személy számára dobtak be választási értesítőt...Ma pedig én kaptam egy levelet, kedves ismerősömtől, hogy bár soha senki nem volt az ingatlanba rajtuk kívül bejelentve, és eddig egyetlen választás során sem történt ilyen,most ők is több választási értesítőt kaptak.

Remélem sikerül meggyőznöm téged is, miért fontos, hogy ne mások döntsenek helyetted!!!” (Keresztesy Gergő Facebook-bejegyzése)

Egy 1963-ban a Magyar Népköztársaság és a Szovjetunió közötti egyezmény alapján kerül sor arra, hogy nagyon sok olyan nyugdíjat fizetünk ki olyanoknak, akik itt soha egyetlen percet nem dolgoztak! De hol van már a Magyar Népköztársaság és hol van a Szovjetunió? Fel sem kellene mondani ezt a gyalázatot, mert 1991-ben a Szovjetunió felbomlásával végképp hatályát vesztette! Ukrajnában viszont keményen ragaszkodnak hozzá, hogy dőljön kifelé oda a magyar nyugdíj, de fizetünk jócskán Romániába és Szerbiába is. Mindezen „jótéteményért” egyetlen kötelezettségük van a jól járóknak: mindig a Fideszre kell nekik szavazni.

Egyetlen kitétel van: magyarországi állandó lakcím kell hozzá. Ezért aztán már arra is képesek, hogy akár ravatalozókba is bejelentkezzenek. Ukrajnában szervezetten viszik el Kijevbe a magyar nyugdíjat kérelmezők ukrán nyugdíjról történő lemondó nyilatkozatát. Hamis adatokat diktál be a „küldönc” Kijevben, miszerint a takarítónők, segédmunkások magas iskolai végzettséggel vezérigazgatók voltak, és a béradatok is hamisak. Erre fizet aztán a magyar hatóság 150 ezer forint körüli nyugdíjat, de már megjelentek a 300 ezer forintos nyugdíjak is. Holott mindössze annyit kellene megtenni a magyar hatóságnak, ha már minden áron nyugdíjat akar adni a szavazatért cserébe, hogy elkéri az utolsó folyósítási szervényt, és azt folyósítja, nem a „küldönc” által hozott hamis adatokat alkalmazza.

Arról, hogyan is zajlik mindez, egy 2012-es összeállítás elérhető ITT

Hogy ez a hatalmas csalássá duzzadt akciózás véget ér-e valaha, ahhoz magyar kormányzati akarat kellene, de hát nekik a szavazat a fontos! Sok szabolcsi faluba, ahol már túl sokan jelentkeztek be, október 13-án már ők választják meg a leszegényített szabolcsiak, hajdúságiak, békésiek, stb. önkormányzatait. Mindenki legyen résen! Amennyiben ismeretlen nevekre kap választási értesítőt, keresse fel azzal a jegyzőt, és járjon el annak érdekében, hogy a hamis bejelentkezőket kivezessék a magyarországi lakcímnyilvántartásból. Furcsa módon már a háborús övezetnek számító donyecki medencéből is van ukrán nyugdíjasunk, és egyre több lehet belső Ukrajnából is.

Az országgyűlési választásra szervezetten hozták be őket szavazni. Harminc magyar készenléti rendőrnek ez több napos elfoglaltságot jelentett.

Mi lesz velünk, ha a mostanában bezúduló ukrán vendégmunkások a magyarországi munkásszállásra bejelentik a felmenőiket és azok is rájárnak majd a magyar nyugdíjkasszára? Mindeközben a magyar hatóságok állandóan a nyugdíjkassza beborulásával riogatnak! Ne riogassanak, hanem tegyenek róla, hogy ilyen dolgok ne fordulhassanak elő! Ez annál is költségesebb, mert bizony ingyenes nekik a magyar betegellátás is! Nem kell hozzá nyelvtudás, kettős állampolgárság, mindössze egy magyarországi állandó lakcím, és máris dől az akár 300 ezer forintos magyar nyugdíj a bankszámlákra! Szabolcsban vajon mennyi lehet az életüket végigdolgozó magyarok átlagnyugdíja?

Békéscsaba, 2019. augusztus 17.

Összeállította: F. I.

Emlékeztető: