Friss hírek

Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 22073694

2019. június 18.
H K SZ CS P SZ V
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Ma Levente napja van.
Holnap Gyárfás napja lesz.

Urbán Flóriánt kirúgták a megye II-es csapattól

Urbán Flórián a Fejér megyei másodosztályban szereplő Velence edzője volt, 15 forduló után 13 győzelemmel és két döntetlennel vezetik a bajnokságot. Ilyen mérleggel szakmai érvekkel nehéz indokolni a döntést, Urbán rá is kérdezett, a következő választ kapta: „(…) a csapat főszponzora nem velem képzeli el a továbbiakat. Amihez persze joga van.”

Az edző utána azt is kifejtette, hogy szerinte miért kellett mennie:

„Mint kiderült a csapat 10-es számú játékosa már azóta tervezte a kirúgatásomat, hogy először lecseréltem. Akkor a következő szavakkal hagyta el a pályát: „amíg ez a fogalmatlan fasz itt van, nem jövök többet ide!” Ehhez képest a következő kedden picsorogva felhívott, hogy elnézést kér, és mégis szeretne maradni. Tájékoztattam erről az elnök urat, aki azt mondta, ad még neki egy esélyt. Én meg játszattam pedig annyira ügyes, hogy edzéseken a labdás koordinációknál konkrétan zavarta az edzést… Én sosem állítottam, hogy olyan futballistát még nem hordott a hátán a Föld amilyen én voltam, de azt megjegyzem, hogy én csak 44 éves koromra tudtam megyei másodosztályban focizni. Addig ugyanis nem abban az osztályban tartottak rám igényt. Szerényen megjegyzem, hogy abban a bajnokságban 30 mérkőzésen 48 gólt rúgtam, de a 10-es számú mezt ott sem mertem magamra húzni. Abban a mezben Játsszon Détári Lajos vagy Puskás Öcsi bácsi esetleg Messi… Szóval ez a helyi 10-es mint kiderült a főszponzor házát építi akinek azt mondta, hogy ha én maradok az edző, akkor ő és nyolc darab állandó jellegű tettestársa eligazol a csapattól, Hogy mi volt velem a baj? Nincs titok. Leginkább az, hogy rendszerbe raktam őket és megköveteltem a pályán a fegyelmet. Elismerem, ez főbenjáró bűn!”

Sőt, a csapat disznótoros buliján már Csábi József is ott volt, ő lett a csapat új edzője.

A cikk Urbán Flórián Facebook-bejegyzésével és a kommentekkel elérhető ITT

Forrás és fotó: alfahir.hu

sokkaljobb-kommentár: Miért beteg a magyar foci? Azért, mert a szakértelmet, a hozzáértést messzire űzték onnan is! A fociakadémiáknak nevezett valamiken vajon mit oktatnak? Mert hogy focizni nem tudnak az onnan kikerülők, az már bizonyított! Minderre évente százmilliárdnál is több adóforintunk megy el, amely adóforintok már egyre inkább hiányoznak a magyar egészségügyből, oktatásból, szociális ágazatból. Sajnos a magyar kormány is erősen szakértelem hiányos, sajnos a devizahitelesek helyett a bankok mellé állt. A legtöbb devizahitelt az OTP adta el, melynek vezérigazgatója (Csányi Sándor) a TAO-kassza kulcsát is kezeli. Innem aztán dől a lé a sportra, főleg a focira és Felcsútra.

Békéscsaba, 2018. december 10.

F. I. – K. M.

Emlékeztető: „Az egészségbiztosítási és nyugdíjjárulékokat is adóként szedik már be, és így abból is szabad felhasználású pénz lesz. Vagyis nem az egészségügyre és nem nyugdíjra költik. Az adónkat jócskán megcsapolják a TAO-val (nagy részt sporttámogatás és stadionépítés, magas fizetés a focistáknak), és a jegybank is ellehetetleníti az államot azzal, hogy az összes kiadása az államkasszát (a magyar adófizetőket!) terheli, a nyereségét viszont kiszervezi hat jegybanki alapítványokba. Ahol nagyon jól jár nemcsak Matolcsy György rokonsága, még a távolabbi rokonok is. Matolcsy havi ötmilliót kap a jegybanktól, de jövedelmet húz (nem is keveset!) a jegybanki alapítványok némelyikéből is. A TAO-kassza kulcsa Csányi Sándor MLSZ elnök kezében van. A TAO-kassza is, a jegybanki alapítványok is a korrupció melegágyai.” (Részlet A kormány suttyomban engedélyezte a pofátlanul magas végkielégítéseket című cikk kommentárjából)

Emlékeztető: „Szijjártó Péter külügyminiszter november 30-én utazik az afrikai országba, hogy elmélyítse a magyar–ghánai kapcsolatokat, mint a sportlétesítmény építése. Ennek apropóján beszélt Szabó András nagykövet a Modern Ghana újságnak, amit a 444 vett észre. A diplomata azt mondta, Magyarország magyar–ghánai üzleti tanácsot alapítana, valamint együttműködne az afrikai országgal vízügyi beruházások terén, az építőiparban, a hulladékfeldolgozásban, mezőgazdaságban és a megújuló energia-iparban is. Szabó azt mondta, fontos a kulturális együttműködés is, ezért Magyarország évente magyar zenei fesztivált rendez majd Ghánában. És mivel sportnagyhatalom is vagyunk, pláne a vízi sportok terén, megosztjuk Ghánával tapasztalatainkat és sportlétesítményeket is építünk az országban: „stadionokat, műfüves focipályákat, úszócsarnokot” és sok más dolgot.” (Részlet az afrikai Ghánát is segítjük című cikkből)