Friss hírek

Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 18645494

2018. október 17.
H K SZ CS P SZ V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Ma Hedvig napja van.
Holnap Lukács napja lesz.

Tovább pörög a propagandakormány!

A Lázár János–Rogán Antal féle párharcból Rogán került ki győztesen, és megint ő fog szerepelni a parlamentben és a közmédiában. Korábban ezt a szerepet a Rogánhoz hasonló lekezelő karizmával megáldott/megvert Dömötör Csaba töltötte be.

Mikor kezdődhetett ez az esztelen propaganda-tevékenység és költekezés?

„2011-ben az Alaptörvényről kezdeményezett levélváltást a kormány. Központi forrásból, 800 millióért. 2011-ben szociális kérdésekről is konzultált a kabinet. 860 milliót emésztett fel, hogy megtudja a kormány nem akarunk többet fizetni a rezsiért. 2012-ben a gazdaságról fecserészett a kormány 976 millióért. 2015-ben a bevándorlás, terrorizmus témakörében érkeztek a háztartásokba a levelek 960 millióért. 2017-ben Állítsuk meg Brüsszelt! tematikára 950 milliót költöttek. 2017 őszén még Sorosról is lezavart egy konzultációt a kormány 950 millióért. Ezek az összegek csak töredékei annak, amit valójában elköltenek. Hiszen a hirdetések útján nyílik igazán tág tér a közpénzek baráti körben történő elköltésének. Csak a menekült és Soros elleni plakátok, reklámok, állampolgári tájékoztatók 28,7 milliárd forintot emésztettek fel. Tavaly, vagyis egyetlen évben a Rogán Antalhoz tartozó Nemzeti Kommunikációs Hivatal az állami intézmények kommunikációjára, nyomdára, Pr-költésekre 46,7 milliárdot osztott ki. Hogy milyen hőfokon pörög a propaganda arra rávilágít a Magyar Nemzet összesítése, ami szerint az Orbán-kormány 2010-14 között összesen 81 milliárdot költött kormányzati hirdetésekre, míg csak tavaly (2017-ben) közel 50 milliárdot.” Forrás: alfahir.hu, 2018. február

Arra utaló jel sajnos nincs, hogy leállnának a pénzszórással, ami miatt már az Európai Unió is szót emelt, és eljárást indít Magyarország ellen. A választás után sem állt le a költekezés. Orbán Viktor miniszterelnök külön levelet írt azoknak, akik a Fideszre szavaztak. Vajon honnan van meg a lista? És kaptak levelet a határon túliak is? Írt annak a több ezer ukrán nyugdíjasnak is, akik Szabolcsban lassan már képesek eldönteni a választási eredményt, és jövőre ők fogják megválasztani a települések polgármestereit? De behozzák őket szavazni az uniós választásra is…

A nemzeti konzultációkat is tovább folytatják, az is nagy hasznot termel a haveroknak. Az még nem derült ki, hogy az ország mennyit profitált belőle? Semmit! A miniszterelnök végigjárja azokat a településeket, ahol nagyon sokat szavaztak a Fideszre. Ennek a költségét is a magyar adófizetők állják.  

A migránsok elleni reklám és propaganda is jócskán emésztette az adónkat! Miközben csaknem ötvenezer migráns már bent van, illetve bent lehet. Bort isznak, és vizet prédikálnak! Hogy hol helyezték el őket, arról a Célpont készített riportot, amely ma (május 25-én) kerül adásba a Hír Televízióban. Soros György ellen kampányolnak, miközben a milliárdos üzletember, aki ott bábáskodott a Fidesz és a Szabad Demokraták megalakulása körül a nyolcvanas évek végén, és Budapest díszpolgára, valamint több Fideszes potentát továbbképzésének támogatója volt.

2016. október 2-án lezajlott egy migránsellenes népszavazás is, amelynek óriásplakátjai, szóróanyagai, valamint maga a népszavazás költsége 17 milliárd forint körüli adóforintot emésztett fel. A népszavazáson nem volt meg a szükséges 50 százalékos részvétel, a feltett kérdésre a kormány szerinti helyes válasz a NEM lett volna. Az érvényesen szavazók több mint 98 százaléka nem-mel válaszolt a feltett kérdésre. Ezt a népszavazás után nem sokkal a kormánypropaganda sikerként propagálta, elköltve újabb milliárdokat erre a nemesnek nem mondható célra!

Félő, hogy a Letelepedési kötvények forgalmazása is tovább folytatódik, de már más elnevezéssel. Hongkongban meg is jelent az erre vonatkozó magyar reklám. Amiről a kormány állítólag nem tud… A Letelepedési kötvénynek csak a kamata 17 milliárd forint költséget okozott tavaly az adófizetőknek. A giga hasznot a Fidesz-közeli oligarchák vágták zsebre. Egyes számítások szerint 150 milliárd forint körül… A kötvény nagyon drága, de azt, hogy a „vásárlónak” honnan volt annyi pénze, nem vizsgálták.

Megint megvan a kétharmados parlamenti többsége a Fidesz–KDNP-nek és beindul a törvénygyár is. Megint módosítják az alaptörvényt, ezúttal a Stop Soros törvény miatt, amely valószínűleg új nevet fog kapni a keresztségben. Ez lesz a hetedik módosítás, és még mindig nem helyezi alkotmányos védelem alá a kétharmad a magyar társadalom négy alaptételét: a termőföldet (azé az ország, akié a föld!), a vízbázist (víz nélkül nincs élet!), a társadalombiztosítást (az egészségünket) és a nyugdíjat (vagyis az idős korunkat). Levédték viszont a gyalázatos egykulcsos személyi jövedelemadót, ami nagyon jó a magas jövedelműeknek, nagyon nem jó a kis keresetűeknek, vagyis a csendes többségnek! A járulékokat már adóként szedik be, és lesz belőle szabadon felhasználható pénzeszköz…

Vajon előfordul majd az, hogy egyszer a törvénygyár olyan törvényt alkot, ami a magyar társadalom javát fogja szolgálni? Ideje lenne! A kétharmados győzelmekkel lehet élni, és lehet visszaélni. Most megint lehet nyolcévezni, mint 2010 után. Csak ez az elmúlt nyolc év már a Fidesz–KDNP tevékenységének a sara.

Magyarország jobban teljesít a kormányzati szlogen szerint. A választás előtti reklám úgy szolt, hogy Nekünk Magyarország az első! Békéscsabán az egyik forgalmas helyen lévő plakáton öntapadós megoldással kijavították a szöveget, ami azt követően elég látványosan Nekünk a hatalom az első!-re változott. Hogy melyik plakátszöveg a helyes, ki-ki vérmérséklete szerint eldöntheti!

Békéscsaba, 2018. május 25.

Anton

Emlékeztető: „Nem igazán voltak biztosak a kétharmados győzelemben, ezért előre kiosztották az uniós pénzeket, gyorsított eljárásokban. Azok a minisztériumi alkalmazottak, akik ezen dolgoztak, hatalmas jutalmakat kaptak. A legtöbb jutalmat Varga Mihály nemzetgazdasági minisztériumában fizették ki, volt olyan dolgozó, aki 18 millió forintot kapott. Amennyiben nem jön be annyi pénz az unióból, amennyit kiosztottak, akkor bizony a magyar adófizetőket fogja terheli a következmény. Mint a Letelepedési kötvényeknél… Ott is van eddig 18 milliárd forint körüli kár, és 150 milliárd körüli hasznot termeltek a kötvények a Rogán-féle haveri ökörkörnek!” (Részlet az EU-s következményei lesznek a kormányzati pénzszórásnak című cikkből)