Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 17245890

2018. június 18.
H K SZ CS P SZ V
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Ma Levente napja van.
Holnap Gyárfás napja lesz.

Szigorítják a „Stop Soros” törvénycsomagot – folytatódik a szemfényvesztés

Jelentősen szigorítja a kormány a „Stop Soros” törvénycsomagot, és ilyen formában nyújtja be kedden az Országgyűlésnek – jelentette be a kormányzati kommunikációért felelős államtitkár keddi, budapesti sajtótájékoztatóján.

Tuzson Bence azt mondta, a kabinet megvitatta a több mint hatszáz beérkezett érdemi javaslatot, és „levonta a megfelelő következtetéseket” – számol be az MTI.

Szeretnék követni a magyar emberek akaratát, a nemzeti konzultáció által kifejezett nemzeti akaratot – mondta, arról viszont nem szólt, hogy a konzultáció irányított kérdéseire adott válaszok száma is megkérdőjelezhető.

A törvénycsomag szigorított formában kerül majd az Országgyűlés elé. A „Stop Soros” három törvényből tevődik össze, az első a regisztrációs törvényjavaslat.

A legfőbb változás, hogy nem regisztrációs kötelezettséget, hanem engedélyhez kötöttséget írnának elő. A cél, hogy Magyarországon migrációt szervezni, támogatni vagy finanszírozni csak engedély birtokában lehessen, amelyet a belügyminiszter adna meg a nemzetbiztonsági vonatkozások megvizsgálása után – ismertette.

Tuzson Bence közölte, hogy kétharmados részei is vannak a csomagnak, ezért szükséges az ellenzék támogatása. Azt mondta, mindhárom törvény esetében fontos a kétharmados részek elfogadása is, ezért az összes képviselőt arra szólította fel, hogy támogassa a kezdeményezést.

Magyarul a Fidesz ismét a belpolitikai harcok oltárán áldozza fel Magyarország biztonságát, mint tette azt akkor, mikor a Jobbik kérésének nem engedve, ahelyett hogy kizárta volna a gazdag és szegény migránsok Magyarországra való érkezését, inkább hagyta, hogy minden formában jöhessenek a bevándorlók.

A Fidesz-frakció a most következő, kihelyezett ülésén tárgyalja a „Stop Sorost”, amely utána kerül az Országgyűlés elé. A kormány azt kéri a parlamenttől, hogy a lehető leggyorsabban fogadja el a törvénycsomagot – hangsúlyozta.

Egy újságíró megkérdezte, hogy meddig tervezik kint hagyni a „Stop Soros” plakátokat. Tuzson Bence jelezte: a törvénycsomag tájékoztató szakasza véget ért, ezért a plakátok most lekerülnek. Innentől a törvényalkotás következik, amely más típusú munka – tette hozzá.

Forrás: alfahir.hu

sokkaljobb-kommentár: Az úgynevezett plakáttörvény is kétharmados törvény lett volna, aztán kreáltak belőle feles százalékos törvényt, mert egy ideje már nincs meg a kétharmados parlamenti többség – szerencsére! El is jött a Fidesz ideje, mely szerint politikai plakátot Magyarországon csak a Fidesznek van joga, akár 33 százalékkal olcsóbban. Ez azonban a szemfüles, az ellenzéket büntető ÁSZ-elnököt, Domokos Lászlót nem zavarja. Az ÁSZ határozatai ellen nincs jogorvoslat, ami a világon egyedülálló.

Ebből is lesz majd feles törvény! Az az ellenzéki párt, amelyik ezt a baromságot megszavazza, az nem ellenzéki párt, hanem kollaboráns.

„Szigorúbb lett a kormány által az Országgyűlésnek benyújtott Stop Soros törvénycsomag - jelentette be Tuzson Bence, a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára. A szigorítás értelmében a belügyminiszternek kötelezően nemzetbiztonsági vizsgálatot kell elrendelnie a migrációt szervező szervezetekkel szemben. A törvény kétharmados módosítást igényel, vagyis az ellenzéknek színt kell vallania: Soros érdekeit képviseli vagy a magyar emberekét.” – írja a kormánypárti sajtó (origo.hu). A 87 éves aggastyánnak meddig lehet még szívatni a magyar társadalmat? Mi lesz az egészségüggyel, az oktatással, a szegénységgel, a szebb magyar jövővel? Ez vajon miért nem érdekli ezt a kormányt, amelyik évek óta nem kormányoz, kizárólag plakátol, leveleket irkál, szórólapozik, ami kormányzásnak a legnagyobb jóindulattal sem nevezhető!

Békéscsaba, 2018. február 14.

F. I. – K. M.

Emlékeztető: „Általában hamis zászlós hadműveletet hajtanak végre. A hamis zászló alatti művelet (false-flag operation) azt jelenti, hogy valaki úgy hajt végre valamit, hogy közben bizonyítékokat gyárt és terít azért, hogy a felelősséget másra kenje. Ilyen kiemelkedő hadművelet volt az Irak ellen 2003-ban indított háború, valamint az Arab tavasz és az ukrajnai események.” (Részlet az Amerika háborúi által nekünk okozott károk című írásból)

Emlékeztető: „A migránsok között lehetnek külföldi harcosok, lehetnek terroristák is, akik megpróbálnak elbújni, elvegyülni közöttük.” (Jens Stoltenberg NATO főtitkár)

Emlékeztető: „Azt mondták, terroristák ellen harcolunk, de az igazi terrorista én voltam, és az igazi terrorizmus ez a megszállás maga! (Mike Prysner, Irakot megjárt amerikai katona 2011-ben)

Emlékeztető: „Az ISIS (Iszlám Állam) barátaink és szövetségeseink finanszírozása révén indult el.” (General Wesley Clark, volt NATO tábornok)

Emlékeztető: „Amit fontos lenne megtenni, az, hogy mindenhol korlátozzuk a születések számát és népszerűsítsük a – rasszok közötti – vegyes házasságokat abból a célból, hogy létrejöjjön egy globális emberfaj egy olyan világban, amelyet központi kormány fog teljes egészében irányítani.” (G. Brock Chisholm pszichiáter, az Egészségügyi Világszervezet első főtitkára a Kalergi-terv lényegéről) NEM SOROS-TERV, KALERGI-TERV!