Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 27130765

2020. május 28.
H K SZ CS P SZ V
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Ma Emil, Csanád napja van.
Holnap Magdolna napja lesz.

Szép nevű intézetek, alapítványok garmadája

Vajon hány milliárd adóforintba kerülnek ezek kedves mindnyájunknak?

2013-as indulása óta nem igazán lehet hallani erről a felesleges intézetről, csak annyit, hogy azóta is dől hozzájuk a lé. Vezetője Szász Jenő, aki Székelyudvarhely kétszeresen bukott polgármestere, de megbukott mint egy székelyföldi magyar párt vezetője is. Amúgy meg Kövér László keresztkomája. Mennyibe kerül ez is évente a magyar adófizetőknek? Biztos, hogy már jóval többe, mint 1,3 milliárd forintba, elvégre infláció van! Haveri kifizetőhely lehet...

Idén augusztusi az alábbi információ, mely szerint Kósa Lajos feleségének a barátnője is részesült egy kis konyhapénzben!

„Évi több mint egymilliárd forintból gazdálkodik a Nemzetstratégiai Kutatóintézet: ebből futná saját kutatókra is, azonban a Szász Jenő-féle NSKI százmilliókat költ különböző kutatások kiszervezésére, amint az az intézet 2018-as szerződéseinek az Azonnali birtokába került teljes listájából látszik. Volt, ahol a kutatási pénznek nevezett összegből focipályát újítottak fel, csináltak negyvenmillióért alig használható adatbázist, és felbukkan Kósa Lajos feleségének barátnője is.” (Részlet a Kétszázmillióért szervezi ki a kutatást a Szász Jenőnek gründolt kutatóintézet című cikkből)

A felesleges intézet indulásáról a korabeli cikk elérhető ITT !

A Kinek a magyarságkutatója című cikk elérhető ITT !

2014-ben még egy amerikai alapítványnak is jutott az adónkból. Erről ITT !

Próbálkoztunk már valamiféle összesítéssel, de annyi van belőlük, hogy ennek nem lehet a végére érni! A korábbi összeállításunk ITT !

Békéscsaba, 2019. szeptember 9.

Összeállította: F. I.

Emlékeztető: „Milyen jövőt lát előttünk? Németh Miklós válasza: Lord Dahrendorf német származású angol társadalomtudós modellje jut eszembe. Eszerint egy politikai rendszert hat hónap alatt le lehet váltani, egy gazdasági rendszert hat év alatt át lehet alakítani, ám a társadalom átalakulásához hatvan év kell. Most kezdődik a második harminc év. Remélem, ez jobban sikerül majd.” (Részlet az Orbán hamis mítoszt épít című cikkből – Beszélgetés Németh Miklós volt miniszterelnökkel)