Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 27048607

2020. május 20.
H K SZ CS P SZ V
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Ma Bernát, Felícia napja van.
Holnap Konstantin napja lesz.

Stummer János a Nemzetbiztonsági bizottság elnöke

Az Országgyűlés döntése értelmében mostantól a Jobbik alelnöke vezeti az egyik legfontosabb bizottságot.

A politikust 170 igen, egy nem és tartózkodás nélkül választották meg.

Nagy bizalom és nagy felelősség ez a szolgálat, amelyet a legjobb tudásom szerint fogok ellátni a hazám érdekében. Mert a nemzet biztonsága az első – mondta érdeklődésünkre Stummer János.

Mint ismert, Mirkóczki Ádámot, a bizottság korábbi elnökét Eger polgármesterévé választották, így ő összeférhetetlenség miatt visszaadta a mandátumát. 

Stummer „C” típusú átvilágításáig a testületet Lukács László György (Jobbik) vezette.

Forrás: alfahir.hu

sokkaljobb-kommentár: Orbán Viktor az egyetlen olyan magyar miniszterelnök 1990 óta, aki még mindig nem esett át nemzetbiztonsági átvilágításon. Az ügynöknévsorral kapcsolatban sincs előrelépés, Ungvári Krisztián történész szerint azért, mert a Fideszben van a legtöbb érintett.

A nemzetbiztonsági bizottság üléseit elképesztő módon rendszeresen bojkottálja, vagy ellehetetleníti a Fidesz. Vajon lesz változás? A remény hal meg utoljára, csak már igen rossz bőrben van szegényke…

Békéscsaba, 2019. december 13.

F. I. – M. K. M.

Emlékeztető: „A Kommunista Ifjúsági Szövetségből indultak (1988/89), Soros György finanszírozta a Fidesz és a Szabad Demokraták Szövetségének indulását. Orbán Viktor és több Fidesz-alapító társa Soros ösztöndíjas volt. Schmidt Mária, a Terror Háza örökös főigazgatója és temérdek közalapítvány kasszakezelője, NER-lovagnő például három évig volt Soros György támogatottja. Ő nem mellesleg 2007-ben pártot szervezett a Fidesz ellen, de miután nem jött össze a dolog, visszatért és vissza is fogadták a húsosfazék mellé.” (Pálfordulások sora, avagy kifordítom, befordítom, mégis bunda a bunda című cikkből)

Emlékeztető: „Az iratnyilvánosság hiányával károkat okozott a politikai elit a társadalomnak – jelentette ki Ungváry Krisztián. A történész szerint az államnak jogszabályi lehetősége van arra, hogy titkolózzon, és zsarolásra tudja felhasználni az ügynökügyet, így azt a törvényhozók feladata megoldani. A történész Alinda című műsorunkban azt mondta: nem az MSZP járt volna rosszul az ügynöklisták nyilvánosságra hozatalával, hanem a Fidesz.” (Részlet az Ungváry: A Fidesz járt volna rosszul az ügynöklisták nyilvánosságra hozatalával című cikkből)