Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 17310341

2018. június 24.
H K SZ CS P SZ V
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Ma Iván napja van.
Holnap Vilmos napja lesz.

Simán legyűri a közmunkát a csempészet

Földön, vízen, levegőben zajlik a csempészet az ukrán–magyar határon. A környékbeli falvakban csak közmunka van, havi 54 ezer forintért. Míg a csempészek azonnal, készpénzben, sokat fizetnek a segítőknek.

Éjszakai bevetésen volt a Riasztás stábja. Éjjellátó kameránkkal az ukrán–magyar határ menti csempészútvonalakat figyeljük. Az utcák kihaltak, de a falvakban nagy az autóforgalom.

„Mostanában, ahogy hallom, úgynevezett cannabist is szoktak szállítani, aminek a súlya megfelel a dohányárunak. A cigarettaszállítmány súlyának. És így a hordók, illetve a pakolók se tudnak kiigazodni, hogy vajon mi is van benne” – mondta egy csempész.

A legújabb módszer a légi szállítás, meséli a teljes anonimitást kérő csempész.

Januárban Kállósemjénben a szántóföldön találtak egy kisrepülőt. A gép elakadt, a pilóták eltűntek, a rendőrök csak az illegális határátlépőket fogták el.

„Annyira lassan ment, meg olyan zúgása volt, mikor szállt lefele. Kényszerleszállás lehetett, mert egy szántóföldre leszállt. És akkor a rendőr meg pont szolgálatban volt, aztán egyenes odament. Majdnem a házát levitte, a kéményét a rendőrnek” – mondta Megyesi Jánosné.

Az embercsempészek 3-5 ezer eurót kérnek a menekültektől.

„Nem a határ közvetlen közeléből szállnak fel, hanem általában 10-15 perces szállásidőről vagy a repülési időről beszélek mélységből, és ugyanezt az időt megteszik itt Magyarországon belül is” – mondta egy volt bűnügyi nyomozó, Lőrincz Zoltán.

A Riasztás információja szerint még további két repülőgép vesz részt az embercsempészetben.

„Nincs munkalehetőség, szegények az emberek, egy hónapban keresnek közmunkán 54 ezer forintot, és ilyenkor, amikor elkövetnek egy cigarettacsempészetet, egy egyszerű hordás megkeres 30-40 ezer forintot. Beleviszi őket a szegénység” – mondta egy csempész.

A csempészek munkáját sokan segítik: egy figyelőnek tízezret, egy sofőrnek akár százezer forintot is fizetnek alkalmanként.

Forrás: hirtv.hu

sokkaljobb-kommentár: Az ukrán határon átjárnak magyarországi nyugdíjért és ingyenes betegellátásra ukránok. Akiknek a nyugdíja akár 300 ezer forint is lehet a csalfa ukrán igazolásoknak köszönhetően. A magyarországi nyugdíjra pályázónak már nem kell elmennie Kijevbe a nyugdíjintézethez kikérni az iratokat, elintézi helyettük jó pénzért az ukrán maffia. Van olyan eset is, hogy a nyugdíjas halála után is szedik a magyar nyugdíjat a bankkártyával a családok. Szabolcs megyében már annyi idős ember van bejelentkezve, hogy április 8-ai szavazatukkal akár el is dönthetik, hogy ki lesz a választókerület egyéni országgyűlési képviselője.

Ukrajna Oroszország farvizén eléldegélt mindaddig, amíg a Hamis zászlós hadművelettel Amerika közbe nem avatkozott. Azóta Magyarország is jócskán beszáll a 45 milliós ország eltartásába. Hogy hány ukrán maffiózónak van már magyar állampolgársága, arról egyelőre hallgatnak a hatóságok. Valami nagyon bűzlik, de nem Dániában, hanem Magyarországon!

Békéscsaba, 2018. február 13.

F. I. – T. Z.

Emlékeztető: „Az USA hegemóniájának megőrzéséről: „A világot az uralja, aki Eurázsiát uralja. De aki Eurázsiát uralni akarja, annak Oroszországot kell uralnia. És aki uralni akarja Oroszországot, annak ki kell szakítania Ukrajnát az orosz érdekszférából.” (Részlet Zbigniew Brzezinski A nagy sakktábla című könyvéből)

Emlékeztető: „Az USA ősi félelme, hogy a német tőke és technológia az orosz nyersanyagtartalékokkal és humánerőforrásokkal összekapcsolódnak. Ez az egyetlen kombináció, amitől az USA-nak már évszázadok óta pokoli félelme van, mert ha Németország és Oroszország érdekei összefonódnak, akkor ez lenne az egyedüli hatalom a világon, ami ránk (Amerikára) nézve veszélyt jelentene.” (George Friedman CEO of Stratfor)

Emlékeztető: „A bevándorlás nem tartozik az emberi jogok közé, Európa öngyilkosságot követ el a korlátlan számú menekült befogadásával.” (Václav Klaus, volt cseh köztársasági elnök)