Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 27097118

2020. május 25.
H K SZ CS P SZ V
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Ma Orbán napja van.
Holnap Fülöp napja lesz.

Seszták beismerése és a Tolvajok utcája

Megvan Kisvárda „nettó befizetője”

Cservenyák János autója is kiégett, nem tudni, hogyan és miért. A háttérben a kisvárdai stadion. Fotó: Nagy Béla

Józan paraszti ésszel belátható, hogy egy Magyarország keleti csücskében megbúvó, 17 ezres kisvárosban aligha fog piaci alapon megtérülni az a rengeteg uniós forrás és költségvetési támogatás, amelyet az ötezres, termálvízzel fűtött labdarúgó-, valamint a négy és fél ezres kézilabdacsarnokba, atlétikai centrumba, „egzotikus szegénynegyeddel” ellátott „ökofilmparkba”, teniszakadémiába és lómasszázsközpontba öltek a közelmúltban. A megalomán beruházásokhoz a város önkormányzatának több kisajátítást kellett indítania, ezekkel kapcsolatban több különös elemre bukkantunk. A Magyar Nemzet birtokába jutott egy hangfelvétel arról is, hogy a nyilvánosan hangoztatott fejlesztéseken túl azért másra is számíthat a finanszírozás kapcsán a fideszes vezetés.

Cservenyák János őstermelő nem tudja nekünk megmutatni, hogy hol lesz majd a Tolvajok utcája. Azt viszont sejti, hogy a Los Angeles utca merre helyezkedik majd el: egy náddal teli, tavas terület felé mutat. Azt pedig tudja, hogy egyik telkén kalózhajó, a másikon pedig látványfaház áll majd.

A szürreális beszélgetés közben egy teherautók által göröngyössé tett kisvárdai földúton zötykölődünk, Cservenyák János pedig nem áll le: ott lesz a stadion, ott pedig a szálloda, amott pedig újabb faházak. Meg kell erőltetni ehhez a fantáziánkat, mert csak sisakjuk alól sandító munkásokat meg építési törmeléket látunk mindenfelé. Egyedül az aréna magasodik ki a kisvárdai hangyabolyból. Itt lesz majd a kisvárdai ökofilmpark is, erre alakítanak ki 270 millió forintból egy úgynevezett egzotikus szegénynegyedet, amely a Twist Olivér világát idézi majd meg, és az előzetes tervek szerint lesz benne majd Tolvajok utcája is.

A folytatás, illetve a teljes cikk további sok elérhetőséggel ITT !

Forrás: mno.hu

sokkaljobb-kommentár: Tolvajok országában mi a fészkes fenének Tolvajok utcája is? Kisvárda abban a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében van, amelyet már szinte birtokba vett az ukrán maffia és ahol egyre több a magyarországi nyugdíjkasszára rájáró ukrajnai nyugdíjas. Akik százasával jelentkeznek be egy-egy családi házba állandó lakcímre, és mindazon jogok megilletik őket, mint a járulék- és adófizető magyarokat! Szabolcsban akár az egyéni országgyűlési képviselők megválasztásába is jócskán bele fognak szólni, és „természetesen” az Erzsébet-utalványt is megkapják. A kórházakban hamarabb sorra kerülnek, mint a magyar betegek…

Tavaly év végén óriási kormányzati pénzszórás történt. A pénzszórás egyik nyertese Kisvárda volt, a szabolcsi kisvárosnak közel négymilliárd forint jutott a költségvetési átcsoportosításból. A kisvárosnak Magyarországon szűk a vonzáskörzete, de erős lehet a forgalom Ukrajna felől. Ideje lenne Szabolcsot visszavenni az ukrán maffiától addig, amíg nagyobb baj nem lesz! A csempészet nagyon erős, és bizony onnan nemcsak dohány és kábítószer jöhet, hanem fegyver is! 

Seszták Miklós állítólag kereszténydemokrata, akárcsak a Svédországban házi rénszarvast levadászó Semjén Zsolt, akit feljelent a rénszarvas gazdája. Jegesmedvét is nagyon szeretne kilőni a nagy vadász, amely köztudottan védett állat.

Békéscsaba, 2018. március 24.

F. I. – T. Z.

Emlékeztető: „Az Orbán-kormány új fejlesztési minisztere évekig volt részese olyan vállalkozások alapításának, amelyek szinte kivétel nélkül cégtemetőkben végezték rövid és kevéssé átlátható működésüket. Orosz és ukrán állampolgárok nevére néhány kisvárdai címre legalább 700 betéti társaságot jegyeztek be. A társaságok cégbíróságokon fellelhető dokumentumaiba szúrópróbaszerűen belepillantva az látszik, hogy az egy kaptafára alapított cégek bejegyzésénél közreműködő jogász rendre Seszták Miklós volt. Kifizetetlen közterheik, törvénytelen és követhetetlen tevékenységük miatt a cégbíróság azóta gyakorlatilag az összes céget felszámoltatta. Seszták Miklós az ügyvédi titoktartásra hivatkozva nem nyilatkozik az ügyről.” (Részlet a Gyanús, eltűnt cégek alapításában vett részt Seszták Miklós című (2014.06.26) cikkből). Oroszok és ukránok voltak az „ügyfelei”. Az okozott kár rendezése ebben az esetben is a magyar adófizetőkre maradt!