Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 24615459

2019. december 06.
H K SZ CS P SZ V
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Ma Miklós napja van.
Holnap Ambrus napja lesz.

Orbán Viktor a Néppárt bölcseiről: Nem kellene itt vizsgálódniuk

Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke az európai parlamenti választáson a főváros XII. kerületében a Zugligeti Általános Iskolában kialakított 53-as szavazókörben 2019. május 26-án (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

Nem lényegtelen, de másodlagos kérdésnek nevezte Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnök a Kossuth rádiónak péntek reggel adott interjúban, hogy melyik európai pártcsaládhoz tartozik a jövőben a Fidesz.

Ezek a csoportosulások is alakulnak. Nem lehet lecövekelni egyetlen helyre, mert akkor kiszolgáltatnánk magunkat az európai politika változásainak – fogalmazott, hangsúlyozva a magyar érdekkel összhangban kell helyet foglalnia a pártnak az európai színtéren. Jelezte: a Fidesznek nincs helye egy olyan közösségben, amelyik bevándorláspártivá válik, elfeledkezik keresztény gyökereiről, nem tiszteli a nemzeteket, a brüsszeli bürokraták foglyává válik.

A folyatás, illetve a teljes cikk további elérhetőségekkel ITT !

Forrás: magyarhang.org

sokkaljobb-kommentár: Persze, hogy nem kell vizsgálódni, ezért is nem csatlakozik a kormány az európai ügyészséghez. Elég az a vizsgált neki, amit Polt Péter, Domokos László vagy Handó Tünde és a többi pártkomiszár végez. Ha esetleg feltárnak valamit, azt lehet 30, 80, esetleg száz évre titkosítani és megkezdeni a maszatolást a nagyhatalmú médiájukban. Az a falusi vagy tanyán élő ember, akinél nincs internet, az még el is hiszi, amit bemond például a Kossuth Rádió.

Hogy eddig hány migránst fogadtak be, hány letelepedési kötvényt adtak el az offshore lovagjaik, és hány jön be vendégmunkásként, hát az egyelőre titok. Az viszont kiderült, hogy a nálunk állomásozó Gruevszki, a bukott macedón miniszterelnök találkozni szokott a külügyminiszterrel. A balkáni migráns útvonalról ő tájékoztatja Szijjártót, de miért nem a jelenleg hivatalban lévő miniszterelnök, vagy külügyminisztere? Miért ez a bukott ember?  

Békéscsaba, 2019. június 14.

F. I. – K. M.

Emlékeztető: „Világossá tettem, hogy (Manfred Webert) mi végig támogatni fogjuk.” (Orbán Vikgor, Welt am Sonntag, 2019. március 3.) „Sem én, sem a magyar kormány nem támogathatja az Európai Néppárt csúcsjelöltjét.” (Orbán Viktor sajtótájékoztatója, 2019. március 6.) Három nap alatt ekkorát fordult.

A kormánypárti és egyéb hazudozók figyelmébe: a 10 parancsolat 8. parancsolata így szól: Ne hazudj, és mások becsületében kárt ne tégy!