Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 21236662

2019. április 24.
H K SZ CS P SZ V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Ma György napja van.
Holnap Márk napja lesz.

Orbán Viktor és Tiborcz István török barátja

Adnan Polat török üzletember iroda- és lakóparkkomplexumot épít a Közvágóhíd helyén. A védett épületek jó részét lebontják. A török üzletember közreműködésével újult meg Gül Baba türbéje a II. kerületben.

A 2,5 milliárd forintból rekonstruált és évi csaknem 700 millió forintból fenntartott iszlám kegyhez kezelését átadták a Gül Baba Türbéje Alapítványnak, amelynek vezetője természetesen Adnan Polat. A türbét addig nem avatták föl, amíg Erdogan török elnöknek nem akadt egy kis szabad ideje arra, hogy ezt megtegye. Vajon hány tíz és tíz millióba került nekünk ez a látogatás?

Mindezek ellenére Vona Gábort kiáltotta ki a Fideszes kampánycsapat a 2018-as választási kampányban iszlám-barátnak... Nem kell most már a töröknek egy Szulejmán-féle hadsereg, a milliárdosaik megoldják Magyarország elfoglalását.

Orbán Viktor mellett Londonban ott volt a Mol-Vidi meccsén Adnan Polat is. Még az is lehet, hogy az ő repülőgépén érkezett haza a miniszterelnök úr.

Írásunkat a Magyar Hang cikke alapján állítottuk össze. Más források szerint elég sokat költünk arra, hogy Szigetvárnál Szulejmán szultánnak, a magyarok igazi nagy irtójának türbéjét is keresik a pécsi egyetem munkatársai. Szulejmán idős korában természetes halállal halt meg a szigetvári csata idején. Végül még az is lehet, hogy a török hadsereg maradványait felkutatjuk? Adóforintjaink elköltésére szolgál ez is. A magyar társadalom sanyargatása zajlik, és abból, amit tőle elvon a hatalom, nem igazán oszt vissza, inkább a fél világot támogatja, és költi feleslegesen a pénzünket.

A törökökkel folytatott jó kapcsolat nem vezet-e majd el odáig, hogy bezúzzák az Egri csillagokat, esetleg megszűnik a déli harangszó, mert bántja az érzékenységüket. Talán megússzuk! Semmi sem tart örökké! Százötven év alatt sem váltunk törökké.

Békéscsaba, 2018. október 20.

F. I.

Emlékeztető 1.: „Nem leszünk gyarmat! A magyarok nem fognak idegenek diktátumai szerint élni, nem fogják feladni a függetlenségüket, szabadságukat, alkotmányukat! Szabad-e az a magyar, akit víz alá nyom az adóssága? Szabad-e az a magyar, akinek éhes a gyermeke? Sohasem voltunk még olyan közel a szabadsághoz, mint most. Hosszú évtizedek óta nem voltunk olyan erősek, mint most. Elegen vagyunk a szabad magyar élet kivívásához. Nem fogjuk adósrabszolgaként leélni az életünket. Nincs szükségünk szamárvezetőre az alkotmányunk írásához. Nem kérünk az idegenek kezünket irányítani akaró kéretlen segítségéből sem.” (Részlet Orbán Viktor miniszterelnök 2012. március 15-ei beszédéből) Az Európai Unióhoz történt csatlakozással és a Lisszaboni szerződés megszavazásával nemzeti dolgaink egy részéről ő is lemondott!

 Emlékeztető 2.: „Lehet vidáman elmúlt nyolcévezni, gyurcsányozni, de arról is beszélni kell, hogy a 2010-es kormányváltást megelőző év végén még „csak” 20,4 ezermilliárd forint volt az államadósság úgy, hogy akkor gazdasági világválság volt. Ilyen körülmények között indul el a paksi bővítés kedvezőtlen kamatozású orosz hitelből és a Budapest–Kelebia vasútvonal felújítása, amely beruházás Kínának lenne fontos. Kínai hitelből Magyarország állja a számlát, és az építkezésen sok kínai vendégmunkás lesz majd jelen. Szakértők szerint az utóbbi beruházás jó esetben 1200 év múlva megtérül…” (Részlet a 31 ezermilliárd forint felett az államadósság című cikkből) Nem mellesleg az államháztartási hiány is nagyon magas, június 30-án 1646,2 milliárd forint, melynek egyik oka az, hogy tavaly előre kifizették az uniós pénzeket. Az előre kifizetésre azért került sor, mert nem voltak biztosak az újabb parlamenti kétharmadban, ami sajnos mégis összejött. Ha az unióból nem jön annyi pénz, amennyit kifizettek, akkor a készfizető kezes ebben az esetben is a magyar adófizető polgár.