Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 19874009

2019. január 23.
H K SZ CS P SZ V
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Ma Timót napja van.
Holnap Pál napja lesz.

Orbán Szlovéniában kampányol szövetségesének

Orbán Viktor tovább próbálja erősíteni régiós jelentőségét: most Szlovénia választási kampányába ugrott be, hogy a jobboldali Demokrata Párt gyűlésén korteskedjen. Azt mondta: Szlovéniában fontos döntések előtt állnak, és ezeket nem lehet semmiből jött pártokra bízni, és olyanokra sem, akik – szerinte – a kommunista eszmékkel szimpatizálnak.

Orbán Viktor helyi szövetségesét, a Szlovén Demokrata Párt vezetőjét 2014-ben két év letöltendőre ítélték korrupció miatt.

Forrás: hirtv.hu

sokkaljobb-kommentár: „Magyarország 62 milliárd forintot költene egy szlovéniai vasútvonal építésére, a szerződést a napokban véglegesíthetik. A szlovén ellenzéknek nem tetszik az üzlet.” – írta tavaly decemberben a hvg.hu. A 62 milliárd forintunk lehet, hogy a korrupció miatt elítélt új miniszterelnök kezébe kerül, akinek Orbán most kampányol. Kampányolt ő már néhány helyen, ahol rossz vége lett a részvételének, elbukott az általa támogatott. A legnagyobb buktát talán a grúz Szaakasvili szenvedte el. Neki ma már hazája sincs…

A magyarok helyett sajnos már a fél világot támogatja a kormány az adónkból. Támogatjuk Vietnamot, Laoszt, a Fülöp-szigeteket, Mongóliát, Srí Lankát, Nigériát, Mianmart (ahol nem az üldözötteket támogatjuk, hanem az üldözőket!), és csak a jó ég tudja, kiket nem. Már Ghánában is sportkomplexumot építünk, és a határ mentén körbe sok helyen stadionok is épülnek az adónkból, amiket majd fenn is kell tartanunk. 2017 év végén 200 milliárd adóforintunkat szórták szét a szélben. Orbán Viktor Tusnádfürdőn ráijesztett az erdélyi magyarokra, mondván, ha nem a Fideszre szavaznak, elzáródnak a pénzcsapok. Sajnos idehaza az egészségügyre, az oktatásra, a szociális ágazatra és több más fontos célra nem nyílnak meg…

Békéscsaba, 2018. május 14.

F. I. – K. M.

Emlékeztető: „Az első negyedévben több mint 870 milliárddal nőtt a már amúgy is tetemes költségvetési  hiány, ami miatt a belső magyarokra megint megszorítások jönnek. Ráadásul a Közbeszerzési Értesítőben nagyon sok újabb sportlétesítmény és egyéb felesleges beruházás megépítése került kiírásra. Mi lesz így veled Magyarország? Vajon lesz majd kormányzás, vagy csak a médiahajcihő és a hazug óriás-plakátok kihelyezése fog folytatódni? Év végén feleslegesen kiszórtak 200 milliárd adóforintunkat nagy részt külföldre, amit akár szavazatvásárlásnak is lehet értékelni, ami nagyon hiányzik. Erre bizonyíték az, hogy máris 100 milliárd forint értékű államkötvényt adtak el. Ez is hitel, ráadásul magas kamattal. Félő, hogy a haveri kör folytatni fogja a Letelepedési kötvény forgalmazását is!” (Részlet az Ismét hatalmasat kaszáltak a kamupártok című cikkből)