Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 17027972

2018. május 22.
H K SZ CS P SZ V
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Ma Júlia, Rita napja van.
Holnap Dezső napja lesz.

Nem vizsgálják, kinek a zsebében landoltak az azeri pénzek (videóval)

Staudt Gábor pénteki budapesti sajtótájékoztatóján sajnálatosnak nevezte, hogy az elmúlt éveket a korrupciógyanús ügyek határozták meg, amelyekben a hatóságok sokszor még a nyomozást sem rendelték el.

A jobbikos képviselő úgy fogalmazott, hogy az elmúlt években minden napra jutott egy olyan korrupciógyanús ügy, amelyet „valamelyik hatóság elkent”.

A politikus szerint sajnos 2017-et is egy ilyen üggyel kell zárni, mégpedig az azeri korrupciógyanús pénzmozgásokkal.

Staudt Gábor emlékeztetett, hogy egy nemzetközi újságíró szervezet tárta fel az azeri pénzmozgásokkal kapcsolatos korrupciós ügyeket, akik arra jutottak, hogy 2,9 milliárd dolláros korrupciós alappal európai politikusokat próbáltak megkenni. A több mint tizenháromezer oldalas dokumentum szerint magyar személyekhez legalább kilenc millió dollár kerülhetett ebből a pénzből, méghozzá pont abban az időszakban, amikor diplomáciai vihart kavarva Magyarország kiadta az azeri baltás gyilkost.

A képviselő a dokumentum nyilvánosságra kerülése után feljelentést tett ismeretlen tettesek ellen hivatali vesztegetés, hivatali vesztegetés elfogadása, pénzmosás, illetve bejelentési kötelezettség elmulasztásának gyanújával. A feljelentést tett továbbá az Átlátszó.hu is, ám különböző okokra hivatkozva nyomozást egyik feljelentésnél sem rendeltek el a hatóságok.

Staudt Gábor szerint ez is jól példázza, hogy hogyan működnek ma a hatóságok. Amennyiben fideszes érintettség van az ügyben, akkor vagy egyáltalán nem vagy nem megfelelően végzik a feladatukat, ha ellenzéki pártokról van szó, akkor akár a törvényeket is áthágva lépnek fel ellenük.

„Ez pedig soha nem a demokráciákra volt jellemző, inkább a diktatúrákra.”

Staudt Gábor sajtótájékoztatója:

Amikor már nyilvánvalóvá vált, hogy nem fognak nyomozni az ügyben, az erről szóló cikk Staudt Gábor korábbi sajtótájékoztatójával ITT !

Forrás: alfahir.hu

sokkaljobb-kommentár: Azerbajdzsánban a Szovjetunió felbomlása után az addig volt kommunista elnök vette át a hatalmat. Jó kapcsolatot ápolt Amerikával annyira, hogy megbetegedése után Amerikában gyógykezelték. Halála után fia (a jelenlegi elnök) vette át a hatalmat. Látszatválasztások vannak ugyan, de a helyzet nagyon hasonlatos Észak-Koreához.  

A kereszténynek és nemzetinek mondott kormány nem a keresztény Örményország, hanem a muszlim Azerbajdzsán mellé állt a budapesti baltás gyilkosság ügyében. Miután kiengedték a magyarországi börtönéből a baltás gyilkost, hazájában nemzeti hős lett belőle. Az azeri diktátor elnök járt Budapesten, és Orbán Viktor is kilátogatott Bakuba.

Részlet a Magyar Nemzet egyik korábbi cikkéből: „Úgy tűnik, a magyar–azeri viszonyban kiemelten fontos az elnökök és feleségük közötti jó barátság, amit mi sem bizonyít jobban, hogy egy évvel ezelőtt Orbán Viktor előterjesztésére a Magyar Érdemrend középkeresztje a csillaggal polgári tagozata kitüntetést kapta az azeri first lady. Így nem meglepő, ha Aliyeva fontos összekötő kapocs az azerbajdzsáni kapcsolatok elmélyítésében.”  A teljes cikk elérhető ITT

Van másik! – mondaná Ötvös bohóc, és elővenné a következő trombitáját. Rengeteg magyar fegyvert találtak az Iszlám Államnál. Erről bővebben ITT

Azokat az ügyeket, amelyben a kormány vagy a kormánypárt érintett lehet, nem vizsgálják. Elévülésre is lehet akár hivatkozni. Vizsgálódni itt csak az ellenzék, leginkább a Jobbik esetében szabad, illetve KELL! Néhány milliárd azeri pénz ügye nem számít, de a Jobbik plakát-kihelyezései az téma lesz még ki tudja, hány esztendeig!  

Békéscsaba, 2017. december 30.

F. I. – K. M.

Emlékeztető 1.: „A demokrácia vagy keresztény lesz, vagy nem is lesz. Egy kereszténységellenes demokrácia olyan karikatúra lesz, amely vagy zsarnokságba, vagy anarchiába süllyed.” (Robert Schuman, az Európai Unió elődjének egyik alapítója)

Emlékeztető 2.: „Washingtonban a valódi vezetők láthatatlanok és hatalmukat a színpad mögül gyakorolják.” (Robert Kennedy, az Egyesült Államok elnökjelöltje. 1967-ben az elnökválasztási kampánykörútján egy Los Angeles-i szállodában meggyilkolták) Bátyját elnöki mandátuma lejárta előtt Dallasban lelőtték.

Emlékeztető 3.: „Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják.” (George Orwell)