Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 25636883

2020. február 18.
H K SZ CS P SZ V
12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829
Ma Bernadett napja van.
Holnap Zsuzsanna napja lesz.

Nagyváradon is fociakadémia épül az adónkból

„Épp megszűnőben a felnőtt labdarúgás Nagyváradon, de a magyar kormány 8 millió eurót, 2,7 milliárd forintot ad akadémiára – legalábbis ez derül ki az ötvenöt esztendős egykori NB1-es román labdarúgó, Sorin Cigan interjújából.” (Részlet a cikkből)

Románia egykori magyar származású szövetségi kapitányát évek óta tanácsadóként alkalmazza Orbán Viktor. Valószínűleg a nagyváradi fociakadémia körül is ott bábáskodik. Szerencsére erre is futja a magyarok adójából, teljesen úgy, mintha itthon minden rendben lenne. Tetemes lesz majd a fenntartási költsége is, de hát nekünk az is belefér.

A témában a magyarhang.org cikke elérhető ITT !

Egy évvel ezelőtt Kelemen Hunor RMDSZ-elnök szülőfalujában adtak át egy sportlétesítményt, ami szintén az adónkból épült. Erről bővebben ITT !

Csíkszeredán is épülhetett már néhány beruházás. Az egyik ilyen beruházásról: „A kétszáz férőhelyes kollégium anyaországi pénzből épült Csíkszeredán. Négymillió eurót az Orbán-kormány adott, egymilliót pedig az állami megrendelésekben bővelkedő Mészáros Lőrinc állt a magánvagyonából. Hálából a felcsúti polgármesternek díszpolgári címet adományozott a székelyföldi város vezetése.” (Részlet a Díszpolgár lett Mészáros Lőrincből – a megtiszteltetés határon túl érte a mecénás felcsúti polgármestert című cikkből). Hogy aztán nem a magyar adófizetők pénzéből épült-e, sose tudjuk meg.

Romániában annyi beruházás valósul meg a magyar adófizetők pénzéből, hogy lehagytak bennünket az uniós listán. Mert ezeknek a beruházásoknak bizony jelentős haszna lehet a román államnak! Nagyváradon megújul a katolikus püspöki palota szintén az adónkból.

Erről bővebben ITT !

Adómilliárdjaink repülnek át a határon nemcsak Romániába és Szerbiába, jut már belőle nagyon sok Ukrajnába, valamennyi még az évek óta euróban fizető Szlovákiába is. A Romániába és Szerbiába átrepülő milliárdokról bővebben ITT !

A tusnádfürdői kempinget is az adónkból építették ki, ahol a Fidesz rendezi évenként a székelyföldi találkozókat, a Tusványost. Ha figyelembe vesszük, hogy öt nap előkészület, öt nap takarítás utána, akkor azért felvetődik a jogos kérdés, hogy az év többi 350 napján ki a haszonélvezője a kempingnek? És az sem mindegy, hogy az évenkénti többezres összejövetel mennyibe kerül a magyar adófizetőknek?

A fenti tételek csak a jéghegy csúcsai. Iszonyatos milliárdok hagyják el Magyarországot, és nemcsak a határon túli országokba, hanem már Mexikóba és több ázsiai diktatúrába, valamint a kommunista Vietnámba és a túlnépesedett, ráadásul járványokkal, terrorszervezetekkel megspékelt afrikai országokba is. Háborús övezetekbe is jut az adónkból, például Szíriába is.

Békéscsaba, 2020. január 10.

Összeállította: F. I.

Emlékeztető: „Semjén Zsolt kijelentette: azért támogatják a Magyarország határain túli magyar pártokat és szervezeteket, mert nem mindegy, hogy egy adott településen van-e magyar polgármester vagy nincs, nem mindegy, hogy egy megyében van-e magyar elnök vagy nincs, hogy a magyarság képviselete bent van-e a parlamentben, esetleg része-e a kormánykoalíciónak. „Névvel, címmel, telefonszámmal vállalom, még akkor is, ha ezért vádolnak egyes utódállamok: a magyar állam intézményes formában támogatja a magyar pártokat és magyar szervezeteket. Ez következik a természet rendjéből, a józan észből, és ez következik egyébként a magyar alkotmányból is” – tette hozzá Semjén Zsolt.” (Részlet A külhoni pártok és szervezetek támogatására 130 milliárd forint című cikkből) A hatalmas összegű adakozás az adónkból bejelentése az idei tusnádfürdői összejövetelen történt több mint 30 ezermilliárdos(!) államadósság idején! Mintha nekünk nem lenne mindegy, hogy hány magyar polgármester van a határon túli településeken! Itthon kellene rendet tenni, itthon Semjén úr…

Emlékeztető: „Az Eurostat által kiadott statisztika szerint Magyarország államadóssága a tavalyi év végén több mint 29 951 milliárd forint volt, ami a GDP 70,2 százalékának felelt meg. Az előző évben, 2017-ben a bruttó hazai termékhez viszonyított mérték még 72,9 százalékot tett ki. Az államháztartási hiány a tavalyi év végén több mint 976,52 milliárd forint volt, ami a GDP 2,3 százalékát tette ki. Az előző évben 2,4 százalékra rúgott a deficit.” (hvg.hu, 2019. október 21.) Ilyen lehetetlen helyzetben az adónkat szétszórni a nagyvilágba elképesztő, hiszen köztudott, hogy egyre többen lehetetlenülnek el itthon. A devizahitelesek kilakoltatása folyamatos, és nem érdekli a hatalmat, hogy mi lesz velük? Miért nem az itthoni társadalmat támogatja az itthoniak adójából?