Friss hírek

Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 22113003

2019. június 20.
H K SZ CS P SZ V
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Ma Rafael napja van.
Holnap Alajos napja lesz.

Nagyon fontos a nyolcadik nemzeti konzultáció…

…a kormánynak és a Fidesznek!

Az előállítási és postaköltségekkel, a propagandára elköltött milliárdokkal együtt 4,5 milliárd forint körüli adóforintunkba kerül darabja. Arról, hogy az előző hét mennyi hasznot termelt a társadalom számára, nem találtunk információt. Lehet, hogy nem voltunk elég körültekintőek.

A legutóbbi, immár nyolcadik nemzeti konzultáció a családok fontosságáról szól, amelyek védelmében valóban tenni kell, esetleg azzal is, hogy felemelik a családi pótlékot, amelynek összege hosszú ideje nem változott. Bevezették viszont a családi adókedvezményt, amellyel a jövedelemhez alig jutók (3 millió körül vannak!) nem, vagy alig tudnak élni. Az is, és a CSOK, valamint a hozzákapcsolódó hitel is a magas jövedelműek, köztük a hatalomnak és egyre népesebb holdudvarának kedvez.

A nemzeti konzultáció kérdőíve nem szabványos borítékban, elsőbbségi küldeményként érkezett, és amennyiben egy családi házban négy felnőtt korú választópolgár él, akkor négy borítékot kaptak. Nyolcmillió körüli kérdőív került kiküldésre, melyből egy epés facés jegyzetíró szerint tízmillió fog visszaérkezni. Ellenőrzés nincs, és értelme sem lenne főleg azért, mert azzal tovább nőne a költség.

A napokban valamennyi címzettet telefonon is fel fognak hívni a kérdőív kitöltésének fontosságával kapcsolatban. Ezzel tovább nő a költség, és jelentősége nem lesz, mert aki ki akarta tölteni, az már visszaküldte.

A rabszolgatörvényt a közeljövőben elfogadja a parlament, ezzel kapcsolatban nem készül nemzeti konzultáció. És a csak a Fidesznek kedves választójogi törvény, a munkatörvénykönyve, valamint az alaptörvény okán sem készült! Az alaptörvényt eddig nyolcszor módosították, de a magyar társadalom javát szolgáló paragrafus továbbra sem kerül bele. Az Országgyűlés, illetve újabb funkciójaként a törvénygyár olyan, mintha a társadalom ellen dolgozna! Vagyis az eltartói ellen!

Békéscsaba, 2018. december 4.

Összeállította: Anton

Emlékeztető: „A legutóbbi Nemzeti Konzultációt nagy sikerként árulja a piacon a kormány. Nyolcmillió választópolgárhoz eljuttatták a kérdőíveket, és szerintük 1,7 millió küldte vissza. Ezt nevezik jó aránynak úgy, hogy soha senki nem látta, mennyi is az annyi? 99 százalék egyetért a kormány migránsokkal kapcsolatos intézkedéseivel – így szól a nemzeti konzultációval kapcsolatos reklám. Kinek-minek a 99 százaléka? A 10 millió magyarból az 1,7 milliónak a 99 százaléka? A kérdőíveket visszaküldők fognak kapni orbáni köszönőlevelet is, amelyeket sürgősséggel kell a postásoknak kikézbesíteni, okozva ezzel megint nem kis felfordulást és kárt az adófizetőknek. Az 1,7 millió levél darabja legkevesebb 200 forintba kerül! Fontossága egyenlő a nullával. Aki szereti a Fideszt, a levélben történő zaklatások nélkül is szereti.” (Részlet a Ne hagyjuk, hogy Soros György nevessen a végén! című írásból)

Emlékeztető: „Az alkotmányból, vagy újabb nevén alaptörvényből kihagyták a társadalom négy alaptételét: nem védték le a magyar termőföldet (azé az ország, akié a föld), a vízbázist (víz nélkül nincs élet!), a társadalombiztosítást (vagyis az egészségünket) és a nyugdíjat (vagyis az idős korunkat). Levédték viszont a gyalázatos egykulcsos adót, amivel a magas jövedelműek nagyon jól, a kis jövedelműek nagyon rosszul jártak! A kieső 600 milliárd forint körüli adóbevételt a világ legmagasabb áfájával igyekeznek pótolni! Vagyis a kis keresetűek fizetik ki a tehetősek részére nyújtott támogatást, mert az áfa a kis jövedelműek különadója. Az úgynevezett rezsicsökkentéssel is a jó módúak jártak jól, mert messze nem mindegy, hogy valaki budai villában jogosult a kedvezményre, vagy panellakásban.” (Részlet az Orbán Viktor bejelentette, hogy másfél évig alkotmányozni fognak című cikkből)