Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 25253311

2020. január 19.
H K SZ CS P SZ V
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Ma Sebestyén napja van.
Holnap Ágnes napja lesz.

Mit vár karácsonyi adományként a Szent János kórház?

Gumikesztyűt, villanykörtét és vécédeszkát is várnak karácsonyi adományként a Szent János Kórházba

A Szent János Kórház (Fotó: György Zsombor)

Karácsonyi adománygyűjtést indított a budapesti Szent János Kórház, a Facebookon közzétett, december 1-től 24-ig tartó akciójuk szomorú képet fest az intézmény helyzetéről.

Osztályaink összegyűjtötték a hiányzó fogyóeszközök listáját, melyet folyamatosan frissítünk. Az adományokat a főbejártnál elhelyezett szekrénybe kérjük betenni – olvasható a leírásban a Felsorolásban december 3-án ezt követően olyan tételek szerepelnek, amelyek ideális esetben egy kórház alapvető felszerelései közé tartoznak, és nem adományként szorul rá egy intézmény.

A folytatás, illetve a teljes cikk további elérhetőségekkel ITT !

Forrás: magyarhang.org

sokkaljobb-kommentár: Elképesztő pénzszórás zajlik, már a fél világban szétteríti a kormány az adónkat. A Holdra készülnek ahelyett, hogy itt e földön tennék rendbe a gondokat! A temérdek feleslegesen nagy létszámú nézőt befogadó óriási VESZTESÉGET termelő stadionok miatt szomorú időszak, megszorítások következnek.

121 milliárd adóforint megy ki a határon túlra felzárkóztatási pénzként, 130 milliárd forint a pártjaink támogatására, mert Semjén Zsolt indoklása szerint nekünk nem mindegy, hány magyar polgármester van a határon túl… Hát azok szempontjából, akiknek ki kell termelni ezt a temérdek pénzt, bizony mindegy Semjén úr! Elég sok munkabért és nyugdíjat is fizet ki a határon túlra a kormány, amely miatt bizony nagyon jól jár például az ukrán, a román, vagy a szerb kormány. Az ilyen cselekedettel össze lehet ugrasztani a finanszírozókat és a finanszírozottakat! Oszd meg és uralkodj?

Azt követően szoktak normális országban pénzt szórni, amikor az ország helyzete rendben van. A járulékokat már adóként szedik be, és nem az egészségügyre, nem nyugdíjra, hanem esetleg a fentiek finanszírozására használják fel.

Békéscsaba, 2019. december 4.

F. I. – M. K. M.

Emlékeztető: „Semjén Zsolt kijelentette: azért támogatják a Magyarország határain túli magyar pártokat és szervezeteket, mert nem mindegy, hogy egy adott településen van-e magyar polgármester vagy nincs, nem mindegy, hogy egy megyében van-e magyar elnök vagy nincs, hogy a magyarság képviselete bent van-e a parlamentben, esetleg része-e a kormánykoalíciónak. „Névvel, címmel, telefonszámmal vállalom, még akkor is, ha ezért vádolnak egyes utódállamok: a magyar állam intézményes formában támogatja a magyar pártokat és magyar szervezeteket. Ez következik a természet rendjéből, a józan észből, és ez következik egyébként a magyar alkotmányból is” – tette hozzá Semjén Zsolt.” (Részlet A külhoni pártok és szervezetek támogatására 130 milliárd forint című cikkből) A hatalmas összegű adakozás az adónkból bejelentése az idei tusnádfürdői összejövetelen történt 30 ezermilliárdos államadósság idején!

Emlékeztető: „Általában ezek a magas jövedelműek már nem egészen fiatalok, és mivel nincs se járulék-, se nyugdíjplafon, a nyugdíjuk akár négy–ötmillió is lehet. 2018. december 31-én már 23 fő havi egymillió feletti, és 9 fő havi kétmillió feletti nyugdíjasunk volt. A 9 fő mostani nyugdíj-kiegészítése 200 ezer forint volt, az átlag nyugdíjasé 30 ezer körül… Ausztriában differenciáltan emelik a nyugdíjakat, a kis nyugdíjasokét jóval nagyobb mértékben, mint a magas nyugdíjat élvezőkét”. (Részlet a Megduplázzák Áder fizetését (is) című cikkből)