Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 19740088

2019. január 16.
H K SZ CS P SZ V
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Ma Antal napja van.
Holnap Piroska napja lesz.

Minden dokumentumot átadott az ÁSZ-nak a Jobbik

Volner János, a Jobbik frakcióvezetője, és Schön Péter, a párt gazdasági vezetője csütörtökön átadta a véleményezést az Állami Számvevőszék (ÁSZ) által kirótt 663 millió forintos büntetéssel kapcsolatban. A dokumentumokat az ÁSZ kommunikációs vezetője, Horváth Bálint vette át. A korábbi fideszes országgyűlési képviselő, Domokos László vezette szervezetnek innentől kezdve 30 napja arra, hogy értékelje az adatokat - és 4 hónappal a választások előtt döntsön a legerősebb ellenzéki párt sorsáról.

Ahogy azt előre jelezték, a Jobbik átadta az Állami Számvevőszék jelentésével kapcsolatban 25 oldalon leírt észrevételeit.

Volner János, az ÁSZ székházánál tartott sajtótájékoztatón megismételte a korábbi álláspontot: „jogsértőnek, szakmaiatlannak és minden valóságalapot nélkülözőnek” tartják a tiltott pártfinanszírozást megállapító jelentést.

A folytatás, illetve a teljes cikk további elérhetőségekkel, fotókkal, videóval, Facebookos bejegyzésekkel ITT

Forrás: alfahir.hu

További ellenzéki pártok ellehetetlenítésén dolgozik a „független” Állami Számvevőszék! Erről bővebben ITT

Emlékeztető 1.: „Saját fazonjukra igazították a választójogi törvényeket, a legelképesztőbb módon a fővárosit a választás előtti utolsó pillanatokban! A választókerületek határait a Kubatov-lista alapján átszabták, és választójogot kaptak a határon túliak. Azt, hogy melyik párt nyeri a választást, és ki lesz a miniszterelnök, már a külhoni levélszavazatok dönthetik el! Ez tény attól függetlenül, hogy az ő szavazatuk nem ér annyit, mint a belföldi szavazat, ez azonban pont elég ahhoz, hogy a Fidesz és Orbán Viktor még hosszú ideig a nyakunkon maradjon! Ez azzal lenne megakadályozható, ha a kedves magyar választópolgárok fele nem maradna otthon a szavazás helyett! Amennyiben a választáson a választók legalább 80-85 százaléka részt venne, gátat lehetne szabni a hazárdjátéknak!” Részlet A dübörgő sorosozás és a hazug közmédia elfedi a tényeket című írásból)

Emlékeztető 2.: „Akkor kezdődik a diktatúrákban a probléma, amikor az emberek felismerik az erejüket, és egyszer csak elkezdenek nem félni, ezért kell őket félelemben tartani!” (Milke, a keletnémet Stasi titkosszolgálat hírhedt volt főnöke)