Friss hírek

Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 24731678

2019. december 15.
H K SZ CS P SZ V
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Ma Valér napja van.
Holnap Etelka napja lesz.

Milliárdosok a migráns munkásokért!

Az egyre szélesebb körben elterjedő külföldi munkaerő foglalkoztatása az Orbán-rezsim meghatározó gazdaság politikájává vált. Főként Ukrajnából, és más volt szovjet tagköztársaságokból érkező munkavállalókat alkalmaznak a fideszes oligarcha cégek, mivel a migráns munkások a magyar munkások fizetésének a töredékért dolgoznak. Szeged milliárdos „fura” uraként megjelenő Nemesi Pál cégbirodalma is hasonló gyakorlatot folytathatott és talán folytat is – ugyanis, előszeretettel alkalmaz nem magyarországi munkaerőt a közpénzekből megvalósuló beruházásainál.

Szeretnénk emlékeztetni a Fideszes milliárdos oligarchákat Mészáros Lőrincztől Nemesi Pálig: a középkori magyar nemesség is előszeretettel alkalmazta a román vendégmunkásokat Erdély területén, aminek súlyos következményeként a XVIII-XIX. századra a románok többségbe kerültek az akkori magyar nemesség kapzsiságának köszönhetően. A XX. században bekövetkező területvesztésünk legfőbb belső oka a magyar nemesség olcsó vendégmunkásokra épített gazdaságpolitikája volt. Ennek a folyamatnak a megismétlődését a JOBBIK határozottan elutasítja!

A Jobbik Szegedi Szervezete értékelvű, paternalista konzervatív pártként Orbán Viktor külföldi vendégmunkásokat foglalkoztató milliárdos „független” polgármesterjelöltjével szemben Botka Lászlót, az összefogás polgármester jelöltjét támogatja. Szeged 17 éve regnáló polgármestere elkötelezett a magyar munkavállalók helyben történő foglalkoztatásában és Magyarországon elsőként, Botka László javaslatára a közgyűlés ellenzéki pártjainak többsége utasította el a rabszolgatörvény bevezetését, amit Szeged Megyei Jogú Város nem alkalmaz a saját cégeinek vonatkozásában.

Védjük meg Szegedet a milliárdosok kapzsiságától! Védjük meg Szegedet a külföldi, migráns munkásoktól! Védjük meg Szegedet és Hazánkat is a kiárusítástól! Védjük meg Szegedet a Fidesztől!

JOBBIK SZEGEDI SZERVEZETE

Forrás: Tóth Péter idővonala