Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 25636832

2020. február 18.
H K SZ CS P SZ V
12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829
Ma Bernadett napja van.
Holnap Zsuzsanna napja lesz.

Mi a fontosabb a magyar kormánynak?

Támogat a hol nemzetinek, hol kereszténynek mondott kormány az adónkból néhány afrikai országot, ázsiai diktatúrákat és a kommunista Vietnámot is. Kenyában két kórházat is építenek az adónkból, a kommunista Vietnámban csak egyet.

Itthon egy luxus kórházat terveznek építeni a főváros határában a prérin. A közművesítés, a tömegközlekedés megoldása is vinni fogja a milliárdokat. Tavaly október óta már működik is az az állami cég, amely a beruházással kapcsolatos dolgokat rendezi. Kocsis Máté felesége már ott bizottsági tag.

A határon túl is épülnek már a veszteséges stadionok és a szintén veszteséges sportakadémiák, fizet ki a kormány elég sok munkabért is oda, amely miatt Románia, Ukrajna vagy Szerbia elég sok adóbevételhez jut! A munkavégzéstől mentesen a határon túl magyar nyugdíjat élvezők miatt is jól járnak a területünkből jól lakatott országok, mert a nyugdíjat nem itt, hanem a hazájukban költik el. A magyarországi pályázatokon a határon túlra kijutó pályázati pénzek is külföldön hasznosulnak.

Megy ki elég sok támogatás az egyetemekre, főiskolákra, iskolákra, óvodákra, bölcsődékre, és az egyházaknak is. Most jelent meg a friss hír, hogy támogatják a határon túli színházakat. Lehet, hogy emiatt módosítottak törvényt? Inkább a határon túli színházakat támogatják, mint az itthoniakat? Ez egészen elképesztő! A romániai magyar gazdák támogatása ellen már a román nagykövet is szót emelt. A határaink fölött átrepülő adóforintjaink alapítványokon keresztül zúdulnak ki, követhetetlen milliárdokról van már szó. Vajon van ellenőrzés egyáltalán, hogy az áhított célra kerül az adónk felhasználásra? És miért nem az itthoni dolgainkat teszi először rendbe a hol nemzetinek, hol kereszténynek mondott kormány?

Hogy a magyarországi egészségüggyel, oktatással, szociális helyzettel mi lesz, az huszad rangú kérdés a hol kereszténynek, hol nemzetinek mondott kormánynak! Vajon miért nem fontosak nekik az ELTARTÓIK? És fontosabbak már a határon túli szavazatok, mint az itthoniak. Ennek könnyen lehet, hogy az lesz a következménye, hogy a csonkában élő magyarok megorrolnak a határon túliakra! Oszd meg és uralkodj?

A forint gyengülése érdekében nem tesz semmit sem a kormány, sem a jegybank. Az ezen is képződő hatalmas nyereség is átkerül vajon a hat jegybanki alapítványba? A jegybank több mint ezer dolgozójának giga jövedelmét meg fizessék a magyar adófizetők!

Az erdélyi színházakra kiömlő adóforintjainkról a magyarhang.org cikke elérhető ITT !

Békéscsaba, 2019. december 11.

Összeállította: Anton

Emlékeztető: „Az Eurostat által kiadott statisztika szerint Magyarország államadóssága a tavalyi év végén több mint 29 951 milliárd forint volt, ami a GDP 70,2 százalékának felelt meg. Az előző évben, 2017-ben a bruttó hazai termékhez viszonyított mérték még 72,9 százalékot tett ki. Az államháztartási hiány a tavalyi év végén több mint 976,52 milliárd forint volt, ami a GDP 2,3 százalékát tette ki. Az előző évben 2,4 százalékra rúgott a deficit.” (hvg.hu, 2019. október 21.)

Emlékeztető: „Nem az a boldog ország, ahol legtöbb a gazdag ember, hanem az, hol legkevesebb szegény ember vagyon.” (Deák Ferenc, a Haza bölcse)

Emlékeztető: „Minden óriási vagyon alapja egy óriási bűncselekmény.” (Lev Tolsztoj)

Emlékeztető: „Putyin akkoriban jött rá, hogy nem kell megszüntetni az ellenzéket, mint egy diktatúrában, elég megfojtani. Valódi vetélytársak sincsenek: ha valaki felemelkedne, egyből letörik.” (Részlet az Orbán a válság haszonélvezője című cikkből)