Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 23940933

2019. október 22.
H K SZ CS P SZ V
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Ma Előd napja van.
Holnap Gyöngyi napja lesz.

Már Amerikában is téma…

a magyarországi vendégmunkások nagy száma

 Továbbra is az olcsó munkaerő ígéretével csábítja ide a kormány a külföldi multikat, és teremtenek az adónkból KÜLFÖLDI munkavállalóknak 1,5 millió forint körüli összegért munkahelyenként munkahelyeket. Megoldják a lakhatási lehetőségeiket is, tolmács is kell melléjük, és lehet, hogy már szavazni is fognak...

Ukrajnából most már nemcsak magyar nyugdíjért és szavazni, ingyen gyógyulni jönnek át, jönnek rengetegen munkát vállalni is. Nem igazán jelenik meg a sajtóban, de bizony gond van a viselkedésükkel! Vannak már itt mongolok, törökök, lehet, hogy tatárok is. Ezek persze nem migránsok ugye? Amikor beüt majd az újabb gazdasági válság, amely talán leginkább az autóipart fogja érinteni, vajon hazamennek majd?

Jóval olcsóbb lett volna a magyar munkavállalókat MEGFIZETNI, de erre nem volt NEMZETI akarat!

Az alfahir.hu cikke a témában elérhető ITT !

Békéscsaba, 2019. szeptember 9.

F. I. – M. K. M.

Emlékeztető: „Hogy ez a hatalmas csalássá duzzadt akciózás véget ér-e valaha, ahhoz magyar kormányzati akarat kellene, de hát nekik a szavazat a fontos! Sok szabolcsi faluba, ahol már túl sokan jelentkeztek be, október 13-án már ők választják meg a leszegényített szabolcsiak, hajdúságiak, békésiek, stb. önkormányzatait. Mindenki legyen résen! Amennyiben ismeretlen nevekre kap választási értesítőt, keresse fel azzal a jegyzőt, és járjon el annak érdekében, hogy a hamis bejelentkezőket kivezessék a magyarországi lakcímnyilvántartásból. Furcsa módon már a háborús övezetnek számító donyecki medencéből is van ukrán nyugdíjasunk, és egyre több lehet belső Ukrajnából is. Az országgyűlési választásra szervezetten hozták be őket szavazni. Harminc magyar készenléti rendőrnek ez több napos elfoglaltságot jelentett.” (Részlet a Választási értesítők sokasága ismeretlen nevekre című cikkből)

Emlékeztető: „A reáljövedelmek mértéke mostanában érte el a 2008-as szintet! A minimálbér adómentes volt, de a fülkeforradalmi győzelem (2010) után adókötelessé tették. A gyalázatos egykulcsos személyi jövedelemadó ellehetetleníti a keményen dolgozó magyar kisembert, és jót tesz az egyre gyarapodó létszámú havi egymillió (sőt már elég sok havi ötmilliós jövedelmű is van!) feletti jövedelműeknek! Erről azonban nem igazán esik szó a mindent letaroló kormányzati médiában… Az elszabaduló infláció megállítására egyelőre nincs sem kormányzati, sem jegybanki akarat! Arról, hogy olyan intézkedések is születnek, amelyekkel a magyar társadalom jár jól, nem igazán lehet hallani! És arról sem, hogy a világ legmagasabb, 27 százalékos áfáját legalább 25 százalékra csökkentenék!” (Részlet a Hajmeresztő áremelkedések, felpörgő infláció című cikkből)