Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 25636815

2020. február 18.
H K SZ CS P SZ V
12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829
Ma Bernadett napja van.
Holnap Zsuzsanna napja lesz.

Kukaholding vagy kadaholding

Hogy mi a fészkes fenének hozta létre az állam ezt a vízfejet, nem lehet tudni.Amíg nem volt kukaholding, a szolgáltatók beszedték a szemétszállítási díjat, és ennyi. Nem volt probléma. Hogy legyen, azért kellett a kukaholding?

Most már a kukaholdig szedi be (működése kezdete idején jó néhány hónapos késéssel, okozva vele hatalmas problémát a lakosságnak is, a szemétszállítást elvégző cégeknek is!) a számlákat, és nem utalja tovább azoknak a cégeknek a pénzt, amelyek a munkát TÉNYLEGESEN elvégezték. Budapesten már kezd katasztrófát okozni a helyzet, és okozott már ilyet 2018-ban is. Akkor az adónkból kipótolta a kormány a pénzt a kukaholding helyett.A Kukaholding vezetői havi ötmilliós fizetést szednek, hatalmas vízfejként rátelepülve a szolgáltatás nyakára! Ami, ha a szolgáltatók nem fogják tudni bevétel hiányában a munkát elvégezni, akkor már nem szolgáltatás, hanem a lakosság kiszolgáltatottá tétele.

Domokos László ÁSZ-elnök előterjesztésére az általában veszteséges állami cégek vezéreinek is havi ötmillió forintra emelték a fizetését. Ezt még megfejelték azzal, hogy annak a miniszternek is havi ötmillió a fizetése, akihez állami cég tartozik. Ilyen lehet a Kukaholdig is. Ekkora terhet raktak a magyar adófizetők nyakára! Domokos úr fizetését havi négymillióra emelték, de lehet, hogy még az idén ötmillióra emelik… Melyik miniszternek lehet emiatt a törvény miatt havi ötmilliós fizetése? Lehet, hogy már a többségnek!

Attól az eszméletlen többletkiadástól, amit a kukaholdig létrehozása jelent, még nem oldódik meg a kérdés: ki viszi el a szemetet?

Amikor a sárgacsekkek kifizetése a fő gondunk, jusson eszünkbe, hogy bizony minden közműszolgáltató állami cég lett, és fizetnünk kell a számlában a vezéreik havi ötmilliós jövedelmeit, jutalmait, prémiumait, a vízfej rezsiköltségeit! Mivel nem éppen fiatal emberekről van szó, akár a nem túl távoli jövőben ezeknek a vezetőknek a nyugdíja akár négymillió forint is lehet, mert nincs se járulék-, se nyugdíjplafon.

Békéscsaba, 2020. január 13.

Anton

Emlékeztető: „Első körben lenyúlták az alkotmányos berendezkedést, a közmédiát. Új alkotmányt, választási rendszert, médiatörvényt alkottak. A hatalmi szféra átalakítása után a második négy év a tulajdonviszonyok radikális átalakításával és az új burzsoázia kinevelésére ment el. Kiszorították Simicskát, és a gazdasági életet felosztották maguk között, szétcsorgatták az uniós pénzeket. Most már csak a lakosság van hátra, őket lehet fosztogatni.” (Részlet a Kéri László lerántotta a leplet Orbán titkáról: amit mondott, az mindent megfordíthat című cikkből)

Emlékeztető: „Nem az a boldog ország, ahol legtöbb a gazdag ember, hanem az, hol legkevesebb szegény ember vagyon.” (Deák Ferenc, a Haza bölcse)

Emlékeztető: „Minden óriási vagyon alapja egy óriási bűncselekmény.” (Lev Tolsztoj)