Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 27165009

2020. május 31.
H K SZ CS P SZ V
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Ma Angéla napja van.
Holnap Tünde napja lesz.

Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője amnéziában szenved!

A február 18-ai parlamenti ülésnapon az ülésteremben sérelmezte az ellenzék távollétét, ostorozta őket, hogy a fizetést bezzeg felveszik.

Tessék mondani, hányszor is ülésezik a parlament üres kormánypárti padsorok előtt? Nagyon sokszor... Egy-egy ülésen 4-5 Fideszes ücsörög bent a parlamentben, a pulpituson vagy ellenzéki, vagy kormánypárti a levezető elnök. A Fidesz–KDNP frakció többsége általában másutt van.

Hány parlamenti bizottsági ülésről is maradtak eddig távol? Mivel nem voltak jelen, határozatképtelenség miatt nagyon rövid idő után véget ér az ülés. Mivel a parlamenti bizottságokban dőlnek el a fontos dolgok, azokat illene a közmédiában közvetíteni.

És a kormánypárti távol maradók is felveszik mindig a fizetést. Az ellenzékiek nem mindig, mert őket Kövér László házelnök, címzetes csendőrőrmester rendszeresen fenyíti, jövedelmüket csökkenti, vagy az egészet el is vonja.

Mikor vannak bent teljes létszámban a kormánypárti képviselők? Amikor a hatalom fazonra igazított törvényeit meg kell szavazni nekik. Időnként akad azért olyan törvény is, amely a magyar társadalom érdekét szolgálja, csak nagyon kevés!

 A kettős mérce itt is megjelenik. A kormánypárti képviselő nagyszerű ember, az ellenzéki képviselő meg azért van, hogy legyen kit ostoroznia a Fidesz–KDNP-nek?

Egy nagy választási ígérete a Fidesznek az volt, hogy senkit nem hagynak az út szélén! A gazdagokat segítik mindenféle CSOK-kal, a szegényeket meg kiteszik az út szélére! Mert amint egyik nagyágyújuk mondta: Akinek nincs semmije, az annyit is ér! Ráadásul még az sem érdekli a hatalmat, hogy mi lett a sorsa a rengeteg kilakoltatott családnak! És a kilakoltatások sajnos folyamatosak. Egyetlen országban sem űztek sportot a devizahitel-folyósításból, csak nálunk! A többi ország lerendezte a problémát, a nemzetinek és kereszténynek mondott kormányunk viszont nem!

Békéscsaba, 2019. február 19.

Anton

Emlékeztető: „Kocsisné Márkus Szilvia októberben igazgatósági tag lett a dél-budai szuperkórházat építtető állami cégnél, valamint felügyelőbizottsági tag a II. kerületi Széllkapu parkot és mélygarázst fejlesztő kft.-nél.” (Részlet a Két állami cégbe is bekerült Kocsis Máté felesége című cikkből)