Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 22556862

2019. július 19.
H K SZ CS P SZ V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Ma Emília napja van.
Holnap Illés napja lesz.

Kivették az alkotmányból a társadalombiztosítás jogát! (videóval)

Kivették az alkotmányból a társadalombiztosítás jogát! (videóval)

Ha meghallgatjátok Juszt László dr. Mihályi Péterrel készült riportját, abból világosan kiderül, hogy MINDÖSSZE 10–15 ember tudta, amikor megszavazta az új alkotmányt, hogy kivették belőle a társadalombiztosítás jogát.Dr. Mihály Péter (fotó: wikipedia) 

Ez azt jelenti, hogy bármikor csökkenthetik tetszés szerint a nyugdíjadat, és az egészségügyi ellátáshoz sincs alkotmányos jogod. Ezért van az, hogy életmentő ultrahangos és egyéb vizsgálatokra is hónapos előjegyzések vannak. Addig szenvedjen, és haljon meg a beteg, legalább kevesebb lesz az éhes száj. Vagy ha esetleg még megteheted, mehetsz a méregdrága magánszektorba gyógyulni. 


Még egyszer, hogy megértsétek és elhiggyétek: 

Az új Alaptörvényből kivették az Alkotmányos jogok közül a Társadalombiztosítást, ami azt jelenti, hogy adó formájában fizetünk nyugdíjadót és egészségügyi adót. Ezért azonban cserébe NEM JÁR semmi, sem nyugdíj, sem ingyenes egészségügyi ellátás, a kormány biztosít valamit, amennyit éppen kedve tartja: És simán megvonhatja bármikor, sőt  hozzányúlhat az eddigi nyugdíjakhoz is. Nincs alkotmányos garancia semmire, nincs jogorvoslatért kihez fordulni, mert törvénysértést nem követ el a kormány. Hiszen az Alkotmányból kivették ezt a jogot. 

Ergo a teljes kiszolgáltatottság állapotában teljesen védtelenek az állampolgárok. Jelenleg kb. 4,5 millió körüli érintett lehet, aki alól bármikor kiránthatja a szőnyeget a kormány.  

A beszélgetésről készült videó itt még egyszer megtekinthető (a napokban már feltettük a honlapra):  


A kijelző 10. percétől figyelj nagyon! (a számláló a hátralévő időt mutatja, tehát az utolsó 10 percet keresd!) 

Ha felocsúdtál a döbbenetből, továbbítsd minél több embernek ezt az írást! 

Labainé Belák Noémi  

Olvasói megjegyzés: Jól teszed, ha eszedbe vésed, hogy az új, Orbán-féle Alkotmány vagy alaptörvény, nem garantál, és nem biztosít Neked a jövedelemarányos, most már adóként [és nem járulék, azaz hozzájárulásként] történő levonások ellenére megélhetést nyújtó nyugdíjat, és társadalombiztosításon alapuló ingyenes egészségügyi ellátást! 

Jól teszed, ha azonnal el kezdesz kuporgatni és felkészülsz arra a helyzetre, hogy holnap reggel kihirdeti a kétharmad, hogy tetszésük szerint csökkentik, vagy ne adja Isten,  megszüntetik az eddigi nyugdíjak folyósítását, vagy a jövőben nem fognak állami nyugdíjat adni. Mert indoklásuk szerint az ország pénzügyi helyzete nem teszi lehetővé a folyósítást, függetlenül a Tőled elvett millióktól [az alkalmazásban állóktól elvont ezer-milliárdoktól.]. 

Egyszóval, nyugodtan roskadj magadba, mert ki vagy szolgáltatva és ki vagy forgatva mindenedből. Csak még nem fogtad fel!

Bármikor ha orvoshoz mész elutasíthatnak időpont-hiány miatt, mert az a finomabb eljárás, és ha bármilyen egészségügyi ellátást igényel a bajod, mindenért fizetned kell majd, pedig minden hónapban szépen levonják Tőled az egészségügyre céljára a pénzt!  

Július 1-jétől jön a rendkívül munkavállaló-ellenes új munkatörvénykönyv. Az egykulcsos adóval ők igen jól (Orbán több mint félmillióval) járnak. A kieső 600 milliárdos adóbevételt veled pótoltatják ki, és nem mondják meg, ha esetleg megkaptad az úgynevezett bérkiegészítést, hogy azt már jövőre nem kapod! Ők dúskálnak a földi javakban, Te meg mehetsz a családoddal együtt legelni. A megszorítások és az egyre-másra kivetésre kerülő adók is csak rád vonatkozhatnak, rájuk még mindig nem! Ezzel a tettével a nagy győztes párt három millió emberről lemondott! A Fidesz-szavazókat ideje felébreszteni, mert köztük is jócskán vannak érintettek!   

Lehet tapsolni a kormánynak, lehet Hajrá Magyarországozni és tüntetni a polgáraival ilyet tevő kormány mellett… 

Forrás: Nemzeti Hírháló, Facebook 

 

Dr. Mihályi Péterről röviden: közgazdász, az MTA doktora, a Veszprémi Egyetem Pénzügytan Tanszékének tanszékvezető egyetemi tanára, a Közép-Európai Egyetem vendégprofesszora. Kutatásai szorosan kapcsolódnak a rendszerváltás gazdaságpolitikai feladataihoz (privatizáció, nyugdíjreform, egészségügyi reform, euró bevezetése). Mihályi 1997/98-ban a Pénzügyminisztérium társadalmi közkiadásokért felelős helyettes-államtitkára, előtte a privatizáció területén különböző állami beosztásokban játszott jelentős szerepet. 1983 és 1993 között az ENSZ Európai Gazdasági Bizottsága főmunkatársa volt Genfben. Pályáját az MTA Közgazdaságtudományi Intézetében kezdte 1977-ben. Angolul, németül, oroszul és franciául beszél. Hét tudományos szakkönyv és kb. 150 cikk szerzője.

Forrás: wikipedia

Emlékeztető: „Amíg az emberek istenítik a Cézárokat és a Napóleonokat, mindig lesznek Cézárok és Napóleonok, hogy tönkretegyék őket.” (Aldous Huxley angol író)