Friss hírek

Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 18641751

2018. október 17.
H K SZ CS P SZ V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Ma Hedvig napja van.
Holnap Lukács napja lesz.

Közveszéllyel való riogatás miatt feljelentik szinte a teljes kormányt és a Fidesz-vezérkart

Közveszéllyel való riogatás miatt feljelentik szinte a teljes kormányt és a Fidesz-vezérkart

Mirkóczki Ádám, a Soros Györgyöt feljelentő jobbikos képviselő a Fidesz és a kormány prominenseit fogja feljelenteni még a héten, miután a nyomozóhatóság szerint semmi nem igaz abból, amivel az embereket riogatják.

Kedd reggel derült ki, hogy a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) elutasította https://alfahir.hu/2017/11/28/soros_terv_nemzeti_nyomozo_iroda_mirkoczki_adam_feljelentes_fidesz_hazugsag Mirkóczki Ádám jobbikos parlamenti képviselő Soros Györggyel szembeni feljelentését, és 5,5 oldalas indoklásban tisztázta, hogy a kormány által milliárdokból futtatott kampánynak semmilyen jogalapja nincs.

Ezzel Mirkóczki szépen behúzta a csőbe a Fideszt, hiszen így már, mint keddi sajtótájékoztatóján is fogalmazott, Orbán Viktornak és a kormánynak is egy hivatalos, pecsétes papírja van arról, hogy hazudik. Egyszerűen ez a helyzet, csak sajnos ez milliárdokat emészt fel.

A Jobbik politikusa tegnap kapta meg a hivatalos NNI-határozatot. Azt mondta, szerinte egy Magyarországnál „szerencsésebb történelmi fejlődésű országban” a kormány egyrészt

  • bocsánatot kérne,

  • kirúgná a kampány lebonyolítóit,

  • és persze leállítaná az egész kampányt.

Most naivan, de én is ezt kérem – tette hozzá.

A történet azonban itt nem ér véget, Mirkóczki Ádám ugyanis bejelentette, hogy rémhírterjesztés miatt feljelenti azokat a kormánytagokat és fideszes szereplőket, akik aktív részesei „ennek az agymosásnak”.

A jobbikos képviselő idézte a közveszéllyel való fenyegetésről szóló törvényt, ami kimondja, hogy aki közveszély bekövetkezését színleli, az a köznyugalom elleni bűncselekményt követ el, ami három év letöltendő szabadságvesztéssel is sújtható.

A feljelentettek között lesz Németh Szilárd, Kovács Zoltán, Orbán Viktor, Tuzson Bence, Gulyás Gergely, „és még sokan mások”, a vezetők közül.

Mirkóczki szerint jogi következményeinek kell lennie annak, ha a társadalmat nem létező közveszéllyel kormányszinten riogatják. Egyben megköszönte az NNI-nek, ami „most már egészen biztos, hogy a Soros-terv része” lett, hogy lelkiismeretesen elvégezte az ellenőrzést annak ellenére is, hogy nyilván minden más munkája fontosabb ennél.

A képviselő úgy látja, tízmillió ember agymosása zajlik, aminek eredménye már most is látszik. Úgy vélte, visszafordíthatatlan társadalmi folyamatok indultak el, és magyart a magyar ellen ilyen fokú gyűlölettel még nem fordítottak egymás ellen.

Ezt meg kell állítani – jelentette ki.

Forrás: alfahir.hu

Emlékeztető: „Amit fontos lenne megtenni, az, hogy mindenhol korlátozzuk a születések számát és népszerűsítsük a – rasszok közötti – vegyes házasságokat abból a célból, hogy létrejöjjön egy globális emberfaj egy olyan világban, amelyet központi kormány fog teljes egészében irányítani.” (G. Brock Chisholm pszichiáter, az Egészségügyi Világszervezet első főtitkára a Kalergi-terv lényegéről) NEM SOROS-TERV, KALERGI-TERV!