Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 27048317

2020. május 20.
H K SZ CS P SZ V
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Ma Bernát, Felícia napja van.
Holnap Konstantin napja lesz.

Közérthetően a Letelepedési kötvényekről

A Letelepedési kötvénynek darabja minden költséget összeadva 360 ezer euró(!). Az, hogy a „vásárlónak” honnan van ennyi pénze, nem vizsgálják! Akár nemzetbiztonsági kockázatú maffiózók is lehetnek köztük, mert nem esnek át nemzetbiztonsági átvilágításon.

Ez is igaz, és az is, Orbán Viktor az egyetlen olyan magyar miniszterelnök 1990 óta, aki nem esett át nemzetbiztonsági átvilágításon! Vajon miért?

A Letelepedési kötvényeket először a magyar állam árulta, az Államadósság Kezelő Központ volt a forgalmazó. Rogán Antal néhány hónap múlva felfedezte a ragyogó lehetőséget, és mint a parlament gazdasági bizottságának vezetője, megszavaztatta a törvényt a parlamentben, és azt követően a forgalmazást a haveri kör, az offshore (magyarországi adófizetést elkerülő) lovagok végezték, vagy végzik mostanában is. Egyetlen magyarországi bejegyzésű cég végzett forgalmazást, az, ahová gyaníthatóan önbetörés történt. Az ügy kirobbanása óta nagy a csend.

Árulták a haverok a Letelepedési kötvényeket Észak-Irakban is, a kurd terület fővárosában, Erbilben. A Mol ottani olajmezőit őrzik a pénzünkön a magyar zsoldos katonák… Remélhetőleg iszlám államos vásárló nincs köztük. A Letelepedési kötvény ára szőröstül-bőröstül 360 ezer euró! Hogy honnan van a „vásárlónak” ennyi pénze, az sem kerül szóba!

Jövőre a magyar államnak az adónkból meg kell kezdeni az offshore cégeknek hatalmas, 160 milliárd forint(!) körüli hasznot hozó letelepedési kötvények visszavásárlását. Minden haszon a haveri köré lett ezen is, és minden kár a magyar adófizetőké.

A temérdek korrupció már el sem éri a társadalom ingerküszöbét, sajnos hozzászoktunk!Aki esetleg nem tudja, az offshore szó azt jelenti, hogy a hazájában nem fizet adót! Vagyis adócsaló! Állítólag törvényesen és tisztességesen…

Ahogy a magyar adófizetők szegényednek, a kormányközeliek úgy gazdagodnak. Állítólag egyelőre szünetel a Letelepedési kötvény forgalmazása, de hogy a háttérben nem zajlik-e tovább, azt nem lehet tudni. Annyit viszont igen, hogy 1000 százalék és nem 100 százalék, hogy a választás megnyerése után ismét fellendül majd a forgalmazás.

Az ukránok nyelvtörvénye miatt tengelyt akasztott a külügy Ukrajnával. A mai külföldi sajtószemlében elhangzott, hogy az egyik ukrán lap arról cikkezik, hogy 95 ezer ukrán kapott eddig magyar állampolgárságot. Az nem probléma, ha nem tud magyarul, 5000 dollárért hozzá lehet jutni. Magyarország ukrajnai magyar pártokat pénzel, és iskolákat tart fenn. Az, hogy munkabérek áramlanak ki, amit Ukrajna megadóztat, nem került szóba az újságcikkben, és sok más, Magyarország által nyújtott kedvezmény sem. Ukrajna Oroszország farvizén elvolt az amerikai hamis zászlós hadművelet előtt, azóta viszont gondban vannak. Az 1800 milliárd eurós uniós csatlakozást segítő pénz utolsó részletét már nem kapják meg, mert a temérdek euró odalett.

Ukrajnában az első 1991-es választáson gond volt, mert az ukránul írt szavazólapokat a lakosság nem tudta elolvasni… Az orosz nyelv lehet inkább a problémájuk és nem a magyar nyelv.  

A kettős állampolgárság intézménye körül volt olyan probléma is, hogy szerb férfiak átjöttek Bács megyébe, „megnősültek”, a magyar iratokkal mentek tovább Németországba. Később jöhetett a következő „férj”. A Moszkvában eladott négyezer(!) darab schengeni vízummal kapcsolatban is nagy a csend. Miért van az, hogy minden nemesnek indult kezdeményezést ügyeskedők meglovagolhatnak?

Az Egy szót se a letelepedési kötvényekről című cikk elérhető ITT

Békéscsaba, 2017. december 13.

Összeállította: F. I.

Emlékeztető: „Az USA hegemóniájának megőrzéséről: „A világot az uralja, aki Eurázsiát uralja. De aki Eurázsiát uralni akarja, annak Oroszországot kell uralnia. És aki uralni akarja Oroszországot, annak ki kell szakítania Ukrajnát az orosz érdekszférából.” (Részlet Zbigniew Brzezinski A nagy sakktábla című könyvéből)