Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 27052852

2020. május 21.
H K SZ CS P SZ V
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Ma Konstantin napja van.
Holnap Júlia, Rita napja lesz.

Kövér László esete a feledékenységgel

Kövér László esete a feledékenységgel  
„A gazdag életrajzi elemekből kár volt kihagyni a legfontosabbat: Kövér László felvételi vizsga nélkül került be az egyetemre. No, nem azért, mert tanulmányi versenyt nyert. Atyai kitüntetés mentesítette a felvételi alól, (mint akkor másokat is, kiszorítva az értelmes diákokat). A kitüntetés neve: Szocialista Hazáért Érdemérem. Indoklás: „Az 1956-os ellenforradalom leverésében szerzett elévülhetetlen érdemeiért.” A gyermek nem felelhet az apa rémtetteiért. DE! Nem az apát vették föl az egyetemre teljesítmény nélkül, hanem a gyermekét!!! 

Egyébként a köteles beszéd elhangzott Békés megyében (Békéscsabán az ifiházban, ott voltam, és ott volt a legutolsó sorban Tóth Károly is…), aztán Tatabányán az Árpád Szállóban, majd Szombathelyen. (a békési esetben pert is vesztett hazugságért a fidesz.) Ugyanúgy szólt mindhárom helyen. A www.nyugat.hu honlapról letölthető (volt) a teljes beszéd, nem szövegkörnyezetéből kiragadva a rajongó polgárok aljas röhögésétől kísérve. Letöltöttem magam is. Számtalanszor bukott az egyetemi vizsgákon, arra már nem terjedt ki a kitüntetés hatása, két alkalommal évismétlésre is kényszerült.

A 2,0 átlagot elérő diák 5 éve alatt végezhetett a jogi karon, Kövérnek ez 7 évbe került. (Deutsch Tompika 14 és fél évéhez képest, persze, szép eredmény.) Jutalomból került az MSZMP KB-hoz tartozó Társadalomkutató Intézetébe, közvetlenül Aczél elvtárs keze alá. Kommunista vérétől vérátömlesztéssel sem lehet megszabadulni.

Ez érvényes egykori ifjúkommunista társaira is. Viktorkának mondta az egyetem oktatója: „Viktor, rosszabbak vagytok Kun Béla Lenin-fiúinál!” Nem véletlen, hogy Kun Béla unokája a mai napig résztulajdonosa, főmunkatársa a HírTV-nek.

A kommunista vérvonaltól soha nem tud a fidesz megszabadulni. A fideszesek példája (Kövér, Orbán és a többi) hasonlatos ahhoz a dakota indián-főnökhöz, aki abba őrült bele, hogy új bumerángot akart venni, de nem tudta eldobni a régit. „Kommunista szalonnából, nem lesz demokratikus szalonna!” – ahogy a másik köztörvényes is megfogalmazta.

Más. A debreceni huszárhadnagynak (Kósa) még mindig nem sikerült a diplomát megszerezni. A példatár kimeríthetetlen. Nem véletlenül fogalmazták meg már régen: „A hülyeségnek csak alsó határa van.”


Forrás: nyugat.hu/Facebook