Friss hírek

Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 26302319

2020. április 03.
H K SZ CS P SZ V
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Ma Buda, Richárd napja van.
Holnap Izidor napja lesz.

Körözi a rendőrség Balogh Sándort, a vizes vébé gazdasági vezetőjét

A vizes vébén is nagyot kaszáló gazdasági vezető felszívódott. A vizes vébé 2017-ben lezajlott a tervezett költségek sokszorosáért. Nemcsak elúszott sok adóforintunk, de el is repült.  

Forrás: keleten.hu

Balogh Sándor a volt férje Bártfai-Mager Andrea a nemzeti vagyon kezeléséért felelős tárca nélküli miniszternek, akinek már havi ötmillió forint a jövedelme.

Kapott a miniszter asszony vagy 200 ezer forint lakhatási támogatást korábban (állítólag már nem kapja), lehet, hogy pont arra a lakásra, amelyben a volt férj több mint száz céget tartalmazó céghálója működött, illetve oda voltak bejelentve. Ezekről a miniszter asszony persze, hogy nem tudott. Balogh Sándor tempóját még sok ezer Facebook-követőjének sem lehet egyszerű követni, igazi világjáró lett belőle. Remélhetőleg a hatóságok egyszer azért csak utolérik, és nem az fog történni, mint sok más esetben, hogy a sajtó felkapja, nem történik semmi, és néhány hét múlva jön a következő gazemberség, erre meg fátylat borítanak! Elfogató parancs van kiadva ellene. Hogy a kárunkból mennyi fog megtérülni? Valószínűleg nem sok. A világversenyek rendezésétől a vizes vébé óta kirázza a hideg a magyar adófizetőket! Az atlétikai világbajnoksággal is így járunk? Esetleg a katolikus világtalálkozóval és a vadászati világkiállítással is?

Körözi a rendőrség Balogh Sándort… Erről bővebben ITT !

Bártfai-Mager Andrea miniszter asszony nem tudott róla, hogy mi működött a lakásán? A meséről egy cikk elérhető ITT !

Kedden ismételt körözést adtak ki Bártfai-Mager Andrea volt férje ellen.

A másik ilyen nagy üzletembere volt a kormánynak Kiss Szilárd, aki Moszkvában is nagy üzleteket kötött, és magyar iratokhoz juttatott örömlányokat, akik Svájcban lebuktak. Hogy mi lett következmény? Valószínűleg semmi, hiszen már több éves a történet… Kiss Szilárdot alkalmazta Fazekas Sándor korábbi vidékfejlesztési miniszter és Szijjártó Péter külügyminiszter is.

Egyre többször kerülnek elő oda nem való emberek, sokszor régi káderek a hatalom közelébe, és egyre többször már a hatalomba is! Egy darabig még lehet hazudozni, hogy Magyarország jobban teljesít, és soha ilyen jó dolgunk még nem volt, de már nagyon kibújik a szög a zsákból. Nemcsak a migráns az ásotthalmi rókalyukból…

Békéscsaba, 2019. december 6.

Összeállította: Anton

Emlékeztető: „A 2017-ben Budapesten megrendezett vizes vébé az adófizetők szempontjából az elrettentő példa arra, hogy valakiknek mekkora hasznot hozhatnak a világrendezvények. A vizes vébé ugyanis a tervezett összeg sokszorosába került, de még mindig számolnak el rá jelentős költségeket, vajon az idők végezetéig? Mikor lesz végre a cég felszámolva? Az olimpiát 2024-ben nem Budapest rendezi, mégsem számolták fel az erre létrehozott állami céget, és oda is dőlnek továbbra is az adómilliárdok!” (Részlet a Mi a különbség a Népstadion és a Puskás Stadion között? című cikkből)

Emlékeztető: „Az Eurostat által kiadott statisztika szerint Magyarország államadóssága a tavalyi év végén több mint 29 951 milliárd forint volt, ami a GDP 70,2 százalékának felelt meg. Az előző évben, 2017-ben a bruttó hazai termékhez viszonyított mérték még 72,9 százalékot tett ki. Az államháztartási hiány a tavalyi év végén több mint 976,52 milliárd forint volt, ami a GDP 2,3 százalékát tette ki. Az előző évben 2,4 százalékra rúgott a deficit.” (hvg.hu, 2019. október 21.)

Emlékeztető: „Minden óriási vagyon alapja egy óriási bűncselekmény.” (Lev Tolsztoj)