Friss hírek

Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 17963007

2018. augusztus 18.
H K SZ CS P SZ V
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Ma Ilona napja van.
Holnap Huba napja lesz.

Kósa kézírása mutatja, számított a 800 millióra

Édesanyja bankszámlaszámát is megadta Kósa Lajos azon a Magyar Nemzet birtokába került papíron, amelyet a fideszes politikus kézírással egészített ki anyja személyes adataival, lakcímével és telefonos elérhetőségével.

A nem hivatalos dokumentumot a kormánypárti képviselő vélhetően azzal a szándékkal készítette, hogy a mesés, 1300 milliárd forintra rúgó – és hiteles közjegyzői okirat szerint Kósa rendelkezésére bocsátandó – németországi örökségével kecsegtető csengeri asszony, Szabó Gáborné a megfelelő helyre tudja utalni a Kósa Lajosnénak (született Bacskó Katalin) ígért 2,6 millió eurót, azaz mintegy 800 millió forintot. Az ajándékozási szándékról pedig hiteles közjegyzői okirat is készült, amely korábban szintén lapunk birtokába került. A 2013. szeptember 26-án kelt dokumentum szerint a megbízó Kósa Lajosnénak kívánta utalni a pénzt saját bankszámlájáról, a „megajándékozottal történt előzetes egyeztetés alapján”. A dokumentumban már szerepeltek Kósa édesanyjának banki adatai, amelyek azonosak a most birtokunkba került papíron szereplő számlaszámmal.

Hogy valóban Kósa kézírása szerepel-e a papíron, könnyen ellenőrizhetjük, ha összehasonlítjuk az Országgyűlés honlapjára feltöltött képviselői vagyonnyilatkozatokkal. Ezekből világosan látszik, hogy ugyanaz az ember írta őket, feltéve, hogy Kósa készíti a saját vagyonnyilatkozatait. A birtokunkba került papír alapján a politikus az édesanyja belföldi bankszámlájára akarta utaltatni az összeget. Kósa és a teljes kormánypárti kommunikáció a mai napig azt állítja, hogy a megyei jogú városok fejlesztéséért felelős tárca nélküli miniszter csalás áldozata lett, és a politikus valójában nem akarta sem magát, sem családját gazdagítani Szabó Gáborné örökségéből.

A folytatás, illetve a teljes cikk további elérhetőségekkel ITT

Forrás: mno.hu

sokkaljobb-kommentár: Kósa Lajos a 82 éves édesanyja nevére (aki aktív korában az egészségügyben dolgozott) sertéshizlaldát vásárolt. Ha már megvan a sertéstelep, akkor illő hozzá jelentős, százmillió forint feletti uniós támogatást is nyerni. Neki ez is összejött. Hogy ez az 1300 milliárdos örökség egészen hihetetlen történet, az biztos. Sz. Gáborné, az örökösnő elhagyta az országot, Svájcban valahol gyógyul. Lehet, hogy őt is úgy kell majd hazahozni, mint a karcagi bróker Marcsikát? Valami nagyon bűzlik már, de nem Dániában, hanem a magyar kormányban és környékén.

Érdekes megállapítást tett az egyik betelefonálós műsor nézője, aki azt mondta, hogy vasárnap nemcsak választás lesz, hanem kiderül az is, hogy milyen alacsony a magyar társadalom IQ-ja. Még megtoldotta azzal, hogy rengeteg a funkcionális analfabéta az országban. Elolvassa a korrupcióval kapcsolatos, vagy egyéb híreket, de nem tudja értelmezni, illetve nem érti meg. Summás vélemény. Vasárnap kiderül, hogy van-e igazságtartalma? Ha a korrupt Fidesz ennyi korrupció, ennyi lopás után hatalmon maradhat, akkor bizony igaza lehet!

Békéscsaba, 2018. április 6.

F. I. – K. M.

Emlékeztető: „Az állam teljesítménye mindent felülmúlt – negatív értelemben. Közel 200 milliárd forintnyi megtakarítás párolgott el a megmaradt 1342 milliárd forintból. Ha a teljes államosított összeggel számolunk – ez körülbelül 2946 milliárd forint –, majd figyelembe vesszük a megsemmisült állampapírokat, a költségvetési befizetéseket és a reálhozamok kifizetéseket, akkor a KFI számításai alapján, közel 10 százalékos éves veszteség jön ki. Ezzel a kormány a teljes szektor teljesítményét 7 százalékkal múlja alul. Ez már tényleg eltőzsdézett pénznek számít. Merje bárki is azt mondani, hogy nincs rossz kézben a nyugdíjvagyon.” (Részlet a Selmeczi: biztonságban vannak a nyugdíjmegtakarítások (3) című, 2012. május 10-én megjelent cikkből. Megpróbáltuk elképzelni, mekkora pénz ez…

Emlékeztető: „Furcsa, szövevényes történet jutott lapunk tudomására amerikai forrásokból. Egy magyar férfi az FBI tanúvédelmi programjában kapott papírokkal él az Egyesült Államokban, és azért kíváncsiak rá az amerikai hatóságok, mert gyanújuk szerint ő is egy szem volt abban a láncban, amelynek a segítségével az elmúlt években három-négy milliárd euró, vagyis ezerháromszázmilliárd forintnak megfelelő összeg szivároghatott ki Magyarországról arab és ázsiai számlákra. A pénz – az amerikaiak gyanúja szerint – a nyertes uniós pályázatok „alkotmányos költsége”, a kormánypárti politikusok részére visszaosztott jutalék.” (Részlet a Gyémánttá vált „alkotmányos költség”, Magyar védett tanú Amerikában című cikkből) Itt is 1300 milliárd forintról van szó!

 Emlékeztető: „Magyarország a rokonságok és a panamák lápvilága. Ez egy olyan furcsa ingovány, hogy aki ebbe beleplántálódik, vagy akklimatizálódik, vagy elpusztul. Az olyan növények, amelyek szeretik ezt a nedvdús talajt, buja nagy virágokat hajtanak, azok, akik nem szeretik, belefúlnak a sárba. Hát, kérem szépen, köztünk mégsem hiszem, hogy valami rokonságot ki lehetne sütni.” (Részlet Móricz Zsigmond: Rokonok című regényéből) A jelenkori rokonokról: