Friss hírek

Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 17952004

2018. augusztus 17.
H K SZ CS P SZ V
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Ma Jácint napja van.
Holnap Ilona napja lesz.

Kétszáz ukrán bejelentését intézte a polgármester

Mintegy 200 ukrán kettős állampolgárt jelentettek be a szabolcsi Kispalád egyik házába úgy, hogy az ott lakók soha nem látták őket – számolt be az RTL Klub Híradója.

Azt mondják, a bejelentéseket a polgármester intézte, aki cserébe állandó közmunkát ígért, és megnyugtatta őket, akárhány embert be lehet jelenteni, nem lesz gond. A településen azt beszélik, még a ravatalozóba és a használaton kívüli, bedeszkázott orvosi rendelőbe is jelentettek be választásra jogosultakat.

Adorján Béla, a körzet jobbikos képviselőjelöltje azt mondja, a választókerületben 5300 fővel gyarapodott a szavazóbázis, bár az elvándorlás és az alacsony születési ráta ezt nem indokolja.

A polgármester nem nyilatkozik, de a riportban megszólaló család úgy tudja, az ukránok eligazításáben egy ukrajnai magyar asszony segít, aki havonta egyszer, a nyugdíjkifizetéskor megy a faluba.

Forrás: hirtv.hu

sokkaljobb-kommentár: Egy a Magyar Népköztársaság és a Szovjetunió által 1963(!)-ban kötött egyezmény teszi lehetővé ezt az elképesztően sokba kerülő lehetőséget! Tavaly már 25 milliárd forint ment ki Ukrajnába nyugdíjra, de ingyenes nekik a betegellátás is, de rájárnak a szociális juttatásokra is. A magyar nyugdíjkassza bedőlésével fenyegetőzik sok szakértő, de ezt az állapotot valamiért nem számolják föl. A 45 milliós Ukrajnából bizony elég sokan átjárnak már nyugdíjért. Mi lesz, ha mind beindul? És beindulnak a szovjet utódállamok is. Elég sok orosz költözött be Magyarországra, valószínűleg az idősebb oroszok is magyar nyugdíjat kapnak. Jászfényszarura és néhány más település főként multik által üzemeltetett munkahelyekre ukránokat hoztak be. Négy ukrán következmények nélkül vert egy magyart valahol a Kunságban. Remélhetőleg nem lesz rendszer belőle!

1963-ban elég sok magyar dolgozott vagy tanult a Szovjetunióban, és itt volt nálunk a szovjet hadsereg. Akkor érthető volt ez az egyezmény, de hogy miért nem lett felmondva, az érthetetlen! Ukrajna Oroszország farvizén eléldegélt, de az amerikai Hamis zászlós hadművelet után vége lett a jó világnak. Azóta Magyarország farvizén akarnak élősködni… Elég sok munkabért is fizetünk ki Ukrajnába, amit Ukrajna megadóztat! A magyarok adóforintját megadóztatja az ukrán hatalom… Románia felől is jönni fognak Fidesz-szavazók, amit az is bizonyít, hogy az ideiglenes határátkelőket vasárnapra megnyitják.

Hogy Magyarország meddig lesz képes elviselni ennyi tehertételt, nem lehet tudni. A magyar egészségügy, az oktatás, a szociális ágazat romokban, de ez nem igazán érdekli a nemzetinek hazudott kormányt. A hatalmas migránsokkal való riogatás, a milliárdokért folytatott országos óriásplakátolás, az ellenzék elleni uszítás nem kormányzás, az valami egészen más! AZ UKRÁN MAFFIÁTÓL VISSZA KELL VENNI SZABOLCSOT! Ez a történet előre jelzi, hogy a magyarországi választás nem lesz tiszta! Az ukrán szavazók létszáma már akár több tízezer lehet!

Békéscsaba, 2018. április 5.

F. I. – T. Z.

Emlékeztető: