Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 22576009

2019. július 21.
H K SZ CS P SZ V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Ma Dániel napja van.
Holnap Magdolna napja lesz.

Igazságot a keményen dolgozó magyar kisembernek!

A több mint egymillió minimálbéres honfitársunk 8 százalékos béremelésben részesült, az egyre népesebb hatalom emberei pedig 30 százalékot kaptak, vagy még annál is többet. Jár a hatalomnak luxus iroda sok munkatárssal és luxus autók sora állami benzinkártyával feltankolva.

A Fidesz alkotmányozott is (újabban alaptörvénynek hívják és már vagy nyolcszor módosították), amelyből kihagyta a magyar termőföld, a vízbázis, az egészségügy és a nyugdíj alkotmányos védelmét. Mind a négy, a társadalomnak oly fontos tétel veszélyben van! Levédte viszont a gyalázatos egykulcsos adót! Emiatt aztán a minimálbéres és a magas jövedelműek is (az egyre több havi ötmilliós potentát is) 15 százalékkal adózik. Soha ilyen népes és ilyen magas jövedelmű, lekezelő modorú hatalom nem volt még Magyarországon.

A minimálbér kis hazánkban még mindig nem éri el a nettó százezer forintot! Ebből aztán be is vásárolhat 27 százalékos áfával megspékelve. Ráadásul az élelmiszerárak folyamatosan emelkednek. A munkabéreket nálunk terheli a legmagasabb levonás, 48,5 százalék.

Mivel nincs se járulékplafon (korábban volt!), se nyugdíjplafon nálunk, a jelenlegi, már idősödő korú havi ötmilliós jövedelműek nyugdíja a jutalmak és prémiumok miatt akár havi ötmillió forint is lehet. A magyarországi nyugdíjkasszát ők fogják beborítani, nem a Ratkó-gyerekek, akiknek bizony nagyon alacsony a jövedelmük! A járulék- és nyugdíjplafonról bővebben ITT !

Amennyiben valódi nemzeti kormányunk lenne, több lehetősége lenne a magyar kisembernek is, akik nélkül nem lenne fenntartható az ország. A munkaerőhiány egyik megoldása az lehetne, ha nem a hatalom létszámát és jövedelmét bővítenék folyamatosan, hanem az ÉRTÉKET ELŐÁLLÍTÓ ELTARTÓIKÉT! A temérdek milliárdért bonyolított folyamatos óriásplakátolások nélkül szebb, nyugodtabb lenne az életünk!

Békéscsaba, 2019. március 11.

Anton

Emlékeztető: „A kommunizmus áldozatainak emléknapja mellé sajnos időszerű lesz a RENDSZERVÁLTOZTATÁS ÁLDOZATAI elnevezéssel egy új emléknapot beiktatni. A magyar társadalmat megfosztották a nemzeti vagyonának nagy részétől. A népnyelv szerint nem is történt rendszerváltozás, mindössze annyi történt, hogy Kimentek a tankok, bejöttek a bankok! Az igazi nyertesek a kommunisták, és immár a leszármazottaik. A devizahitel miatt sok magyar család került és kerül utcára. Számukra hosszú évek óta nincs segítség. A devizahitel egy olyan konstrukció, amitől megszabadulni nem lehet, még a halállal sem, mert örökölni fogják a gyerekek. A jegybank nagyon jól járhatott, nem győzi kiszervezni a szinte már magánalapítványként működő hat jegybanki alapítványba azt a nyereséget, amely az országot illetné. Az összes kiadása viszont a magyar adófizetőket terheli!” (Részlet A kommunizmus áldozatainak emléknapja című cikkből)