Friss hírek

Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 26304660

2020. április 03.
H K SZ CS P SZ V
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Ma Buda, Richárd napja van.
Holnap Izidor napja lesz.

Hollik István: Soha ne felejtsük el, valójában ki Gyurcsány Ferenc

Gyurcsány Ferenc évértékelőjére reagált a Fidesz kommunikációs igazgatója, aki szerint Gyurcsány milliárdokat keresett a „rablóprivatizáción”.

Gyurcsány Ferenc évértékelőjében újra egyértelművé tette, hogy ő a balliberális oldal valódi vezetője – közölte a Fidesz kommunikációs igazgatója vasárnap a Demokratikus Koalíció elnökének évértékelőjére reagálva.

Hollik István Gyurcsány Ferencről azt mondta: egyszer már tönkretette az országot, de „közben jól megszedte magát, nem kicsit, nagyon”.

Miközben emberek százezrei szegényedtek el, és veszítették el a munkájukat, addig ő milliárdokat keresett a „rablóprivatizáción” – fogalmazott.

Hozzátette: „soha ne felejtsük el, valójában ki is Gyurcsány Ferenc”. (mandiner.hu/MTI)

Gyurcsány Ferenc állandó sajtókereszttűzben tartása, a nyilvánosságban történő örökös emlegetése a Fidesznek az érdeke! Akkora szükségük van rá, mint egy falat kenyérre! Az ellenzék megosztására az egyik legalkalmasabb személy az egykori nyurga KISZ-es proletár. A rabló privatizáció idején Szilvásy György szintén KISZ-es egyén volt a vagyonkezelő egyik vezére, aki sokat segíthetett Gyurcsány gazdagodásában. Szilvásy kinevezőjét Antall József miniszterelnöknek hívják/hívták! A vagyonügynökség fő vezére Csepi Lajos, a legfőbb KISZ-vezér volt az úgynevezett rendszerváltozás után. Vagyis felelősségre vonás helyett helyzetbe hozták a Kádár-rezsim kiszolgálóit! Ennyit a múlt árnyairól. Az ellenzék arra készüljön fel, hogy a DK szavazóit azzal fogják riogatni, hogy ne szavazzanak a Jobbikra, mert azok nácik, kis nyilasok, stb. A Jobbikos szavazókat meg azzal, hogy összegyurcsányozzák magukat, ha az ellenzéki összefogásra szavaznak! Tehát marad egyetlen és örök lehetőség a Fideszre szavazni! Mire 2022-ig eljutunk, már 1,3 millió körüli kettős állampolgár és egyre szaporodó létszámú határon túli (főleg ukrán) nyugdíjas fogja segíteni a Fidesz örökös győzelmeit, akiket szervezetten áthordanak szavazni a választási csalás egyre nagyobb dicsőségére!

Bizony nagyon hosszú már az árnyéka az elmúlt 30 évnek is. Elég csak az utóbbi 10 évet illetően Mészáros Lőrincre, Garancsi Istvánra, a megelőző időszakból Simicska Lajosra utalni. Meg arra, hogy hányszor járt már a honvédség nevén szereplő luxus repülőgép adóparadicsomokban, vagy Las Vegasban! A kereszténynek mondott kormány keresztény erkölcsei körül is vannak bőséggel kérdőjelek.

Amúgy Gyurcsány Ferenc is, Orbán Viktor is a Kommunista Ifjúsági Szövetségből nőtt ki. Orbán Viktor ráadásul úgy futott be nagy karriert 1990 környékén, hogy a mostanában általuk adómilliárdjainkért ostorozott Soros György anyagi támogatásával lépett elő. Elég sok Fideszes alapító (Orbán Viktor is) Soros ösztöndíjas is volt. Schmidt Mária NER lovagnő három évig élvezte a Soros-támogatást. Kovács Zoltán szóvivő pedig úgy végzett a CEU-n, hogy a több milliós tandíját a magyar adófizetők állták! Szóval visszább az agarakkal!

Békéscsaba, 2020. február 10.

F. I. – M. K. M.

Emlékeztető: „A kommunizmus megbukott minden értelemben, de a kommunistáktól nehéz lesz megszabadulni, mert senki sem olyan veszedelmes, mint egy bukott eszme haszonélvezője, aki már nem az eszmét védi, hanem a meztelen életét és a zsákmányt.” (Márai Sándor) A kommunizmus szót be kell helyettesíteni a Fidesz szóval, és máris a jelen helyzetünknél tartunk!