Friss hírek

Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 22073689

2019. június 18.
H K SZ CS P SZ V
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Ma Levente napja van.
Holnap Gyárfás napja lesz.

Hány luxus repülőgépet vásároltak az adónkból?

Most már tényleg van kormánygépe Magyarországnak: a Zoom.hu kiderítette, hogy szemben azzal, amit eddig állított a kormány és a Honvédelmi Minisztérium (HM) nem egy, hanem két „business jet” repülőt is vásároltak. Míg az eddig elismert egyetlen légijármű katonai repülőgépként üzemel, a másik egyértelműen polgári gép, így is vette nyilvántartásba a Légügyi Hatóság, csak éppen egy HM-cég a tulajdonosa.

Forrás és fotó: zoom.hu

Miért kell ilyen rettenetesen drága (15 milliárd forint körül) luxus repülőgép arra, hogy például Afganisztánba, Észak-Irakba, Koszovóba és egyéb helyre szállítsák a zsoldos katonáinkat? Jól éreznék egyáltalán magukat ekkora luxusban a katonák? Hogy nézne ki ez a drága luxusgép néhány év múlva?

Arra inkább való, hogy a magyar kormány ezzel bonyolítsa a külföldi útjait, és Orbán Viktor miniszterelnök ne Csányi Sándortól vagy Garancsi Istvántól kölcsönözze a luxus repülőgépet, amikor külföldi meccsekre utazik.

A magyar munkavállalókat eközben sanyargatják, 400 túlórára kötelezik úgy, hogy három év múlva fizetik ki az azért járó jövedelmet. Ha közben a cég kivonul az országból, vagy megszűnik, akkor mi lesz? Az általában veszteséges állami cégek vezéreinek jövedelme ötmillió forintra emelkedett, és 30 százalékkal emelték a hatalom jövedelmét, miközben azok, akik megtermelik az elkölthető adót, porig vannak alázva. Tessék mondani, nemzeti vagy keresztény alapon? Arról most nem is beszélve, hogy a magas jövedelmű vezérek munkaviszonyának megszűnése esetén több milliós végkielégítéseket kapnak. És mivel nincs se járulék-, se nyugdíjplafon, a nyugdíjuk akár havi négymillió forint is lehet a nem is túl távoli jövőben. A 400 túlórára kötelezetteknek vajon mennyi lesz majd a nyugdíja? Ezt is nevezzük magyar igazságnak?

A Hová kerülnek az adóforintjaink? című cikk elérhető ITT

Békéscsaba, 2018. december 10.

Összeállította: Anton

Emlékeztető: „A nemzetinek és kereszténynek mondott kormánynak miért nem az az első, hogy itthon rendben legyen az egészségügy, az oktatás, a szociális ágazat, és egyáltalán az, hogy élhető élet legyen és működőképes legyen az ország? Gombamód nőnek ki a földből a stadionok, de már nemcsak itthon, hanem végig a határaink mentén Ausztria kivételével minden országban. Már van jégcsarnok ügyi kormánybiztos is, tehát megkezdődnek a jégcsarnok építések is. A már átadott stadionok veszteségesek, mert se foci, se néző! Ezért aztán nemcsak az építési költség terheli az adófizetőket, hanem a fenntartás is. Ráadásul soha ilyen népes és ilyen magas jövedelmű hatalom nem volt még Magyarország élén.” (Részlet az Úgy tűnik, mintha itthon kolbászból lenne a kerítés című cikkből)