Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 19369810

2018. december 13.
H K SZ CS P SZ V
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Ma Luca napja van.
Holnap Szilárda napja lesz.

Gyurcsány adott interjút a CNN-en, nem is akárkinek

Gyurcsány Ferenc jelentkezett be csütörtök éjjel a CNN-en, ahol arról faggatták a miniszterelnököt, miért fogadott be menekülteket az otthonába.

Az egyik legismertebb amerikai tévés külpolitikai újságíró, Christiane Amanpour készített interjút a kertjéből bejelentkező Gyurcsány Ferenccel csütörtök éjjel a CNN-en. Azért beszéltek vele, mert menekülteket fogadott be az otthonába.

Gyurcsány a műsorban elmondta, napról napra változik, hány menekült alszik náluk. Arról beszélt, megteszi, amit tud: egy ideig ételt, italt vittek a menekülteknek, de a családjuk számára egyértelmű lett, hogy ez nem elég. „Ez a feladatom, hogy megnyissam előttük a házamat” – közölte.

Amanpour arról is kérdezte a volt kormányfőt, főznek-e, mosnak-e a menekültekre, mire Gyurcsány azt felelte, ő már azelőtt főzni kezd, mielőtt este megérkeznének hozzájuk a menekültek, akár 8-12 személy is. A CNN egy fotót is bejátszott, amelyen Gyurcsány éppen egy kisgyereknek ad ételt a vacsoraasztalnál.Gyurcsány egy kérdésre válaszolva azt mondta, a menekültek nem tudnak arról, hogy egy volt miniszterelnök látta őket vendégül. Szerinte ez egy-két napig érdekes, tudja, hogy működik ugyanis a média.Erre Christiane Amanpour úgy reagált, hosszú ideig érdekes marad ez, hiszen sajnálatos módon a jelenlegi magyar miniszterelnök viselkedése nagyon eltér a Gyurcsányétól. A DK elnöke erre azt válaszolta, alapvetően nem érti az Orbán-kormány motivációját, de szerinte szavazatokat próbálnak gyűjteni.

Forrás: hvg/Nemzeti Hírháló

sokkaljobb-kommentár: Vendégül láttak ők már egy ceglédi kislányt is. A mesébe illő történet erről szépen felépített sztoriról elérhető ITT !

Putyin is tett látogatást a Szemlőhegyi úti villában, és még Gyurcsány kutyájával is megismerkedett. Gyurcsány a Kommunista Ifjúsági Szövetség (KISZ) egyik prominense volt a nyolcvanas években, aztán később a kilencvenes évek eleje óta már nem Marx Tőkéjéért rajong, hanem a kapitalista tőkéért. A Magyar Szocialista Pártnak köszönhetően lett miniszterelnök úgy, hogy Medgyessy Pétert, a mentorát egy cseppet leszúrta. Miniszterelnökként elmondta a hirhedt őszödi beszédet, és a forradalom 50. évfordulóján tartott megemlékezést következmények nélkül szétverette. Az országot 2008-ban eladósította az IMF-nél, de erre már ő maga sem emlékszik.

Jó lenne tőle megszabadulni, de most új pártot alapítva tovább nyomul a hatalomért. Remélhetőleg egyszer volt Budán kutyavásár! Szégyenszemre bizony elég sokáig volt Magyarország miniszterelnöke.

Békéscsaba, 2015. szeptember 5.

F. I. – T. Z.

Emlékeztető: „Magyarországról a nyolcvanas évek óta 242 milliárd dollárnyi magántőkét menekítettek ki a világ különböző adóparadicsomaiba. Ezzel hazánk a világon a 12. legtöbb pénzt vesztett állam, megelőzve nálunk sokkal nagyobb és korruptabb hírben álló országokat, például Ukrajnát, Törökországot és Kazahsztánt – állítja egy nemzetközi jelentés. A kutatást vezető közgazdász, John Christensen a Heteknek elmondta: szinte példátlan, hogy egy ország a teljes államadósságának két és félszeresét külföldre engedje úgy, hogy abból semmiféle bevétele nem származik. A megdöbbentő adatok arra utalnak, hogy az elmúlt 30 év sorozatos külföldi hitelfelvételei és megszorításai jórészt értelmetlenül történtek.” (Részlet Morvay Péter: Magyarország elrablása – Offshore számlákon az államadósság duplája című írásából) Ennek sem lett következménye, legfeljebb annyi, hogy időközben még néhány milliárd dollár kivándorolt!