Friss hírek

Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 17962417

2018. augusztus 18.
H K SZ CS P SZ V
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Ma Ilona napja van.
Holnap Huba napja lesz.

Gyanús szívélyesség: határokat nyitnak meg a választások napján (videóval)

Közérdekű adatigényléssel próbálja tisztázni a TASZ és a Political Capital, hogy az utóbbi két évben hogyan változott a magyarországi lakcímmel rendelkező választók száma, történt-e szokatlan kiugrás, létszámnövekedés a vizsgált időszakban.

A Nemzeti Választási Irodához és a belügyi tárcához benyújtott adatigénylésre azért volt szükség az érdeklődők szerint, mert több hír jelent meg arról, hogy az utóbbi hónapokban tömegesen jelentettek be kettős állampolgárságú szavazópolgárokat határ közeli településekre.

Március 22-án pedig arról született román-magyar hatósági megállapodás, hogy április 8-án, vasárnap is nyitva tart tíz ideiglenes határátkelő, amit jelenleg csak szombatonként használhatnak a két ország állampolgárai.

Szijjártó Péter külügyminiszter ezt a lépést azzal indokolta: „Számítunk arra, hogy a határon túliak nagy számban leadják a szavazatukat. Azt szeretnénk, ha a következő Országgyűlés az egész világ magyarságának a politikai akaratát tükrözné.”

Csakhogy a határon túli magyaroknak a szavazáshoz nincs szükségük határnyitása: a magyarországi lakcímmel nem rendelkező külhoni magyar állampolgárok levélben szavazhatnak.

Forrás: mno.hu

sokkaljobb-kommentár: Nagyon sokan, Ukrajna felől tömegesen vannak bejelentkezve magyarországi házakba, akár háromszázasával is. Még a ravatalozóban is vannak állandó ukrán lakosok. Lásd az Emlékeztetőként idehozott videót! Az ukrán maffia szervezi, ők járnak el Kijevben a nyugdíjintézetnél annak érdekében, hogy minél magasabb nyugdíjat fizessen a magyar állam az ukrán ügyfelének. Ezeknek az állandó lakosnak bejelentetteknek jár az ingyenes betegellátás és a szociális juttatások is úgy, hogy itt soha egyetlen percet nem dolgoztak. Ez alapján az egyezmény alapján vajon hány magyar jár át Ukrajnába nyugdíjért vagy ingyenes betegellátásra? És mi lesz velünk, ha Ukrajna nyugdíjasai valamennyien bejelentkeznek a magyar nyugdíjkasszára? Hogy lehet azt eltűrni, hogy háromszázan is bejelentkeznek egy-egy kis családi házba? És ha megindulnak a szovjet utódállamok is? Ha sürgősen nem lesz beszüntetve ez a gyakorlat, be fog borulni a magyar nyugdíj és tb-kassza! Viszont nagyon jól jönnek a szavazataik a Fidesznek!

Romániából is vannak átjelentkezők, és nekik is jár a magyar ellátás. Akiknek nincs magyarországi lakcíműk, azok levélben szavaznak, de ők csak pártlistára! Akiknek van, azok eldöntik azt is, hogy ki lesz az adott választókerület egyéni országgyűlési képviselője, és melyik párt lesz az ország vezető ereje, és ki lesz a miniszterelnök… Vagyis ugyanannyit ér a szavazatuk, mint a magyarországi adó- és járulékfizetőké! Tavaly már 25 milliárdba került csak a nyugdíjuk! A számlát természetesen a magyar adófizetők állják! Hatalmas választási csalás készül megint, de meddig még? A választás eredményét meg kell majd vétózni! Ha itthon nem jár eredménnyel, akkor akár Strasbourgig el kell menni ezzel az üggyel!

Egy régebbi cikk további elérhetőségekkel erről a különös lehetőségről ITT

Szabolcs-Szatmár-Bereg megyét ideje lenne visszacsatolni Magyarországhoz! A maffiózók paradicsomából a leszegényített szabolcsiak paradicsomát kell csinálni! Ne az ukránok nyugdíja legyen 300 ezer forint, hanem a jelenleg 70-80 ezer forintos járulék- és adófizető magyarok nyugdíja.

Békéscsaba, 2018. április 6.

F. I. – K. M.

Emlékeztető: