Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 22587450

2019. július 21.
H K SZ CS P SZ V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Ma Dániel napja van.
Holnap Magdolna napja lesz.

Felfüggesztett büntetést kapott Rakamaz egykori fideszes polgármestere

A rakamazi „híresség”

Költségvetésből származó pénzeszközökkel kapcsolatban előírt elszámolási, számadási, tájékoztatási kötelezettsége elmulasztásának bűntette miatt felfüggesztett börtönbüntetésre, illetve pénzbüntetésre ítélt négy vádlottat, köztük Rakamaz volt polgármesterét az első fokon eljáró Debreceni Járásbíróság.

A bíróság az elsőrendű vádlottat, Farkas Ernőt, aki a FIDESZ–KDNP színeiben volt Rakamaz polgármestere két év, négy évre felfüggesztett börtönbüntetésre, A. P. másodrendű vádlottat egy év, két évre felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte, B. K. harmadrendű és B. S. negyedrendű vádlottat 540-540 napi tétel pénzbüntetéssel sújtotta.

A bűncselekmény elkövetésének idején az elsőrendű vádlott Rakamaz polgármestere volt, aki társaival a rakamazi Nagy-Morotva Vízi Tanösvény kialakítása és környékének fejlesztése elnevezésű projekt ügyében került kapcsolatba.

A vád szerint 660 milliós állami támogatás megtartása érdekében valótlan elszámolást nyújtottak be, ezzel pedig bűncselekményt valósítottak meg.

A folytatás, illetve a teljes cikk további elérhetőségekkel ITT !

Forrás és fotó: alfahir.hu

sokkaljobb-kommentár: Uniós pénz is van benne jócskán ebbe a buktába, ami miatt még az is lehet, hogy visszafizetési kötelezettségünk lesz. Az adófizetők kára így is jelentős itt is. Lehet, hogy úgy járunk, mint az Elios-üggyel, az összes költséget az adófizetők nyakába varrják? Ez a „látványosság” a tokaji kikötőtől kb. 500 méterre van. A turisták „gyönyörködhetnek” benne. Egy 2016-os összeállítás a történtekről ITT !

Békéscsaba, 2019. március 18.

 

F. I. – K. M.

Emlékeztető: Magyarország kormánya elővette a régi jelszót, ami szerint Magyarország jobban teljesít! Ennek a terjesztésére 1,7 milliárd adóforint megy el. Propagandára évi 90 milliárd, és a közmédiákra a másik 90 milliárd úszik el. A hiszékenyebbek még mindig elhiszik azt, főleg akkor, ha más információhoz nem férnek hozzá, amit bemond a rádió vagy a televízió. Dübörög a propaganda, miközben főleg a magyar vidék ellehetetlenül... A nemzeti konzultációkra is elherdáltak már legalább 10 milliárd forintot! A legutóbbira kiküldött 8 millió kérdőívből még kétmillió sem érkezett vissza. És ezt aztán úgy előadni, hogy sikertörténet, az már nevetséges! Kenyeret és cirkuszt a népnek? A cirkuszból már volt elég, de mi lesz a kenyérrel?” (Részlet az Elvesztegettünk három évtizedet című cikkből) Megérkezett az újabb miniszterelnöki levél újabb egymilliárdért!

Emlékeztető: „Én magyar vagyok, de nem úgy, hogy tépem a számat, pofázok népről, nemzetről, hazáról, hanem hogy szíven üt, ha népzenét hallok, igézve nézem, ha látok igazi magyar táncot, hogy értem József Attilát, akinek ezerféle nemzet kavargott a szívében, és magaménak érzem Radnótit.” (Cserhalmi György színész)