Friss hírek

Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 17951861

2018. augusztus 17.
H K SZ CS P SZ V
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Ma Jácint napja van.
Holnap Ilona napja lesz.

Egyre több menekültet fogad be a kormány

Bár a kormány évek óta egyre durvább Soros- és migránsellenes kampányt folytat, a hatóságok egyre több menekültet fogadnak be. Az mfor.hu gazdasági hírportál szerint idén február végéig a mintegy félezer menekültügyi eljárás közel felét pozitívan bírálták el. A legtöbben, 179-en menekült vagy oltalmazotti státuszt – vagyis a magyar állampolgárokat is megillető jogokat – kaptak, 12-en pedig befogadott státuszt, tehát csak tartózkodási engedélyt. (hirtv.hu)

Amióta óriásplakát erdőkön, az összes közmédiában, az ingyenes lapokban riogatják a magyar társadalmat, azóta csaknem 50 ezer migránst fogadtak be. Brüsszelben a Fidesz megszavazta a migránskvótát, majd itthon elkezdtek ellene hadakozni, és még pert is indítottak ellene. Azt a bizonyos pert elveszítjük, és be is kell fogadni az abban foglalt 1300 fő körüli migránst. De vajon mekkora lesz a perköltség? Az Erzsébet-utalvány miatti perköltség is rettenetes lesz, az egyik ítélet alapján már 10 milliárd forintot ki is fizettünk a franciáknak. Ahelyett, hogy békében váltunk volna el tőlük, erőből nekik ment a kormány. Félő, hogy újraindul a Fideszes oligarcháknak oly kedves Letelepedési kötvény forgalmazása is, mert nem lett a törvény visszavonva, csak szüneteltették az árusítást.

Állítólag már a balatonőszödi kormányüdülőben is migránsok vannak. Ott, ahol annak idején Gyurcsány Ferenc elmondta a híres őszödi beszédet.

A kormányzás nem igazán jön össze a Fidesznek! Ha továbbra is kitartanak a hatalmas propaganda és arra elköltött milliárdok, a TAO-pénzek és a jegybanki alapítványi pénzek szabad elköltési lehetősége mellett, és az egészségügy, az oktatás, a szociális ágazat, a devizahitelesek helyzetének megoldása nem kerül végre előtérbe, abból még baj is lehet! A leszegényített magyarok sanyargatásából származó adóbevételeket nem idegenekre kell elkölteni, hanem végre észre kell venni, mekkora a szegénység Magyarországon, és tenni kellene érte! Vagyis kormányozni kellene, és a magyar emberek mellé kellene állni végre. Ha már van képük azt mondani, hogy ők nemzeti kormány… 

Békéscsaba, 2018. április 16.

F. I.

Emlékeztető 1.: „Magyarország iparában jelentős szerepet játszik a német autógyártás, az idetelepülésüket a magyar állam milliárdokkal támogatta, kapnak jelentős adókedvezményeket, és akkora munkahely-teremtési támogatásokat, amekkoráról a magyar kis- és középvállalkozó csak álmodozhat. Ráadásul a határ menti országok kis- és középvállalkozóit 100 milliárd adóforintunkkal támogatja pártunk és kormányunk. Az évek óta euróban fizető Szlovákiát is! Kaptak jócskán a magyarok adóforintjából a horvát gazdák is!” (Részlet a Mi lesz akkor, ha a munkahelyeinket elfoglalják a robotok? című cikkből)

Emlékeztető 2.: „Több millió bevándorlót kellene befogadnia Magyarországnak a következő öt évben, mert így tudja biztosítani a gazdasági növekedés ütemét” (Orbán Viktor 2001. június 7-én kormányon)

Emlékeztető 3.: „Nem kell kormányozni, itt gyűlöletet kell kelteni! (Puzsér Róbert újságíró)