Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 17020140

2018. május 21.
H K SZ CS P SZ V
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Ma Konstantin napja van.
Holnap Júlia, Rita napja lesz.

Egyre kevesebb tiszteletre méltó miniszterelnök úr!

Ezt az óévértékelőt biztosan nem olvassák be a közszolgálati televízióban! Kemény szavakkal osztotta ki Orbán Viktor miniszterelnököt a Jobbik országgyűlési képviselőjelöltje, Bencsik János – írja az alfahir.hu. Bencsik János jobbikos országgyűlési képviselőjelölt levele Orbán Viktor miniszterelnökhöz.

Az óév végén az ember számba veszi a mögötte hagyott esztendőt, elgondolkodik, fogadalmakat tesz. Mivel rég elvesztette az önreflexió képességét, engedje meg, hogy segítsek megvonni 2017 mérlegét.

Ön strómanjai révén minden korábbinál gátlástalanabbul lopta szét a nemzeti vagyont, kedvenc gázszerelője Mark Zuckerberget megszégyenítő iramban gazdagodott, a lánya 370 millió forintos budai villába költözhetett. Ön az ügyészséget pórázon rángatva tusolta el az utóbbi évek legnagyobb korrupciós botrányát jelentő azeri kenőpénzek feltárását, az Állami Számvevőszéket pedig arra a dicstelen szerepre kárhoztatta, hogy már a látszatra sem adva megpróbálja betiltani a legnagyobb ellenzéki pártot. Talán mindennél jobban szemlélteti az ön embertelen rendszerét, hogy még az év utolsó napjaiban is képes volt 37 milliárd forintot átcsoportosítani stadionépítésre, ezzel szemben oktatási és egészségügyi célokra mindössze plusz 8,9 milliárd forint jutott.

Az MSZP-t beépített ügynökei révén leszalámizta, ebben hathatós segítségére volt a beígért elszámoltatást megúszó Gyurcsány Ferenc is, aki úgy lehet 2017-ben magyar országgyűlési képviselő, hogy több mint egy éve nem jár be a Parlamentbe, de havi fizetését az Önök jóvoltából felveheti. Az egyedüliként talpon maradt Jobbik elnökét, Vona Gábort az év elején cukizták, buzizták, zsúrpubizták. Miután rájöttek, hogy a karaktergyilkos kampány csak plusz szavazatokat hoz a pártnak, médiahiénái 180 fokos fordulatot véve nekiálltak évekkel ezelőtti, lejárt szavatosságú történekkel rasszistának beállítani a Jobbikot, méghozzá olyan hévvel, hogy azzal másik kedvenc kirakatellenzéki politikusa, Fodor Gábor is alig tudta tartani a tempót.

Miniszterelnök úr!

Ön egy méltóságát vesztett, korlátlan hatalmában megrészegült, beszámíthatatlan vezetője lett az országnak, aki veszélyt jelent megszerzett javainkra, közös értékeinkre és gyermekeink jövőjére. Ön Soros György kitartottjából lett Putyin csicskája, egy olyan ember, aki Magyarország korábbi egyoldalú euro-atlanti függését nem lazította, hanem lecserélte egy ázsiai modellre, ahol lassan már a jogállamiság látszatára sem kell adni. Ön Brüsszel szidása közben zokszó nélkül elveszi az Unió pénzét, amiből ahelyett hogy oktatást, egészségügyet és 21. századi munkahelyeket teremtene, strómanjain keresztül az utolsó centig ellopja, és klientúrát épít az országon élősködő tehetségtelen, lefelé taposó, fölfelé nyaló új földesurakból.

Ön az állampárti időkből visszahozta a teljes véleménydiktatúrát, a paranoiás, állandó ellenségkép-gyártást, a dilettáns gazdaságpolitikát és a kontraszelektált, önálló gondolkodásra képtelen pártbizalmi szisztémát. Ezt a rendszert akár új Kádár-korszaknak is lehetne nevezni, ha éppenséggel nem hiányozna belőle mindaz, amit a szüleink generációja a Kádár-korszakban pozitívan élt meg: az olcsó lakhatást, az erős szociális ellátórendszert, a kiszámíthatóságot, a megélhetés biztonságát. Az ön rezsimje a 20. század politikai torzszülöttje, amely egybegyúrta a „boldog békeévek” uram-bátyám rendszerét, a Horthy-korszak szociális érzéketlenségét, a Rákosi-éra osztályharcos gyűlöletpropagandáját, Kádár egypártrendszerét és a 90-es évek vadkapitalista rablógazdaságát. Az ön rendszere szemben áll mindazzal, amit egy normális értékrendű ember ma a politikától elvár, ezért megérett a pusztulásra.

Ön személyesen felelős a rendszerváltás második elsikkasztásáért, az oktatás és az egészségügy szétveréséért, több százezer devizahiteles család kifosztásáért és közel egymillió honfitársunk elüldözéséért. Önből hiányzik a tisztesség szikrája is, és saját beteg lelkét vetíti ki ellenfeleire, egymás ellen hergelve azokat, akiknek együtt kéne munkálkodniuk ennek az országnak az újjáépítésén: nyugdíjast a fiatallal, budapestit a vidékivel, szakmunkást az értelmiségivel, külhoni magyart a külföldivel, jobboldalit a baloldalival.

Ön már nem akar építeni, csak a romboláshoz ért.

Önben nincs alázat, képtelen a szolgálatra. Az ön számára mi csak alattvalók vagyunk, akiken uralkodni kell és lehet. Önnek kétharmados felhatalmazással történelmi esélye lett volna a magyar emberek bizalmából és segítségével újjáépíteni ezt az országot, ehelyett törvényesítette a lopást, és állami szinten, hideg profizmussal, a legalsó szintekig ellenőrizve valósítja meg mindazt, amire a magyar emberek 2010-ben azt mondták: ebből elég volt! Nyolc év kormányzás után az Ön eredménye, hogy az Eurostat adatai szerint minden harmadik magyar ember súlyos nélkülözésben él.

De hogy ne csak vissza, hanem előre is tekintsünk: 2018-ban be fog bizonyosodni, hogy az ön királysága pünkösdi királyság. Most még sziklaszilárdnak tűnik, de kártyavárként fog összeomlani, és maga alá fogja temetni mindazokat, akik ennek az aljas rendszernek a kiépítésében és működtetésében részt vettek. Pontosan úgy, ahogy az a történelem során minduntalan előfordul a hatalmi arroganciából és cinizmusból maguk köré falat emelő önkényurak esetében.

Önnek hamarosan el kell számolnia, és el is lesz számoltatva az elmúlt nyolc év összes bűnéért. Az ítéletet a magyar emberek fogják kimondani ön felett, és nem lesz olyan gyors helikopter, amin el tud majd menekülni.

A korszak pedig, amely az ön nevéhez fűződik, a rendszerváltás elsikkasztásának korszakaként fog bevonulni a történelemkönyvekbe, és az ön fényképe fog díszelegni mellette. Nem a fiatal, szovjetek kivonulását követelő lánglelkű forradalmáré, hanem a lelátóról szotyizó pocakos, arrogáns önkényúré, aki népének valódi szabadságot adhatott volna, de inkább egy kényelmes börtönt épített helyette.

És ez fog a legjobban fájni önnek. Hogy a történelemkönyvekben nem Európa megmentőjeként szerepel majd, hanem így:

„Orbán Viktor: a 21. század reménysége volt, a 20. század utolsó önkényura lett.”

Bencsik János, a Jobbik országgyűlési képviselőjelöltje

Forrás és fotó: Bencsik János Facebook-idővonala