Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 27081367

2020. május 24.
H K SZ CS P SZ V
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Ma Eszter napja van.
Holnap Orbán napja lesz.

Egymilliárd forint uniós pénzt költöttek rá…

…de senki nem nézheti meg

Ökofilmstúdió, gigacsúszdapark, kalandpark, mindez egy helyen Kisvárdán. A bökkenő csak az, hogy meg sem lehet nézni ezeket a fejlesztéseket. De van a közelben teniszakadémia és Hobbit-ház is. Az uniós pénzek megdöbbentő felhasználásának újabb fejezete.

Semmilyen gyakorlati haszna nincs – ezt már Tóth Viktor, a Jobbik választókerületi szervezője magyarázta a helyszínen Z. Kárpát Dánielnek, a párt országgyűlési képviselőjének. Ugyanis elvileg azért hozták ide különböző filmekből a látványosságokat, hogy turisztikai bevétel származzon abból, de a turisták elől kerítéssel van elzárva a terület.

Ezeket a milliárdokat a magyar emberek életének pozitív irányú változásába kellene fektetni – fogalmazta meg Z. Kárpát Dániel a Jobbik elvárásait, majd felhozta a munkahelyteremtő-beruházásokat, illetve az áfa-csökkentést, hiszen az itt élők számára leginkább a tűzifa-, illetve az alapvető-élelmiszerek elszabadult árai jelentenek problémát.

Forrás: alfahir.hu

Arról, hogy mi zajlik elég régen Kisvárdán, egy tavaly márciusi cikkünk elérhető ITT !

Emlékeztető: „A társasági adó mértéke Németországban 15 százalék, Magyarországon 18 százalék volt. A magyarországi mértékét a multik esetében levették 9 százalékra, vagyis az ideiglenesen itt állomásozó autógyárak nagyon jól jártak. A kis- és középvállalkozások társasági adóját mindössze egy százalékkal csökkentették, holott a magyarországi munkavállalók 75 százalékát ők foglalkoztatják. A társasági adóból 125 milliárd forintot átpakolnak a sport támogatására, elsősorban a veszteséges stadionok építésére és a már átadottak fenntartására! Mert hát se foci, se néző! A jegybank összes kiadása a magyar adófizetőket, összes nyeresége a hat jegybanki alapítványt illeti. Hogy ez hány milliárd forint, az az adat nem ismert, de az igen, hogy elképesztő költekezések zajlanak ott, és haveri kifizetőhelyként is használják őket.” (Részlet Az offshore lovagokról című cikkből)