Friss hírek

Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 17563192

2018. július 19.
H K SZ CS P SZ V
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Ma Emília napja van.
Holnap Illés napja lesz.

Célpont: a győrszentiváni cigánymaffiával szövetkezett a Fidesz

Ha hozzák a szavazatokat, nincs több börtön

Hatmilliárdos költségvetési csalás elkövetőivel szövetkeztek a roma szavazatok megszerzéséért a csongrádi fideszesek – derítette ki a Célpont.

Portálunk délelőtt már beszámolt róla: komoly botrányt tárt fel a Hír TV műsora. Most kiderültek a részletek.

A milliárdos maffiózók politikai védettségért cserébe azt ígérték a pártnak, hogy a csongrádi romák és a cigánysorokon élő szegények a Fideszre szavaznak majd a parlamenti választásokon. A rendszer főpróbája most hétvégén lesz, a Hódmezővásárhelyi polgármester-választáson és a kiskunhalasi időközi önkormányzati választáson – előbbi Lázár János szerint felér egy előválasztással.

A Célpont stábja maga sem hitte el, amikor először hallott arról, milyen politikai és bűnügyi összefüggések vannak a háttérben – épp ezért indultak el a helyszínen feltérképezni, valóban zajlik-e a dél-alföldön szavazatvásárlás. A riportból kiderül, hogy egy olyan bűnbanda köré épült a rendszer, amelyet hatmilliárdos költségvetési csalással vádolnak. V. Máté, és H. József a központi figurái, akiket még korábban Győrszentivánon kapcsolt le a Rendőrség: luxusautókat, ékszereket és elképesztő mennyiségű készpénzt találtak náluk, melyekről hamar kiderült: fekete üzletekből és adócsalásból származnak. A nehézfiúk három évet ültek előzetesben, ügyük jelenleg is zajlik a bíróságon.

Portálunk 2013-ban exkluzív cikkben mutatta be a maffiózók luxusautóit és palotáit. Erről bővebben ITT !

Az államot megkárosító bűnözők óriási roma adatbázist építettek fel, több tízezer ember személyes adatait szerezték meg egy soha nem létező roma kárpótlási programra hivatkozva, melynek során több millió forintos kárpótlási díjakkal hitegették a cigányokat.

Adatbázisuk most különösen értékes – így alkut kötöttek Lázár Jánossal, hogy ügyüket a lehető legenyhébben bírálják majd el, ha a választásokon szállítják a megfelelő mennyiségű roma ember szavazatait. A Célpont információi szerint egy szegedi roma politikus és joghallgató, Rafael Lion feladata a szervezés, aki a csongrádi Romano Kraj kulcsembere. Az ügy összeér két egyházzal is, A Célpont információi szerint helyi a Fidesz nem direkt módon, hanem a Johannitákon és a Hit Gyülekezetén keresztül támogatja a Romano Krajt, így azok az adományok szétosztásánál is el tudják mondani: cserébe a Fideszre kell szavazni.

A műsornak egy névtelen informátor elmondta: ha a bűnözők hozzák a megfelelő szavazatszámot, a Fidesz gondoskodik róla, hogy ügyükben épp azt a büntetést szabják ki rájuk, amit előzetesben már leültek, így nem kell további börtönévekre számítaniuk.

A Célpont felvétele, illetve a teljes cikk elérhető ITT

Forrás: alfahir.hu

sokkaljobb-kommentár: Farkas Flóriánnak fizetünk havonta egymilliót, hogy adjon okos tanácsokat a miniszterelnöknek. És akkor tessék, felesleges volt. Itt az új segítség a választás megnyerése érdekében. Bűnözőkkel összeállni, annak bizony komoly következményei lehetnek. Ez is egy hatalmas sebet üt a magyar közbiztonságon, meg fog erősödni az öregezésnek elnevezett bűnözés is. Madarat tolláról, embert barátjától! Amelyik párt idáig képes süllyedni, azt bizony még a parlament környékéről is el kell kergetni! Anyagilag is, erkölcsileg is lerombolták a magyar társadalmat. A fél világon szórják már szanaszét az adóforintjainkat! Mindenkinek jut már belőle, csak azoknak, akik előteremtették a lehetőséget, azoknak nem jut!

1956-ban még talpra tudott ugrani a magyar! Vajon április 8-án sikerül-e? Vagy maradunk a kritikán aluli élethelyzetben? Csak azt már nem sokan fogják/fogjuk túlélni!

Békéscsaba, 2018. február 24.

F. I. – T. Z. 

Emlékeztető: „Idegen katona ne tapossa soha többet a magyar földet, és magyar katona soha ne menjen külföldre!” (Orbán Viktor Nagy Imre és társai újratemetésén 1989. június 16-án a Hősök terén) Nincs már katonánk, csak zsoldosaink vannak – nagy részük a határainkon túl költi a milliárdjainkat.

Emlékeztető: „Több millió bevándorlót kellene befogadnia Magyarországnak a következő öt évben, mert így tudja biztosítani a gazdasági növekedés ütemét” (Orbán Viktor 2001. június 7-én kormányon)

Emlékeztető: „A Likud egy nemzeti párt, kormányzópárt és nemzeti párt Izraelben. Mi is nemzeti párt vagyunk Magyarországon, az elveink is közel vannak egymáshoz, szeretnénk, hogyha a jövőben az együttműködésünk az még szorosabb lenne, mint a múltban volt. Ennek a jövőre nézve lehet jelentősége.” (Orbán Viktor, Izrael, 2005. június)