Friss hírek

Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 18658409

2018. október 18.
H K SZ CS P SZ V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Ma Lukács napja van.
Holnap Nándor napja lesz.

Beismerték, hogy hazudtak: Vona soha nem tett hitet Allah mellett, és nem haverkodott terroristákkal sem

Az egyik hazug választási kampányplakát a sok közül…

Miután vége a választásnak, és a kétharmados kormány olvasatlanul vághatja kukába az ellenzéki törvényjavaslatokat , lassan a bíróságok is eljutnak oda, hogy a kampányban terjesztett fideszes pletykákról kimondják az ítéleteket: azt, hogy hazugságok voltak.

Persze ezek már nem változtatnak semmin, a negyedik Orbán-kormány magas támogatottsággal került hatalomra, és akik döntését a különböző hazugságok alapozták meg, most foghatják fejüket – vagy persze mindig ott lesz a könnyebb út, beledugni inkább a homokba.

A Magyar Idők nevű kormánylap most éppen azzal kapcsolatban tett beismerést  , hogy hazugság volt Vona Gáborról azt állítani, hitet tett Allah mellett, és a Szürke Farkasok nevű török terrorszervezettel haverkodott, sőt még tiszteletbeli taggá is fogadták őt.

Pedig emlékezhetünk, hogy a Fidesz milyen óriási kampányt épített erre a témára, melyben elsősorban egy félrefordítást követően azt adták Vona Gábor akkori Jobbik-elnök szájába, hogy keresztény, magyar politikus létére Allahot élteti. Többek között rendszeresen provokálták a jobbikos rendezvényeket azzal, hogy az iszlám imára hívó müezzin énekét játszották le a közelben, vagy álcivil provokátorokat küldtek oda Vona Gábor országjáró állomásaira, hogy látványosan kezdjenek el vele veszekedni.

De itt adjuk át a szót a Magyar Időknek:

„2018. január 26-án megjelent „Allah mellett tett hitet a Jobbik elnöke” című cikkünkben valótlanul állítottuk, hogy Vona Gábor törökországi körútja során többször összefutott a Szürke Farkasok nevű terrorszervezet képviselőivel, valótlanul híreszteltük, hogy a Szürke Farkasok nevű terrorszervezet Vona Gábort tiszteletbeli tagjának választotta és valótlanul állítottuk, hogy Vona Gábor egy törökországi előadása során hitet tett Allah mellett.”

Vona Gábor is reagált a cikkre Facebook-oldalán. Annyit írt: „Egy átlagos hétfő délután...”

Forrás: alfahir.hu

Kampányban hazudni szabad… Erről bővebben ITT

Emlékeztető 1.: „Keleti és déli veszély fenyegeti Európát, a keletit úgy hívják Oroszország, a délit úgy, hogy terrorizmus – mondta Orbán Viktor a brüsszeli NATO csúccsal kapcsolatban.” (Részlet a Két fronton is veszélyt lát Orbán című cikkből, 2018. július)

Emlékeztető 2.: „Akkor járunk el helyesen, ha a saját észjárásunknak megfelelően, a magunk akarata szerint a valóságot is képesek vagyunk hajlítani. Politikusként ebben látom az innováció lényegét.” (Orbán Viktor miniszterelnök 2018. május 29-én az Ericsson Magyarország székházavatóján)

Emlékeztető 3.: „Rács mögé kell juttatni azokat, akik ellopták a nemzet vagyonát.” (Orbán Viktor, 2009) Ellenzékben még tudta!

Emlékeztető 4.: „Önök egy másik civilizációból, egy másik kultúrából érkeznek, és nem mindegy, hogy egy más kultúrából érkező üzletember delegációt, befektetőt, vagy csak idelátogató családot hogyan fogadnak. Én szeretném Önöket megnyugtatni és biztosítani afelől, hogy itt mindenkit tisztelettel fogadnak, az iszlám világból érkezetteket is tisztelettel fogadják” (Orbán Viktor miniszterelnök 2015-ben egy bankároknak tartott konferencián)