Friss hírek

Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 21640996

2019. május 21.
H K SZ CS P SZ V
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Ma Konstantin napja van.
Holnap Júlia, Rita napja lesz.

Bőkezűen osztotta a jutalmakat minisztériumában Lázár János

1 milliárd 250 ezer forint jutalmat osztottak szét Lázár János minisztériumában – írja a 24.hu. A Miniszterelnökség 624 dolgozója átlagosan 2 millió forint plusz pénzt kapott az uniós kifizetések felpörgetésére előírt tervek teljesítéséért. Ez egyébként még nem a teljes összeg, mivel ezzel csak a tavaly június 30-ig mért teljesítményeket hálálta meg a kabinet. Egy kormányhatározat szerint később akár 24 havi bérnek megfelelő jutalmat is kaphatnak, ehhez azonban 100 százalékosan kellene teljesíteniük a tervet. (hirtv.hu)

A Lázár János által vezetett minisztériumhoz tartozik az Országos Választási Iroda. A vezetője részére egymillió forint jutalom volt kitűzve, és a rengeteg probléma ellenére ki is fogják fizetni neki.

Az uniós kifizetéseknek köszönhetően akár 24 havi fizetésüknek megfelelő jutalomban is részesülhetnek a dolgozók, amennyiben továbbra is ilyen sikeresen pörög fel az uniós pénzek folyósítása – általában a haveri körnek!

2020-tól új költségvetési időszak kezdődik az unióban. Akkorra már Nagy-Britannia nem lesz befizető, ami jócskán csökkenteni fogja a bevételt. Előre kiszámolták, hogy mennyi pénz jár 2020-ig Magyarországnak, és mivel nem voltak biztosak a választási győzelemben, ezért ezeket a pénzeket ki is osztották, ami jócskán megnövelte az államháztartási hiányt. Amennyiben nem jön be annyi pénz az unióból, amennyire számítottak, a különbözetet a magyar adófizetőkkel pótoltatják ki. Mivel az államkasszát jócskán leürítették a szavazatvásárlásokra (ukrán nyugdíjasokra, roma bulikra, fuvarozásra, stb.), bizony hamarosan óriási hitelfelvételre lesz szükség.

Mit is mondott Orbán Viktor korábban az uniós pénzekkel kapcsolatban? Amennyiben az unió nem ad pénzt, akkor ad Kína. Akiknek még vasutat is építünk Budapesttől egészen Kelebiáig, kínai hitelből, kicsi kínai építőmunkásokkal. Akár 1200 év alatt meg is térülhet Magyarországnak ez a rettenetes költség.

A másik kétségbeejtő beruházás Paks II., és tovább épülnek a stadionok is. A már felépült stadionok óriási veszteségekkel tarthatók fenn, mert se foci, se néző.

A Fidesz attól függetlenül, hogy nem törődik a magyar társadalom gondjaival, tovább düböröghet újabb négy évig. Amit bizony nagyon sok honfitársunk nem fog túlélni, vagy elmenekül az országból.

Békéscsaba, 2018. április 13.

Anton

Emlékeztető: „Minden talán az alkotmánnyal, vagy későbbi nevén az alaptörvénnyel kezdődött, amelyből kihagyták a társadalom négy alaptételét: nem védték le a termőföldet (azé az ország, akié a föld! Nálunk nagy része az oligarcháké lett!), a vízbázist (amit már élelmiszerré akar nyilvánítani az egyik nagy multi!), a társadalombiztosítást (az egészségünket!) és a nyugdíjat (vagyis az idős korunkat). Amit levédtek, az a förtelmes egykulcsos adó, amellyel a magas jövedelműek nagyon jól, az alacsony jövedelműek (ők az egyelőre csendes többség!) nagyon rosszul jártak!” (Részlet A Fidesz saját fazonjára igazított törvényei című cikkből) Erre a nem éppen polgárbarát alaptörvényre fog felesküdni nemsokára az új parlament is…

Emlékeztető: „A törvény egyik passzusa alapján a győztes mindent visz! Így történt ez most is, a győztes Fidesz további 1,2 millió szavazatot kapott meg a töredékszavazatokból. Választási szakértők kiszámolhatnák, hogy ez hány parlamenti képviselői helyet is jelent? Akár negyvenet, vagy még többet! Ha ez a passzus nincs, nincs újabb parlamenti kétharmad! A bizottságokban dől el minden fontos kérdés, ott is jelentős lesz emiatt a passzus miatt a Fideszes többség. Az ellenzéknek lehetősége lesz megint törvényjavaslatokat benyújtani, amelyeket a Fideszes többség leszavaz – a demokrácia nagyobb dicsőségére! Ezzel a választójogi törvénnyel a Fidesz hatalma be van betonozva. Ráadásul az Ukrajnából törvénytelen módon (vannak olyan házak, ahová 300 is be van jelentkezve!) nyugdíjban részesülők teljes jogú választópolgárok is, és Szabolcsban bizony el is döntik azt is, hogy ki lesz a megye egyéni országgyűlési képviselője, és ki lesz majd a falvak polgármestere…” (Részlet a Győztes mindent visz! A jövőnket is? című cikkből) Április 8-án a választók 48 százaléka szavazott a Fideszre, 52 százaléka az ellenzékre.