Friss hírek

Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 22073702

2019. június 18.
H K SZ CS P SZ V
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Ma Levente napja van.
Holnap Gyárfás napja lesz.

Az atlétikai vébé egy lépés az olimpia felé

Ettől a hírtől a többségében jövedelemhez alig jutó társadalmat kirázza a hideg!

31 ezermilliárdos államadóssággal, 2000 milliárd körüli államháztartási hiánnyal a tarsolyban, a már felépült veszteséges stadionok sokaságával és a még épülőkkel nemcsak itthon, hanem a határon túl is már bőven elég lenne! És jön még hozzá ez is. A budapesti olimpiát szervező cég nincs felszámolva, Schmitt Plágium Pálék jócskán rájárhatnak a haveri kifizetőhely kasszájára!

200 milliárd adóforintba kerül a Puskás Stadion, ami már jócskán felárazott összeg. Nem lesz alkalmas atlétikai versenyek rendezésére, de vajon miért nem? Emiatt építeni kell újabb 200 milliárdért a 2023-as atlétikai világbajnokságra. Az atlétikai vb rendezésére csak Magyarország vállalkozott, a többi jelentkező visszalépett, valószínűleg azért, mert nagyon sokba kerül. A mi kormányunk azonban kitartó, mert itt is lesz bőven lehetőség a zavarosban halászni, mint ahogy az a vizes vébé esetében volt. Egyelőre a fél világnak juttatnak az adónkból, és egyre rosszabb helyzetbe kerül Magyarország, főként a magyar vidék. Ez azonban nem éri el a kormány ingerküszöbét! Tovább szórja az adónkat, jut már belőle bőven a szomszédos országokba, sok ázsiai diktatúrába és már Afrikába is.

Az atlétikai vébéről az alfahir.hu cikke elérhető ITT !

Békéscsaba, 2018. december 10.

Anton

Emlékeztető: „A költségeket az adónkból a TAO-ba átpakolt milliárdokból fedezik, vagyis mi valamennyien fizetjük. A TAO kasszakulcsát Csányi Sándor kezeli, a legtöbb támogatást mindenkor az Orbán Viktorhoz és Mészáros Lőrinchez köthető Felcsút kapja. Nem jár rosszul Seszták Miklós Kisvárdája, de Tállai András Mezőkövesdje sem. Az, hogy a magyar társadalom ezzel is rosszul jár, nem okoz az egyre népesebb és egyre magasabb jövedelmű hatalomnak gondot. Annyi már az államtitkár és az államtitkár-helyettes, valamint az ilyen-olyan kormánymegbízott, vagy kormánybiztos, mint égen a csillag. Sok bába közt elvész a gyerek, mert kormányzás az nincs. A propaganda és az adóforintjaink szétszórása a nagyvilágba, az nem kormányzás, hanem a társadalom ellehetetlenítése!” (Részlet az Oligarchaháború – ezt a számlát is mi fizetjük! című cikkből)

Emlékeztető: „A jegybank összes kiadása (több mint ezer alkalmazott munkabére és járulékai, az összes rezsi) a magyar adófizetőket, nyeresége a hat jegybanki alapítványt illeti, ahol elképesztő vásárlások, rokoni összefonódások vannak. Mivel a jegybank állam lett az államban, ezért szabadon gyakorolja ezeket a cselekedeteket. Néhány újságíró feltárja a tényeket, de változás nem történik. A forint gyengülése vagy gyengítése nem érinti meg a jegybank monetáris tanácsát, ezért nincs változás. Az ezen keletkező hatalmas nyereség is az alapítványokhoz kerül? De mi lesz a sorozatosan nagyon rosszul járó magyar társadalommal?” (Részlet a Hatalmas siker: elértük az éves államháztartási hiány 121 százalékát című cikkből)