Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 18686981

2018. október 21.
H K SZ CS P SZ V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Ma Orsolya napja van.
Holnap Előd napja lesz.

Akinek nincs semmije, az annyit is ér!

Az idézet Lázár János kancelláriaminisztertől származik. Akinél Vásárhelyen ott töltötte nemrégiben Orbán Viktor miniszterelnök az éjszakát…

A vásárhelyi időközi polgármester-választáson az alpolgármester megválasztásáért kampányolt Lázár János, és sikerült vérig sértenie a közmunkásokat. Később bocsánatot kért ugyan, de a közmunkások érdekképviseleti vezetője feljelentette.

Természetesen a feljelentésnek nem lett következménye. A beadványt elutasították.

Magánemberként kilátogatott Bécsbe, ahol egészen elképesztő megállapításokat tett. A látogatás után nem sokkal jelent meg az információ, miszerint ismét Bécs lett a turisták szerint legélhetőbb város, Budapest a 76. helyen végzett. Most akkor melyik főváros az élhetőbb?

A legfrissebb információ szerint most a romákkal kapcsolatban tett sértő kijelentést. Erről az alfahir.hu cikke elérhető ITT !

Miközben Lázár ostorozta a romákat (ha a Jobbik ilyet tenne, már jönnének az egész oldalas főcímek a lakájmédiában, és még körtelefon is jönne, hogy a Jobbik rasszista!), aközben a kormány milliárdokat fordít arra az adónkból, hogy megszerezze a romák szavazatait április 8-án. A börtönviselt, és jócskán korrupcióba, illetve lopásba keveredett Farkas Flóriánnak havi egymillió forintot fizet évek óta az adónkból a hatalom. A Célpont című oknyomozó riport szerint 500 ezer roma szavazatra számít Farkas Flórián szállításában a Fidesz. Az eltűnt milliárdokat nem is keresik, Balog Zoltán csúcsminisztériuma újabb milliókat utal ki a romafelzárkóztatásra. Hogy ebbe a magyar társadalom mikor un bele, és mikor mondja már ki végre, hogy ELÉG VOLT, nem lehet tudni. Április 8-án lesz rá lehetőség, illene élni vele!

Dúró Dóra sajtótájékoztatóján arról beszélt, hogy 160 milliárd adóforintunk ment el öt év alatt a romák felzárkóztatására. És bizony azóta tovább romlott a helyzet. Hogy hol lehet ez a temérdek adóforintunk, arra is válaszolni kell – remélhetőleg nem sokkal a választás után.

Nemrégiben Lázár János ellátogatott a magyar–román határ túloldalára is, ahol szintén migránsozott egyet, mondván, a román hatóságok a magyar határ közelébe mennyi románt telepítettek. Ez igaz is, csak hát az nem migráció, az országon belüli áttelepítés… A románokat Romániába migránsnak nevezni, abból még könnyen baj is lehet. A korábbi cikkünk erről ITT !

Egy friss hír szerint Románia felől is jönnek majd az állandó lakosnak a határ menti településeinkre átjelentkezettek szavazni április 8-án. Emiatt ezen a napon több kisebb, általában zárva tartott alkalmi határátkelő is megnyitja kapuit. Szintén szavazni fognak a magyar nyugdíjat élvező Ukrajnából átjelentkezettek is, akik bizony keményen beleszólnak abba, hogy kik legyenek Szabolcsban az egyéni országgyűlési képviselőink! Természetesen a Fideszre szavaznak, hiszen meg van nekik mondva, ha nem a Fidesz nyer, megszűnhet ez a nekik nagyon kedvező lehetőség. Csak a nyugdíjuk 25 milliárd forintba van már a magyar adófizetőknek, és ingyenes nekik a betegellátás is, valamint járnak nekik a magyarországi szociális ellátások. Minden alkalommal megkapják az Erzsébet-utalványt is, amikor a náluk jóval kevesebb nyugdíjhoz hozzájutó magyar nyugdíjasok megkapják…

A csak a Fidesznek kedves választójogi törvénnyel választottunk már 2014-ben, amikor is a választók 43 százaléka szavazott a Fideszre, mégis meglett a kétharmados parlamenti többség. Amit aztán az időközi választásokon sikerült elveszíteni. Ezt követően elképesztő módon a kétharmados törvényekből feles törvényt kreáltak. Erre volt egészen elképesztő példa az úgynevezett plakáttörvény.

Mindent el kell követni a demokrácia és a jogállam helyreállítása érdekében például azzal, hogy április 8-án a választásra jogosult magyarok legalább 70 százaléka elmegy szavazni ahelyett, hogy otthon várja a fotelben az eredményeket.

Békéscsaba, 2018. március 29.

Anton

Emlékeztető: „Több millió bevándorlót kellene befogadnia Magyarországnak a következő öt évben, mert így tudja biztosítani a gazdasági növekedés ütemét” (Orbán Viktor 2001. június 7-én kormányon)

Emlékeztető: „A közéleti leromlást a kormány feje testesíti meg. A hazugságokra épülő politika tönkretette a gazdaságot, így a legenyhébb minősítés, amit a miniszterelnök kiérdemel, a persona non grata.” (Orbán Viktor ellenzékben, 2006. december 13.)

Emlékeztető: „A népnek joga van elkergetni a kormányt egy demokráciában is, ha az a népakarat ellenében kormányoz, ha az emberek létérdekét veszélyezteti!” (Orbán Viktor ellenzékben, 2008. március)

Emlékeztető: „Kismillió alapítvány van már, amelyek hol kifizetőhelyként, hol nyerő automataként működnek. Ideje lenne rendet tenni, elszámoltatni, felelősségre vonni, és befejeztetni ezt a „mókát”. Az egészségügy, az oktatás és a szociális ágazat romokban. Érdekes módon mind a három terület Balog Zoltán lelkészhez tartozik. Ha pap lenne, azt lehetne mondani, hogy azért, hogy feladja rájuk az utolsó kenetet. A minisztériumokban elképesztő mértékű költekezések vannak, reprezentációra rengeteg pénz úszik el. Az általuk használt állami gépkocsikba egyre több benzint tankolnak az adónkból. Mennyi a magáncélú, és mennyi a hivatalos út, ki tudja… Hogy mennyit és hová kell visszaosztani ezekből az alapítványi és egyéb, korrupcióval és csalással megterhelt pénzekből, az még nem derült ki.” (Részlet a Már nem korrupció, alkotmányos költség című cikkből)