Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 22579619

2019. július 21.
H K SZ CS P SZ V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Ma Dániel napja van.
Holnap Magdolna napja lesz.

Akik nem értenek egyet a hatalommal…

…azokat agyagba kell döngölni… Amint az ellenzéki összefogás kialakulófélben van, a kormány ostoraként működő közmédia és a kormánypárt propagandája úgy rászáll, mintha sose akarna leszállni róla. Van szerencsére már több ilyen személy is az ellenzéki oldalon.

A legelképesztőbb az, amikor az ellenzéki pártra ráuszítják a kormány és a párt ökleként is működő Állami Számvevőszéket, és annak a Békés megyében évtizedig politizáló, és országgyűlési képviselőként is munkálkodó Domokos László az elnökét. Legnagyobb mértékben a Jobbikra szállt rá a „hatóság”, amelynek végső ellehetetlenítése érdekében mindent elkövetnek. Hány pártot is darált már le eddig a Soros-tanítványként induló liberálisból lett néppárti Fidesz? Ideje lenne, hogy a fagyi visszanyaljon!

Nagy szálka a hatalom szemében például Márki-Zay Péter, aki tavaly februárban legyőzte a Fideszes város Fideszes polgármesterjelöltjét. Hatalmas ellenszélben küszködik polgármesterként és folyamatosan tesz az ellenzék összefogása érdekében is. Akiket a hatalom közmédiája támad, az valamit jól csinál. Márki-Zay azóta szálka, amióta 2018 februárjában becsületes választáson fölényesen legyőzte a Fideszes jelöltet Lázár János nagy bosszúságára. Tavaly ősszel egyesületet alapított azért, hogy az önkormányzati választásokon egy ellenzéki jelölt álljon szemben a Fidesz jelöltjével.

Lehet most már nekimenni nemcsak a Jobbikosoknak, hanem az ellenzéki összefogás által támogatott jelölteknek is. Például Mirkóczki Ádámnak, aki Egerben indul ellenzéki támogatással a polgármesteri székért és Szalma Botondnak, aki Újpesten indul ugyanilyen feltétellel. Remélhetőleg napról napra szaporodik a létszáma azoknak, akiket a hatalom részéről gyűlöletkampány fog kísérni, és egyre többen fognak melléjük állni! Egyszer hátha rádöbben a hatalmas létszámú és jövedelmű hatalom, hogy a gyűlölet gyűlöletet szül, és mint ilyen, bizony nagyon rosszul is végződhet…  

Visszatérve Márki-Zay Péterre, az általa alapított egyesület neve MINDENKI MAGYARORSZÁGÉRT MOZGALOM.  A mozgalom alapítása utáni beköszöntője elérhető ITT !

Békéscsaba, 2019. március 11.

Anton

Emlékeztető: „Évente több mint 100 milliárd forintot, az idén már 125 milliárd forintot pakolnak át a társasági adóból a TAO-ba. A kassza kulcsát a Csányi Sándor vezette Magyar Labdarúgó Szövetség kezeli. A milliárdok felhasználására vonatkozó adatokat úgy kell kiperelni, és még az sem biztos, hogy a bírósági ítélet ellenére kiadják! A legnagyobb pénznyelő Felcsút, ahová épült több mint 12 milliárd forintért egy sportközpont is, amely olyan gigaméretű az 1800 lelkes településen, hogy akár a parlamenti üléseket is meg lehetne ott tartani. Vajon mire használják? Az NB I-es és a válogatott focistáink fizetése a csillagos eget nyalja úgy, hogy adókedvezményt is élveznek a botlábúak. Hogy hány focista került ki az egyre gyarapodó számú fociakadémiákról, és hány focistát vásároltak a klubok külföldről, ezt az adatot is érdemes lenne összevetni. Ha alig kerülnek ki onnan focisták, akkor miért kell őket akadémiának nevezni?” (Részlet a Stadionok sokasága épül a valós költség háromszorosáért? című cikkből)

Emlékeztető: „Vicces végignézni, hogy akikből KISZ-titkárok lettek volna annak idején, azok mivé váltak mára.” (Részlet Lovasi András: Jót röhögünk az egészen című interjúból)

Emlékeztető: „Semjén Zsolt miniszterelnök nemrégiben köszöntötte az egymilliomodik kettős állampolgárunkat. Mivel nincsenek átvilágítva, nem lehet tudni, hogy hányan jutottak hozzá magyar iratokhoz jogtalanul, és járják vele a nagyvilágot. A Letelepedési kötvény egy gyalázatos termék, a bevétele a haveri körhöz került, de a kötvényeket öt év után kamatokkal terhelten vissza kell vásárolni. Ezt a kötelezettséget „természetesen” a magyar adófizetőkre terhelik, illetve terhelték. Tavaly már több mint 30 milliárd forint kiadást jelentett csak ez az egy tétel. De fizetünk nagyon sok milliárdot a kafetéria-jegyek forgalmazásából elkergetett franciáknak is, akik nemzetközi bíróságokon sorra nyerik ellenünk a pereket.” (Részlet az Áder János klímavédelmi alapítványa és a többi alapítvány című cikkből)