Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 23940992

2019. október 22.
H K SZ CS P SZ V
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Ma Előd napja van.
Holnap Gyöngyi napja lesz.

A Simonka György országgyűlési képviselő elleni eljárásról

Zár alá vette a rendőrség Simonka György fideszes képviselő otthonát. Egyre jobban szorul a hurok a vád alá helyezett kormánypárti politikus nyaka körül – írja a 24.hu.

Ez a bizonyos otthon sem az ő nevén szerepel, vagyonkimentések történhettek és történhetnek, mert Simonka nevéről a rokonok nevére kerülnek, vagy kerülhetnek át az ingatlanok. Simonka nagyon be van épülve a Fideszbe, a mentelmi jogának felfüggesztése ellenére szavaz a parlamentben, ahová szinte csak akkor szokott bemenni, amikor szavazás van. Nemrégiben a Fidesz-frakció tagjaival együtt megjelent Orbán Viktor új rezidenciáján...

„A NAV leállította, az ügyészség most újraindította azt a nyomozást, amelyben három fideszes politikus, Mengyi Roland, Simonka György és Varga Gábor is érintett. Hadházy Ákos független képviselő tett feljelentést, mert szerinte a parlamentben korábban egymás mellett ülő 3 képviselő megbeszélte, hogyan osszák le egy pályázat uniós forrásait.” (Részlet a Három fideszes politikus is érintett a nyomozásban című cikkből)

Ha kikerülne az eddigi korrupciós ügyek miatt a parlamentből, időközi országgyűlési választást kellene tartani a Békés megyei 4-es (Orosháza) választókerületében. Ezt azonban nem biztos, hogy a Fidesz bevállalja. Ezért bizony a történet nagyon kétesélyes! Hány évig lehet elhúzni ezzel a történettel is az időt?

Békéscsaba, 2019. szeptember 13.

F. I.

Emlékeztető: „Válasz helyett vissza Polt-Palásthy Mariannához! A Kormányzati Ellenőrzési Hivatal, amelynek mostantól elnökhelyettese, papíron nagyon fontos szervezet. Többek között a kormányzati döntések végrehajtásának ellenőrzése, illetve az uniós forrásokból biztosított támogatások, közalapítványoknak, egyesületeknek nyújtott költségvetési pénzek felhasználásának vizsgálata a feladata. Ha alkalmas a feladatára, hamarosan bőven lesz tennivalója a férje által irányított ügyészségnek.” (Részlet a Papíron jogállam című cikkből) Polt-Palásthy Marianna eddig a jegybanknál volt havi ötmillióért humánpolitikai vezetői. Vajon itt is annyi lesz a fizetése, és ehhez hozzáigazítják a vezetők bérét is?