Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 19412831

2018. december 17.
H K SZ CS P SZ V
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Ma Lázár napja van.
Holnap Auguszta napja lesz.

A migránsokat ideig-óráig könnyű szeretni!

Néhány fotó, szívhez szóló videó erejéig nem is olyan nehéz!

Együttműködést szorgalmazott Ferenc pápa a migránsok védelmében. Azokért is illene legalább egy imát mondani Szentatyám, akiket köteleznek az elviselésükre és az eltartásukra!

(Fotó: wikipedia)

A pápa védelmezi őket, és valami emléknapot is akar a migránsoknak

Pajor András római katolikus plébános atya véleménye szerint nem kellene ezerrel védeni a migránsoknak látszó betolakodókat még Ferenc pápának sem, ugyanis tönkreteszik a kereszténység bölcsőjét, Itáliát! Sőt, lassan Európát!

Ezeket az életerős fiatalembereket (akik vélhetőleg fegyveres kiképzésen is átestek) amerikai forrásból pénzelik és uszítják ránk. Elsősorban a kereszténység leverése a cél (hiszen ezek fanatikus muzulmánok), másrészt a Kalergi-terv értelmében vegyes lakosság kialakítása, a fehér faj elkeverése az afrikai lakossággal – akik szaporák, a fehér emberrel ellentétben. Ma már annyian vannak Magyarországon, hogy akár most is átvehetnék a hatalmat, fegyverekről is gondoskodtak a számukra, csak még nem adták oda nekik.

Be fog következni a prófécia: fegyveres bandák fogják járni a házakat élelem (és fedél) után kutatva, mert egyrészt ők nincsenek a télhez hozzászokva, meleg ruhát sem hoztak, másrészt az állam nem képes őket ellátni, tehát a polgári lakosságot fogják megtámadni.

Egyébként is lenézik a „gyaur kutyákat, a hitetlen ebeket”, a nőket pedig semmibe veszik.

Jaj neked, Európa, ha nem szakítasz a liberalizmus hazug szabadkőműves jelszavaival és az amerikai zsarnoksággal, ha nem térsz vissza keresztény gyökereidhez! – írja e-mailben egy internetes levelezőtárs.

Az unió jelenlegi elnöke Luxemburg bukott pénzügyminisztere, majd miniszterelnöke! Tegező viszonyban van az alkohollal, és időnként elképesztő dolgokat művel a tagállamok vezetőivel. Adóparadicsomként üzemel Luxemburg hosszú évek óta, vagyis abból él igen jól, hogy a multik cégei náluk vannak bejegyezve, és anyaországaikban nem fizetnek adót! Emiatt vizsgálat indult Junkers ellen, de már akkor, amikor megválasztott elnöke volt a hanyatló, semmire kellőkkel jócskán túlterhelt uniónak. A vádat ejtették. Meg kellene kérdezni tőle, hogy Luxemburg hány menedékest fogadott be, és még hányat szándékozik? A kérdés annál is inkább fontos, mert az unió soros elnökségét jelenleg Luxemburg látja el. Ma tárgyalni fog Orbán Viktorral. Lehet, hogy megint hátba veri, és néhány utasítást is kiad, miszerint szeretnünk kell a Hazánkat elfoglaló jövevényeket! Aki találkozott velük a napokban például a Keleti Pályaudvaron, és még nem ment el teljesen az esze, az nem biztos, hogy szót fog fogadni Junkersnek. Az Európai Unió halódik, mert annyi a magas jövedelmű potentát, hogy ennyit már képtelenség eltartani, pláne úgy, hogy a szakértelem nem jellemző rájuk!

Soros megszólalt bevándorlásügyben. Szerinte Európa összeomlik, ha nem fogad be minden bevándorlót. Sőt, szerinte még több bevándorló Európába érkezését kellene segíteni. A Soros által pénzelt hazai civilek és médiákok is hasonló álláspontot tolnak, talán nem véletlenül…

Soros (Schwartz) György is megszólat bevándorlás ügyben, szerinte Európa össze fog omlani akkor, ha nem segít a bevándorlókon. A magyar származású amerikai milliárdos a Financial Times vasárnapi cikkében (nem is értjük miért nem a méltán híres saját lapjába írt !444!) többek között arról értekezik, hogy mennyire ostoba és szerencsétlen Európa, amiért nem a lehetőséget látja a bevándorlókban. Példaként szíriaiak ezreit említi, akik közül szerinte sok orvos, nővér és mérnök jelenleg munka nélkül tengődik libanoni és jordániai táborokban. Ugyanebből a kottából játszanak az általa pénzelt hazai civilek és a médiáik. Talán nem véletlenül. Soros vajon hány menekültnek segített a sorsán, mennyi pénzt utalt azoknak a segélyszervezeteknek a számlájára, amelyek a migránsoknak igyekeznek segíteni! A sokszoros milliárdos a bukszáját sose nyitja meg, csak a száját! Amit jobb lenne, ha befogna legalább akkor, amikor ő maga nem tesz semmit! 

Gyurcsány Ferenc migránsokat szállásolt el az otthonában. A bevándorlók kaptak vacsorát, majd másnap reggelit és útravalót, és Gyurcsányék a ruháikat is kimosták. Az Atv.hu szerint nemcsak enni kaptak, hanem pár napra hajlékot is. Arra a kérdésre, tudják-e a befogadottak, hogy ki a vendéglátójuk, Gyurcsány nemmel felelt – írja az Atv.hu. (forrás: mno.hu). Volt már Gyurcsánynak hasonló jótette még miniszterelnök korában. Akkor éjszakai menedéket nyújtott egy otthonából megszökött ceglédi kislánynak. Annyi volt a mesében a véletlen, hogy a végén már muszáj volt nemcsak mosolyogni a jócselekedeten, hanem nevetni.

Ezek szerint most már tudják a migránsok, hogy melyik út vezet Budára, és a gépkocsi ablakából láthatták is, hogy micsoda jólét van ott. Előfordulhat, hogy a legközelebbi éjszakát már nem Fletónál töltik, hanem más villákban, ahonnan viszik a kést és a kanalat is.

A migránsok segítői közül talán a legtöbbet Zsohár Zsuzsannát, a Migration Aid szóvivőjét mutogatja a média. Ez a hölgy és a szervezete máris beszállt a politikába. Semmi sincs véletlenül. A politikai haszonszerzés érdekében mindent! A Demokratikus Koalíció a legvehemensebb védőszentjük, liberális szokás szerint a többiek is igyekeznek meglovagolni a lehetőséget, és lózungokat eregetnek a segítés fontosságáról. Arról, hogy hány migránst vagy migráns családot fogadtak örökbe, nem találtunk információt!  

A rettegés foka a magyar lakosság körében egyre emelkedik! Még az is lehet, hogy a liberálisok is félnek, csak hát a politikai haszon reményében megjátsszák a nagy szeretetet, sajnálatot, a ragaszkodást. Több háborús héja is beszélt már arról, milyen fontos dolog félelemben tartani a társadalmakat. Amerikában ennek lehetett a nyitánya 2001. szeptember 11-e, aztán később több félelemkeltő tett jött még hozzá, például a repülőtereken a rabosítás (ujjlenyomat vétel).

Európában egyedül Magyarország engedi be és szállásolja el teljes ellátással azokat, akik törvénytelenül érkeznek! A TÖRVÉNYESEN ÉRKEZŐK a TÖRVÉNYES HATÁRÁTKELŐKÖN jönnek be, és nem a zöldhatáron, miután az irataikat megsemmisítették! Hamis adatok bediktálásával élnek a táborokban, és immár szerte Magyarországon. A Keleti Pályaudvaron már le is zajlott néhány bemutató arról, hogy mire képesek!

Az irataik megsemmisítése miatt nem tudunk tőlük megszabadulni, mert más országok bizony megkövetelik tőlük is a törvény betartását! Ezt a művelt Nyugat a képünkbe is vágta: nem mehetnek, csak ha vannak irataik! Ha van rajtunk sapka, az a baj! Ha nincs, akkor meg az!  

Ahogy múlnak a napok, a migránsok egyre szemtelenebbek lesznek. Vajon ha otthon úgy viselkedtek volna, mint ahogy itt, mi lett volna a következménye? A nemzetközi vonatok a Keletiből nem indulnak miattuk, de remélhetőleg másik pályaudvarról igen. Amit ma műveltek Bicskén, arról bővebben ITT

Békéscsaba, 2015. szeptember 3.

Összeállította: Anton

Emlékeztető: „A bevándorlás nem tartozik az emberi jogok közé, Európa öngyilkosságot követ el a korlátlan számú menekült befogadásával.” (Václav Klaus, volt cseh köztársasági elnök)